Offentlighetsprincipen och shit

Yep. Sitter här med plugg igen.. Prov imorgon, handlar om patientdatalagen, offentlighetsprincipen, sekretess och grejer.. Usch och blä säger jag bara! Men men.. Bara att gilla läget.

Fick tillbaka psykiatri- och farmakologiprovet idag! :) Måste skryta och säga att jag hade 53/56 poäng på psykiatridelen och 32/37 på farmakologin :) VG på båda alltså! Så jäkla nöjd!

Har varit på step ikväll.. Det var tokjobbigt som vanligt, men den här gången var det inte lika krångligt som i söndags.. Lika tungt dock! Upp och ner, upp och ner.. Ja jisses.

Nej om jag skulle återgå till studierna, så jag slipper sitta uppe hela natten.
Pözz

skola och brun

Jag är inte så duktig på att skriva längre märker jag! Men det är för att jag inte har så mycket att skriva om, eller helt enkelt för att jag inte har tid (fullt upp med att titta på dexter, top model 10, gossip girl m.m. ;D) Just nu sitter jag med en massa skolgrejer som jag måste göra, INTE roligt för 5 öre. Bleh.

Idag har jag varit till tandläkaren, där gick det finfint.. Inga hål! Måste bara få skryta lite och berätta att jag faktiskt aldrig nånsin, never ever haft ett hål i tänderna! (peppar, peppar....) Bra tänder :)

Sen så har jag ju faktiskt varit till frisören idag och fixat lite roligare färg i håret! Blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig från början, ville ha det betydligt ljusare i luggen, men det gör inget, för det blev så bra ändå :) Passade på att köpa detta omdiskuterade Dust it powder.. Får se om jag lyckas använda det på rätt sätt bara.

          

Nu måste jag återgå till studierna.. Tyvärr.
Pözz

Nu jävlar

Har varit på Body Pump idag, skönt var det! Hade fortfarande lite lite träningsvärk från SpinnPumpen i måndags, men det gick alldeles utmärkt ändå :) Det är så kul att Stina börjat träna också! Ännu mer sällskap.. Det är som inte lika roligt att gå ensam.

Ja. Ska försöka komma igång på riktigt med träningen nu, förra veckan blev det ingenting alls när jag bara snorade och kraxade.. Vi får se hur det går när vi ska ut på praktik, känns inte som att det kommer bli mycket tid över då jag ska pendla till och från Kalix varenda dag.. suck. Nåväl, den dagen - den sorgen! Tills dess hinner jag med några pass iaf :)

Tyvärr inget spännande att berätta.. Livet rullar på. Därför får det räcka såhär!

pözz


Det var den helgen

Så. Just nu är klockan 23.23 vilket innebär att det är 37 minuter kvar utav helgen. Inte mycket att hurra för direkt! Men helgen som varit har varit helt okej! Väldigt lugn.. Jobbat å så.

Middagen igår blev himla lyckad :) mums så gott det var!

 
Förrätt och huvudrätt

Idag jobbade jag och efter det for vi till hertsön och fick go-mat! Kvällen har sedan bestått utav att rensa och sortera lådor som stått i källaren i flera veckor nu.. Skönt att ha det bortgjort, men fruktansvärt tråkigt var det. Ska bara plocka lite mer, fullt med lådor på sängen! Måste bädda om också.. Jobbigt, fast det är ju himla skönt med nybäddad säng!

Äh, inget utav värde att berätta idag. Sleep tight!

Pözz

ps. nu är det bara 28 minuter kvar. ds.

Testar nya grejer

Just det! För första gången i mitt liv så lagar jag en stek. Lammstek t.o.m! Satte nyss in den i ugnen, så om ca 1,5 timma vet jag hur den blev.. :)
 
kväll bjuds det på:

Förrätt
Toast med kallrökt lax och avokadokräm med pepparrot

Huvudrätt
Örtfylld lammstek, potatisgratäng, sås gjord på skyn från steken samt en grönsallad

Efterrätt
Hallonmuffins med vaniljfluff, alternativt Doublefluff Chocolatemuffin

Tyvärr kan jag inte ta emot några bordsbokningar ;) Men jag lovar att upplysa er om hur gott det var! :D

Det är mörkt

Jättemörkt! Inte bara ute, utan även inne i lägenheten, vi har inte fått upp någon belysning längs väggar eller fönster.. Man vill helst inte tända taklampan i vardagsrummet för då är man som en fisk i ett akvarium för de som passerar förbi utanför. Blubb!

Vad händer och fötter? Jag försöker plugga lite, vi har prov imorgon.. Tycker fortfarande att det känns skitlöjligt att kalla det för tenta, för det känns som vanliga prov man skrev under typ högstadiet och gymnasiet.. Mer likt högstadium faktiskt, bara rena faktafrågor. Jag tänker tenta till universitet och det vi gör tänker jag kalla för prov. Så det så.

Så alltså, PROV imorgon. Psykiatri+läkemedel.. Känns okej. Efter provet ska vi gå på After School (vi jobbar ju faktiskt inte) på Amphion (stavas det så?). Det blir trevligt! Efter det ska jag och Karro göra fluffins så det bara sjunger om det.. Haha.. Fluffins = muffins med fluffig fyllning/topping.

Nu får det faktiskt räcka för stunden, jag ska kolla på fluffrecept.

pözz

Börjar låta ganska bra nu

Nu kraxar jag bara hälften så mycket som tidigare idag, vilket förhoppningsvis innebär att jag kommer låta relativt normalt imorgon :)

Hela kvällen har ägnats åt att plugga farmakologi.. Fyfaen vad tråkigt det är, är inte det minsta intresserad känner jag.. Visst, det är ganska intressant hur läkemedel påverkar kroppen och så, men jag vill inte alls veta vilket läkemedel som är förstahandsvalet vid ångest. Nej. Ska bli skönt att ha det bortgjort på fredag.. Om man nu klarar tentan..

Nej fy vad klockan är mycket, måste verkligen gå och sova.. Skönt att vi har ganska kort dag imorgon iaf.. Slutar 14.45 om jag minns rätt.

Godnatt.
Pözz

Från helgen

Kan ju slänga in åtminstone några bilder från i lördags.. :)

















det får räcka så :)

Hesast

Hej å hå! Igår var en mycket trevlig och lyckad kväll (bortsett från att vi inte fick komma in på CLEO, jävla survakter). Lägenheten svalde utan problem alla människor, vet inte riktigt hur många vi var som mest, men någonstans kring 25 iaf! Alla verkade tycka att det var roligt också, det är bra :) Tack alla för en trevlig kväll!

Idag när jag vaknade så hade jag i princip ingen röst, alldeles jättehes! Det är inte bra än, låter fortfarande som en kråka.. Så går det när man är sjuk. 

Jag är hungrig och jättesugen på lasagne! Vem ska ge mig? Ska gräva igenom frysen för att se om jag hittar nåt annat trevligt..

Det var allt.
Pözzz

På G

Nu är allt färdigt... SKÖNT! Bränner bara lite musik nu, och sen är saken biff. Folk har börjat ramla in, desto fler är på väg.. Blir några till utöver de 25 jag nämnde tidigare ;P Jisses.. Vi får se hur folk kommer rymmas.

Nu går jag. Hejdå
Pözz

jag är sjuk :(

Snorar och hostar som en kråka! Snorkråka! Men ingenting ska stoppa mig ikväll :) Får jag bara bälja i mig en massa te och postitiva tankar så går det säkert bra..

Gissa hur många som kommer ikväll? :P

Måste åka och panta en massa flaskor, handla lite ätbart för kvällen.. Sen ska det städas, städas och städas lite till! Vi fick bort ganska mycket av lådorna igår, så nu är det dammtrasan som kommer fram.

Nu blir det peppermyntate (bra mot förkylning tydligen) och lite mackor.. Sen är det bara att tuta och köra!
Vi hörs sen gissar jag :)

PÖZZ

och jo, svaret på frågan är att det kommer minst 25 st. Det blir galet.


YES!

Nu har jag satt min sista potatis.. eh, tapet var det visst. No more tapet for me! Yay :)

Projektet nu är att rensa bort alla lådor och slänga skräp.. Sen är lägenheten tiptop! Då är ni välkomna nästan precis när ni vill. Vi har ju som sagt en alldeles fantastiskt kaffebryggare ;)

Nu kom Jens, vilket innebär att jag måste återgå till arbetet :P

pözz

arg som en arg Sanna

Nu har jag stått med en och samma helvetes våd i säkert 1 timma. Jag hatar tapeten, jag hatar väggen, jag hatar tapetlim och jag hatar mönsterpassning. Det var nog allt. 

2 down, 1 to go. Förhoppningsvis går den sista bra, där är det inga hörn och inga kanter någonstans. Kanske tar den imorgon istället, jo.. Då har jag ganska gott om tid. Just nu har jag inte tid, jag måste gå och lägga mig.. Prov imorgon ju.

Natti.
Pözz

Idol

Yepp, sitter här och tittar, lyssnar (försöker iaf, Jens sågar lister) på Idol.. Det är ju från Luleå ikväll. Tyvärr är det för många dåliga och inte en kotte man känner igen :/ Trist! Får kolla på hemsidan sen om det är nåt namn man känner till.

Imorgon är det dataprov i Excel.. Vi får se hur det går, förhoppningsvis bra! Sen åter till iordningställandet av lägenheten.. Slutet kommer allt närmre, men ännu är det många meter kvar.

Nu ska jag måla mer. Hejdå.

PÖZZ

Hejdååå Lina :(

Åååh, nu får jag inte se Lina på över 1 år! Hur ska jag klara mig? Lina, avboka resan ;) Australien är säkert bara skit, Sofia har ljugit hela tiden! Allt är tråkigt och fult och otrevligt där. Bara så du vet. Kina också för den delen!! :(

  
Jag kommer sakna diiig!

Har målat första varvet på lilla pluttbiten i köket nu och en liten bit i hallen.. Imorgon blir förhoppningsvis sista vändan.. Efter det är det bara sista tapeterna i datarummet och sen är alla väggar färdiga... Wow! Känns bra att säga det :) Nu ska jag säga nånting jag inte trott skulle komma från mig, någonsin.. Jag längtar efter att få städa!! Det ni. Jag är så less på allt byggdamm, skräp och skit. Vill bara dammtorka, dammsuga och skura hela lägenheten NU! Sen kan jag sova gott.

Förresten, I LOVE min (vår) nya kaffebryggare.. Sjukt mycket godare kaffe än med äckel-kaffepress. King of coffee is the shieeet!
Nu börjar det vara dags att knyta sig.. Eller ja, det var det väl för typ en timma sen... Men.. Bättre sent än aldrig, fast hellre tidigare.. Eller nåt! Nattifnatt!

pözzz

nyduschad

Ah, vad det är skönt med en dusch efter ett svettigt pass! Man känner sig som ny :)
Aerobics blev det idag.. Men fick mig ett svettigt pass a la tapetsering tidigare idag! Var jobbigt att klättra upp och ner på en pall och tapetsera i hörnet bakom vägghyllorna.. Men nu är köket nästan färdigt, ska bara måla en liten bit.

Börjar få lite lätt panik angående den stundande inflyttningsfesten.. Kommer troligen bli alldeles för mycket folk, var fan ska alla få plats!?? Usch, jag blir så nervös. Så mycket folk jag inte ens känner.. :/ Nåja.. Det blir vad det blir. Förhoppningsvis fantastiskt roligt!

Nä nu vet jag inte alls vad jag ska skriva, fick hjärntorka. Eller jo.. :D

Varför finns det inte längre några mammutar?
- För att det inte fanns några papputar!


haha, aaaahh.. den är så söt :) papput..

Nu räcker det!
pözzzzz

OMG

omg omg omg omg... Såg just första avsnittet från andra säsongen av Gossip Girl! Oj oj oj.. Jag är alldeles salig, shit vad jag har saknat den serien! Verkar vara fullmatad med intriger och smask :) Längtar till den 15:e då jag kan se nästa avsnitt! haha :)

Imorgon skola, har inte riktigt koll på vad vi behöver ha gjort... Det visar sig väl. Har läst igenom lite papper å grejer iaf!

Nu säng.

Pözz

Bra morgon

Idag var det lättare att stiga upp.. Även om jag hellre hade legat kvar i sängen och dragit i nån timma :) Det är fint höstväder ute, hade varit skönt med en morgonpromenad.. Tyvärr hinner jag inte, ska alldeles snart packa iväg mig till jobbet!

Det blev ingen fest igårkväll, det passade inte riktigt.. Men vi var hos Sofi en sväng iaf och snackade lite, sen for jag vidare till Örnäset efter att jag hämtat Stina.. Hälsade på ett par vänner. En lagom trevlig kväll!

Såå, snart är det jobb alltså. Slutar 16.30, då ska vi till Hertsön och äta palt, mumma :)

Måste börja pallra mig iväg nu.. Ha en bra dag!
pözzzz

vill inte!

Sitter å käkar lite frulle, alldeles snart måste jag springa bort till bussen som ska ta mig till jobbet.. Jag vill inte jobba!! Jag vill soooova!!!!

Ikväll sex and the city-fest.. Skoj :) Måste bara klura på en outfit...

pözzz

Det är skönt när det värker

Träningsvärker iaf! Har en sån där härlig känsla i hela ryggen och axlarna, utan att göra för ont.. Perfekt :) Var på PSI igår med Lotta, det var kul förutom att instruktören var helt vilse i huvudet mot slutet av passet så man hade lite svårt att hänga med :P Men det var jobbigt, svettigt och flåsigt ändå!

Idag fick jag sova ut. Det var välbehövligt, helt trött hela dagen igår.. Nu när jag satte igång tv:n råkade jag ju bara märka att en film jag velat se ett tag börjar om typ 1 minut.. SYND! Hehe. Borde göra en massa grejer i lägenheten, men det hinner jag med sen ;) Den nya människan heter den, svensk film om tvångssterilisering av kvinnor på 1950-talet.. Intressant!

Lite te och macka till fimen så är saken biff (eller frukost?)

pözz

neerrddd

Sitter och gör (faktiskt) ganska roligt skolarbete.. Har inte jobbat särskilt mycket med Excel tidigare, vilket jag gör nu.. Fantastiskt fiffigt program alltså :) Snart färdig! Hur som helst, jag sitter här med inte mindre än TVÅ datorer, den ena som jag jobbar med och den bärbara som har internet.. hehe, lagom mycket teknik :P

det var bara det.
pözz

hur man ska spendera tiden, DET är frågan!

Ja. Ska jag gå på ett pilatespass idag, eller ska jag göra de väldigt viktiga skolgrejerna så att jag slipper vara uppe hela natten? Det lutar nog åt skolan.. Så mycket som jag måste ha fixat till imorgon. Ska ändå träna imorgonkväll... PSI! Blir himla skönt att slåss och sparkas lite, man brukar vara så härligt slut i kroppen efter ett riktigt bra pass.. Härlig träningsvärk också :P

Hemmagjorda köttbullar på hertsön idag.. Dit ska jag!

pözz

pust å stön :)

Hej å hå, så var första träningspasset avklarat! Lätt aerobic, som är allt annat än lätt.. Eller ja, svårighetsgraden är lätt, men intensitetet var desto hårdare :) Svett och flås! Skönt som f*n nu efteråt dock.. Som alltid.

Om man skulle försöka äta lite bättre nu också, iofs brukar det nästan komma per automatik när man börjar träna.. Första provet var nu direkt när jag kom hem och Jens har vänner på fika-besök.. Mumsiga chokladbollar och kakor.. Men jag står fortfarande emot och har ätit en banan istället.. Vill.. ha... fikaaaa!!!

Imorgon blir det sovmorgon deluxe! Börjar 12 eller 13 ute i Sunderbyn.. Studiebesök.. Måste kolla upp tiden dock, känns onödigt att komma antingen en timma för tidigt eller en timme för sent, right?!

Borde peta i mig nåt mer än en banan, annars stupar blodsockret ner i tårna inatt och det vill jag inte vara med om.

Pözz

tillbaka till det gamla

Nu när sommaren är slut så passar det ju sig inte att jag har min sommar-header! Men i väntan på att jag kommer igång med andra datorn där jag har Photoshop, så får min gamla duga ett tag till!

Fondväggen i sovrummet blev riktigt fin :) Väldigt nöjd!

det räcker för idag.
pözz

RSS 2.0