So long Stockholm!

Om 4 timmar och 40 minuter går ett plan hem mot Luleå. På det kommer jag, Jens och Alfons att sitta! Tjoho! Ska bli så skönt att komma hem, om än det bara blir en kort sväng.

Idag var en väldigt trevlig dag på SÖS. Dagen började med ett studiebesök på röntgenmottagningen, sen hann vi inte göra speciellt mycket innan det var dags för lunch.. Efter lunchen for vi på Medicinska Riksstämman och plockade på oss gratisgrejor och drack lite glögg.. Inte en så väldigt produktiv dag med andra ord :) Slutade tidigt också, hemma redan strax efter 15.

Hmmm.. Var det något annat? Tror inte det. Måste packa ihop lite grejor för helgen.. Packa för att åka hem! Wiie.. So long!


Bye bye!


Jag är så bra!

Helt på egen hand, utan tips eller manualer, lyckades jag fixa till den där jäkla menyn. Jag är stolt över mig själv! Man kanske skulle satsa på webdesign istället ;)

Ny arbetsvecka imorgon, dags för sängen (för en timma sen)!
Godnatt!

Sådär. Tills vidare.

Nu ser det skapligt ut tills vidare iaf. Mitt enda problem just nu är att menyn här till höger är kant i kant med headern upptill, men inte åt höger.. Så att säga. Om någon vänlig själ vet hur jag fixar till det mottas tips tacksamt.

Jag är så fruktansvärt sugen på hampis från Max! Vad jag önskar att jag hade haft de som granne just nu.

Tjo!

Jag blir galen!

Suttit och klippt, klistrat och pillrat med denna jäkla bloggdesign i några timmar nu. Först fungerar det som det ska, men sen upptäcker jag ett litet fel och när jag försöker åtgärda det så går allt åt fanders. Nu lägger jag ner för kvällen (natten) och tar eventuellt nya tag imorgon. Jag är ganska irriterad. God natt.

Klurigt.

Finn två fel.


Stoooopp!

Jag blev less på min hemska bloggdesign att jag kastade allt åt fanders, därför får det se ut så här tills jag sätter en ny idé i bruk. Det blir lite svårt att fixa något nytt dock, paint är inte det mest lämpade program för uppgiften.. I want my Photoshop!

Bjuder på ett skratt så här innan läggdags:



Har svårt att tro att det är sant.. Sista meningen liksom förstör det hela. Men kul ändå :)

G'natt!

Om att komma igång på morgonen.

En del tar sig knappt upp ur sängen utan att få sig en kopp kaffe på morgonen, andra behöver en kalldusch för att vakna till..

Själv vaknar jag till liv och får en glad start på morgonen genom att lyssna på... jag kommer inte på vad jag ska kalla det för slags musik.. men ni vet, sån där jobbig musik som blir till jobbiga ringsignaler som Jamba (visst heter de så?) kör reklam om var 10:e minut. Jag tänker på typ Schnappi och Snuggle bunny.. Ni vet. Fast det är inte de som är i min mp3-spelare på väg till Södersjukhuset, utan vår kära lilla gummy bear. När jag knallar där längs vägen och hör denna trallvänliga, svängiga (somhatasutavungefärallaandra) musik kan jag inte låta bli att föreställa mig detta:



Jag skäms lite grann över att erkänna detta, men det gör ingenting. Det bjuder jag på.

Lina, alla dessa låtar tillägnar jag dig by the way ;) Jag vet att du älskar dem.

PÖZZ

home sweet home!

Tänkte bara meddela att flygbiljetterna är bokade :) Nästa torsdag (26:e) bär det hemåt över helgen.. Ska bli skönt att komma hem, träffa lite folk igen. Är det snö i Luleå? Isf ska det bli kul att se lite vitt på marken också! Undrar vad Alfons tycker om snö?

Dock har jag lite halvpanik, vi hinner bara vara hemma i två dagar, fredag och lördag, för sen ska vi köra bilen ner till Stockholm igen på söndag.. Vet inte hur tidigt vi måste åka, men alltför länge kan man ju inte vänta. Tyvärr fanns det inga bra tider kvar att flyga, så vi kommer oss inte iväg förrän 22.40 torsdag kväll :( Hade ju tänkt åka under eftermiddagen så att man hade haft lite kvällstid i Luleå. Hursomhelst, hur ska jag hinna med allt på två dagar!? Träffa de jag vill träffa och hinna göra det jag hade tänkt göra? Shit pommes, kanske blir att tänka om lite..

Well well, det var bara det jag ville berätta.
Toddles!

En liten kortis, bara för att..

Jahapp, då var det dags igen: andra inlägget på 4 veckor, yay! Way to go!

Tänka sig, att jag redan varit här i fyra veckor?! Time flies when you're having fun, I guess. Jag trivs väldigt bra på praktiken, alla är så väldigt trevliga måste jag säga! Dagarna går fort, men när jag kommer hem är jag helt slut, varför jag sover bort i princip hela kvällarna.. Kanske därför tiden bara rinner iväg?

Har just nu en vääääldigt lugn och skön helg. Det var prat om att gå ut och ta något glas vin ikväll, men jag ORKADE inte, somnade i någon timma istället.. Skönt var det :) Annars så har helgen bestått av Gossip girl och en nytillkommen favorit: Glee. Härlig highschoolstämning, massa musik och söta pojkar.. Perfekt!

Upptäckte en väldigt lugn, fin och skön låt med Mika i ett av Gossip girl-avsnitten.. Jag förväntar mig inte att någon kommer att klicka och lyssna, det orkar jag själv aldrig göra.. Men jag bjuder på den ändå:


Nu ska jag titta på ett till avsnitt av Glee, innan jag går och lägger mig.. Imorgon väntar (förhoppningsvis) en långpromenad med Alfons (om det inte regnar), därefter en tur till Kungens Kurva för att inhandla diverse småprylar.

Ha en bra dag/kväll/natt osv osv..
So long!

Hej och hå!

2 veckor sedan jag uppdaterade sist.. Det är väl lagom? Nåja.


Jag hade tänkt ut en massa saker att skriva, men just nu står det still! Don't know where to start, om du förstår vad jag menar. Det har som hänt en del grejer sen sist!

Kan ju bara säga att Stockholm känns toppen, om än lite ensamt.. Jens är upptagen typ heeela tiden, och Fia kan jag ju inte störa hela tiden :P Tur att jag har Alfons! Han verkar också trivas fint här. Men annars då.. Stockholmsstressen är på plats! Åtminstone när man går utomhus bland folk, man bara rusar fram överallt. Kom på mig själv med att tycka att det var katastrof att jag var tvungen att vänta 10 minuter på tunnelbanan! Ja jisses.. Tur att man kan koppla av när man är hemma iaf :) Har påbörjat project knitting, som jag kallar det. En halsduk är på G och det är nog inte alltför länge kvar tills den är färdig! Bilder utlovas.

Men vad är annars värt att berätta? Ni får väl fråga, om det ens är någon som tittar in här längre, nu när jag uppdaterar så väldigt ofta.. Jag bjuder på några bilder från i lördags då jag och Fia var och promenerade runt på ett väldigt vackert Djurgården:

Alfons poserar fint :)

Med Kaknästornet bakom sig.

Grädden på moset :)

Höstigt och härliga färger!

Lillgrisen :D Spana in trynet..

:D

Ja, det var väl det för nu. Återkommer kanske någon gång ;)

So long!

RSS 2.0