Vet ni vad som händer?

Ifall man parkerar sin bil, (oavsiktligt) råkar komma åt att sätta igång en del lysen på bilen och väntar 2,5 timma innan man kommer tillbaka, vet ni vad som händer då? Bilen startar inte! Iallafall inte vår (o)kära Renault. Inte lyckades jag, mamma och Simon få igång biljäkeln med startkablar heller, den stod bara och puttrade och blinkade.. Fick helt enkelt lämna bilen på Örnäset, olåst!! Gick inte att låsa bilen när den var helt urladdad heller.. For hem till Hertsön, inväntade pappa, åkte tillbaka till bilen och 5 min efter att pappa började trixa så startade den :) Tur att pappor finns!

Nu vet jag åtminstone hur man startar en bil med startkablar.

En annan, lite (mycket) roligare, sak är att jag idag fick klartecken från Södersjukhuset i Stockholm att jag får göra min praktik där i höst :) Tjoho vad kul det känns! 19 oktober - 18 december är jag alltså i Stockholm och bor med Jens.. Fint med sällskap igen :)

Imorgon känns det som att jag har planerat något, men jag kan inte minnas vad.. Känns ofta så nuförtiden, undrar varför? Jag börjar kanske bli gammal.

Bäst att sova, skolan vet jag iaf att jag ska till imorgon.
Gnatt!

Höstväder

Härligt höstväder vi har här :) Lite kyligt dock, måste införskaffa en ny jacka tror jag minsann.. Det var fint väder när jag kom hem från skolan idag, passade på att ta med Alfons och kameran ut på promenad! Alfons fick agera modell, här är resultaten:






Gillar minen på sista bilden där.. :) Besvärligt med barr som sitter fast på nosen.

Annars så har Stina varit förbi här ikväll. Planen var att dricka lite kaffe och surra skit, slutade med att jag slingade håret på henne och trimmade till luggen! Mycket trevligt sällskap, den där Stina.. :)

Något annat? Njää.. Gonatt!
pözz

Så var det helg än en gång.

Fredag igen, skönt! Ikväll tänker jag nog bunkra upp med lite B&J's och en bra film :) Känns som en helt okej helg framför mig, imorgon jobbar jag en kort sväng och senare på kvällen ska blir det middag på Allstar med Anna, Lotta och Nina.. Kanske ett glas vin!? Inte mer än så, jobbar på söndag igen. Söndag kväll blir det bio med Anna, ska se Flickan som lekte med elden.. Hört att den inte var lika bra som första, men hey, man måste ju se den ändå!

Angående mitt inlägg med håret. Jag trodde att alla skulle förstå att det var på låtsas, men så var tydligen inte fallet! Däremot är det sant att jag har blivit brunett:



Ledsnade på att vara blond, men om jag känner mig själv rätt så är jag nog där igen till nästa sommar (om inte tidigare) :)

Nu ska jag nog hoppa på cykeln och trampa till Konsum för att se om det finns nån intressant film och köpa med mig B&J.. Fredagsmys.

HAJJ


Långhelg!

Ack ja.. Långhelg indeed! Idag självstudier, lör-sön inget jobb, självstudier mån-tis! Förstår ni? Jag är ledig fre-tis! Lovely. Iofs ska jag göra en hel del skola, men bara jag sätter mig ner så går det nog rätt snabbt..

Idag kommer Jens hem :) Han kommer dock inte fram förrän sent, närmare midnatt, eftersom han kör bil+släp.. Ska bli så kul att träffa honom! Det går ändå förvånansvärt bra att bo ensam, men visst är det lite ensamt ibland.. Tur att jag har Alfons :)

Om man skulle ta och kamma till sig lite, blir eventuellt lunch på stan om en timma. Vi får se. Klockan 16.00 vankas det långpromenad runt Ormberget med Anna, Alfons får nog tyvärr stanna hemma dock.. Lite för många steg för en liten valp.

So long!

Forts. "Katten"

Får jag lov att presentera "Katten" igen:



Bara ytterligare bevis för mitt tidigare inlägg.. Det här är vad jag menar med att han kryper omkring på ryggstödet.

Annars så har jag faktiskt varit duktig och bakat bullar idag! Har gjort det en gång tidigare, något år sedan, och de blev riktigt misslyckade! Små och hårda, typ.. Idag blev de allt annat än misslyckade! Sjukt fina och väldigt goda, Stina och Tobbe kan intyga det :)



För att kompensera bullätandet (det blev faktiskt inte så många, bara två som slank ner) så for jag på lek-och-plask ikväll med Åsa.. Vattengympa alltså. Det var skönt! Det är inte tokjobbigt, utan ganska skön och enkel träning! Men nog kan jag tänka mig att jag får lite träningsvärk i magen imorgon... Vi får se.

Nu ska jag nog lägga mig och kolla True Blood, jisses vad bra serie.. Någon som har missat det?
Gonatt, pözz!

Min nya frisyr!

Var till frisören idag och fixade till håret.. Hon förutspådde att olikfärgad lugg och hår skulle bli en hit till hösten, så jag sa: "Kör i vind!"



Love it! Lite härligt busigt och bångstyrigt, precis som jag vill ha det!

Makeup på väg till mig!

Uppmärksammade häromveckan att Fun light har något att göra med Make Up Store, vilket innebär att man får samla koder som finns i korkarna på Fun light-flaskorna och registrera dem, sen får man grejer när man har nog många koder! 5 koder ger ett läppglans och 9 koder ger ett eyekit.. Nu ville det sig inte bättre än att jag fick ihop 9 koder (med hjälp av mamma, Åsa och Jens) tidigare i veckan och kunde klicka hem ett eyekit. Ikväll fick jag ytterligare några, vilket resulterade i att jag skickade efter ett läppglans också :) Inte illa!

 

Tillkommer en fraktkostnad på 19:-, men det kan man väl leva med?

Katten

Får jag lov att presentera min hund "Katten":



Lite kass bild, men man ser honom smyga omkring där i fönstret iaf.. Utöver detta så gillar han att leka med garnnystan, gå och sova på soffkanten (ryggstödet) + att han gillar att äta kattmat inne hos Åsa.

Skratt :)

- Ursäkta, var har ni kattmaten?
- Men inte ska tant behöva äta kattmat!


Ica-reklamerna är lite småkul ibland :)


Ikväll blev Alfons av med valpullen!

Så sant som rubriken lyder. Vi var till Rasmyran hos uppfödaren och fixade till Alfons päls som började se allt annat än fin ut.. Lilla lurvet:




Nu efteråt är han som en ny hund :)




Sen blev ju matte väldigt stolt när uppfödaren sa att han var sååå fin och absolut borde ställas ut. Så till våren ger vi det ett försök.

Igår började vi ju förresten på valpkurs.. Var mest bara information på första träffen, gjorde inte så mycket.. Men det verkar som bra och så, får se om vi lär oss nånting :) Nästa träff är på måndag..

Well, det var det för nu.
Pözz


Sovkompis

Så här ser det oftast ut när vi ligger och sover, jag och Alfons. Det är ganska mysigt :)



Vamt och skönt :)

Idag

Dagens måste-göra är att:
- Göra lite skola
- PACKA
- Sätta mig på flyget till Stockholm!

Jajemen, i eftermiddag åker jag till hufvudstaden, och jag åker inte ensam :) Världens bästa Stina kommer med! Vi ska hänga med Fia hela helgen och göra massa trevligheter (hoppas vi!). Sen har jag ju min kära särbo där nere, men honom orkar jag nog inte träffa.... HAH! Självklart ska jag träffa Jens också, ska ju för tusan bo hos/med honom :)

Vilket underbart väder vi har här förresten.. Alfons HATAR regn, så det var lite träligt att få ut honom på promenaden i morse. Han ska förresten få bo på Hertsön hos "mormor, morfar och morbröder" i helgen, ska inte ta med honom till Stockholm.

Nä, om man skulle ta tag i skolan nu..
HAJJ! pözz

RSS 2.0