jag ber om ursäkt

Ja, ursäkta för mitt dåliga bloggande :P Jag orkar inte riktigt nu bara, i allt stökande.. Men jag lovar, jag kommer igång sen när vi är färdiga :)

Just nu har vi tagit mat- och fotbollspaus.. Håller på att tapetsera i vardagsrummet, går väl sådär. Jag ska återgå alldeles snart, måste bara låta maten sjunka lite (fotboll är inget för mig).

Startade upp vårat WiiFit igår, shit vad kul det är :) Man ser rätt flummig ut, men vad fan.. Vad som var mindre kul var att man var tvungen att göra ett Body test där man får veta BMI å sånt.. INTE kul kan jag säga. bah. Men men, då har man något att jobba för..

Nej men om jag skulle återgå till klistrandet. Vi hörs!

pözz

Sömnfärdig

Jag skulle nog somna sittandes här om jag bara slöt ögonen och kopplade av lite..

Full fart idag, hämtade upp Lotta kring halv 11 och begav oss mot Haparanda (med släp).. Regnet föll i princip hela vägen fram dit, riktigt illa på vissa ställen då man knappt såg vägen framför sig! Det är lite obehagligt.. Hursomhelst, väl framme i Happis käkade vi lite och sen skulle vi då på IKEA.. Vilket vi hade gjort också, om inte varenda parkeringsplats var upptagen! Jag skojar alltså inte, hela vägen från bussparkeringarna på sidan ända bort till bensinstationen vid Candyworld, det var smockat! Vi gav upp för ett tag och åkte till Elgiganten och hämtade min dator :):) Såå liten och fin.. Tyvärr inte ALLS så rosa som den ser ut på bilden, snarare ganska blaskig.. Det var något av en besvikelse, men lika glad för det är jag!

Efter El Giganto tänkte vi försöka oss på parkeringen igen.. Nästan på en gång när vi kom in där fanns det plats åt oss! Tjoho tänkte vi och jag körde för att komma in.. Vilket inte alls var det enklaste när man hade ett släp :/ Haha, det hela slutade med att både jag och Lotta hoppade ur bilen, kopplade av släpet, körde fram bilen och drog släpet för hand till bilen.. haha.. Måste ha sett för dråpligt ut :) Men jag bryr mig inte, hellre det än att jag hade kört in i bilarna bredvid, right!?

Hittade nästan allt jag skulle ha (+ lite till) från IKEA, det andra får bli senare.. Hemfärden gick smärtfritt, men nu är jag så trött.. Ska gå och se om batteriet till datorn är färdigladdat så jag kan börja leka lite :)

Tack för idag!

pözzzz

jepp

Onödigt med rubriker ibland tycker jag :P

Jag hittade mitt presentkort igår trots allt.. När jag hade lagt ner planerna på att leta vidare tvingade Jens mig att sätta tillbaka alla lådor, vilket visade sig vara bra. Kikade igenom lite extra i några och vips! så hittade jag presentkortet.. Gjorde en liten halleluja-dans :)

Så imorgon bär det av mot Haparanda.. Ska bli kul! Måste kolla med Jens vad vi behöver från IKEA också.. jisses. Ska jag behöva köra upp med släp? Aldrig gjort det förr, men nog fan ska jag klara det utan problem ;)

Känns som att klockan är betydligt mer än strax efter 20.30.. Tänkte nästan att jag skulle sova, men jag låter nog bli :P Lite film kanske? Får se!

Nu går jag i vilket fall som helst!
PÖZZ

Less!

Aaahhh, vad jag blir tokig på denna flyttröra.. Allt annat utom det jag sökte hittade jag.. Usch. Jag tycker inte om situationen riktigt.

Finns ungefär 128476 st lådor (knappt) och i EN utav dem ska jag ha ett presentkort.. Hur lätt är det att hitta? Har två tänkbara lådor det kan finnas i, vad som mer kan finnas i dem dvs.. Men när jag inte vet vilka lådor det är.. Suck. Förpackningen till min systemkamera är en tänkbar plats, men inte ens den kunde jag hitta!? Hur kan den gömma sig?

Nåja, får väl se nåt positivt i det hela, fick mig ett litet träningspass med allt lyftande.

Usch. Nu ska jag sova, för jag är inte på vaken-humör. Fortsätter leta imorgon, för på tisdag MÅSTE jag ha presentkortet. Helvete! (oj, förlåt)

pözz

Längtar!

På tisdag blir den min :)
Fick ju som för mig att jag skulle ha en dator häromdagen.. Satt och spanade lite på jobbet igår, och hittade denna vackra, rosa tingest, blev kär på en gång! Men då var det så att den gick typ inte att få tag på och vi hade den inte hemma.. Hörde med Piteå om de hade den, jajemensan, men bara utställningsexemplaret, NEJ TACK. Haparanda fick jag tag på till slut, och de hade den hemma :) wiiie.. På tisdag åker jag dit och hämtar den och gör en runda på IKEA också..

Nej nu måste jag röra på mig, ska jobba ett riktigt slöpass idag, 12-15.. Skönt!

pözzzz

Haparanda

Nu hemma och lite lite lite utvilad.. Gick förvånansvärt bra att jobba 10 timmar idag, trots de 2 intensiva dagarna i Haparanda!

Vi kom då dit måndag kväll kring 21.. Gjorde inte så mycket, gick ganska snabbt och la oss, vi skulle ju ändå upp kring halv 6 (på tok för tidigt för mig).. Sen väntade en sjuuukt lång arbetsdag, jobbade från 07-22.. Sen var man gode trött vill jag lova!  Ett rent helvete med dessa euros! Att ta betalt i euro var inte så farligt som jag trott, men sen när vi skulle räkna kassan var det lite värre, usch vad hjärnan var trött!

Jag gillar inte finnar (förlåt). Språket låter skumt, och många (absolut inte alla) måste ha nåt fel i huvudet, haha.. De kommer och börjar prata finska med en, så ser man helt oförstående ut och frågar; Svenska? i hopp om att de kan ta det så att man förstår, men lik förbannat babblar de på finska utan att bry sig och tror att man ska förstå ännu mer.. Puckon!

Nåväl, onsdagen var betydligt lugnare, vi var aningen överflödiga i kassan.. Hann med en snabb tripp till IKEA för att komplettera med lite hyllor till köket.. Sen åkte vi hemåt kring 17, somnade till en stund på bussen.

Nu väntar en lång dag till imorgon (10 timmar), sen jobbar jag bara 3 timmar på lördag och på söndag tänker jag sova ut.. Första lediga dagen på 9 dagar! Längtar :)

Jag kan summera de två Happis-dagarna med väl valda ord av Lotta:
"Soumilainen och Eurohelveti"

Det var allt! Tack och gonatt :)
pöözz

fantastisk kväll

Först Mamma Mia på bio.. Helt underbar film, wow! Wow wow wow.. Den tänker jag KÖPA när den kommer på dvd, den och Sex and the city.. haha :)

Efter bion tog jag och Jens en promenad här på Bergnäset, skönt.. Det är som fint här faktiskt! Haha, lite lustigt bara.. Jag har satt ut en liten skål här på gården som jag fyller med lite mat för att mata "min" piggekott (det heter faktiskt så).. Bara några hus härifrån lyckades vi se en kotte, liten och söt.. Ytterligare några hus senare såg vi FYRA stycken på samma gård. Jag vet inte riktigt vilken som är min :) Säkert alla, jag hoppas på det... Mina kottekompisar :)

När vi kom tillbaka hem såg vi film, jag Jens och Åsa.. Ytterligare en fantastisk film, fast på ett annat sätt. Jag har inte grinat så mycket till en film på länge. Denna gång var det The Notebook, shit vad bra den var, så fin kärlekshistoria.. Grät så att håret blev blött, haha.. SE DEN! Wow..



Nu ska jag peta i mig nåt för jag känner att blodsockret dimper rakt ner i tårna, eller nåt.. Sen sova.. Imorgon jobba.. Efter jobbet ska vi åka till Haparanda och hjälpa till vid öppningen av butiken där, ska bli kul :) Bo på hotell å allt! Spännande värre!

Nej, borde gå nu.. Blev längre inlägg än vad jag planerat! Så kan det gå :)

God natt alla.. Vi hörs igen efter jag kommit hem på onsdag!

PÖZZ

Hungrig och ajaj

Aahhh, jag är så huungrig! Blev ingen frukost imorse av en väldigt motbjudande anledning:
Hade gjort så fina mackor och varm choklad, muums.. Doppar mackan i chokladen och tycker att det smakar lite skumt, upptäcker då att min fina macka hade 3 fula motbjudande gröna fläckar på undersidan.. UÄCK! Då tappade jag matlusten och petade i mig några godisar istället.. haha :)

Har varit och jobbat, gick bra.. Men mina ben gör ont av nån underlig anledning.. Från knäna och ner. Otrevligt.

Om en timma är det dags för bio, tjohooo! Mamma Mia, here I go again.. Lallalaa, ska bli så roligt :) Längtar lite efter varma chips, tänkte låta bli att köpa godis.

ÅÅÅÅÅHH jag dör snart! Ge mig MAAAAAAAAT!

Pözz :)

Många tankar

Jag blir så irriterad!! Det här inlägget skulle in igårkväll.. tydligen problem med publiceringen.. suck..

_______________________________________________


Ja! Idag har jag tänkt på ganska många saker.. Men lyckats med att glömma bort det mesta, såklart..

Har inte rört på mig på evigheter känns det som, så idag bestämde jag mig för att snöra på joggingskorna och ta en powerwalk här på Bergnäset.. Riktigt skönt! Lite musik i öronen (playlisten måste uppdateras dock...), så är det bara att traska på.. Fina gångvägar här längs vattnet å så.. Gå upp på gatorna och kika på fina hus.. Kommer jag definitivt försöka göra till en vana! (kommer säkert inte att lyckas, men försöka duger..)

Under min promenad såg jag på en brevlåda en liten lapp... "INGNEN REKLAM TACK =)"
Undrar om stavfelet var där med flit? Någon måste ju ha sett det.. Knas!

Innan mina tankar börja sväva iväg nu ska jag gå och lägga mig, så får jag sväva vidare imorgon istället!

En sak till bara, idag har jag beställt tapeter till vardagsrummet och de var huuuur fina som helst.. Kommer bli grymt bra!

Tack å gonatt å pözz å det

God kväll!

Ingenting särskilt spännande att berätta, tyvärr..

Har sett två filmer två kvällar i rad nu:



Häromkvällen blev det Arn - Tempelriddaren, riktigt bra faktiskt! Nu får man vänta på uppföljaren också.. Trodde inte alls egentligen att jag skulle gilla filmen, är inte sådär väldigt förtjust i den genren..


Igårkväll såg vi I am legend med Will Smith, tyvärr blev jag lite besviken.. Tyckte inte alls att den var så bra som alla andra verkar tycka.. Nåja, tur att smaken är som baken - delad!

Sugen på att se film ikväll igen, men varken Åsa eller Jens verkar sugna.. Så vi får se.. Har 4 filmer, tydligen riktiga tårdrypare, som måste ses. Top gun, En officier och en gentleman, Love letter och Dagboken.. Nåt sånt. De två förstnämnda är tydligen såna filmer man måste ha sett, så det är väl bara att lyda order.. Jahapp.

Imorgon blir det att kolla ut tapeter till vardagsrummet, kul! Har en liten aning om hur jag vill att det ska se ut, men inte helt exakt... Vi får se :) Aaahh, ska bli så underbart härligt när allting är färdigt, ni anar inte!

Nu får det nog räcka för ikväll.. vi hörs imorgon :)

pözzz

Jo förresten.. På söndag blir det Mamma Mia på bio, kul kul kul! Ser fram emot det :)

så här kul...

.. kan man ha när man "råkar" hitta ett vitt puder :)



Skulle egentligen leta fram en ansiktsbehandlingsgrej i min kaos-flyttpåse, och råkade hitta ett vitt puder, som använts nån gång på något halloween.. och då kan man ha roligt :D

Kräftsäsong??

Är det dags för kräftor än? Jag ser då ut som en iaf! haha, alldeles knallröd.. Inte vidare fint.. Men men, så går det.. Får vara nogare med att smörja mig hädanefter.

Imorgon åker jag med mor och far till Pajala för att gå på marknaden och hälsa på morfar. Träffa lite polare, förtära en droppe %-ig dryck kanske? :D Eller, Karro?

Nu vill Åsa spela kort.. Ciao!

pözzz

rinner iväg

det är vad jag nog gör snart.. Så varmt ute! Sitter ute med Åsa på balkongen, håller på att dö av värmeslag, var tvungen att ta en liten paus och spana in alla bloggar.. 18 nya inlägg på bloggkoll, tjoho! haha :) Så går det när man inte sitter vid datorn 75% av ens lediga tid.. Kanske bra?

Har hunnit med att vara till Storsand med Fia idag, skönt värre.. Badade t.o.m! Men kallt var det.. For därifrån kring 15, och förflyttade mig ut till balkongen kring 16.30 eller nåt.. Ännu varmare här än på stranden, där fläktar det åtminstone!

En annan grej.. Igår när vi kom fram till att vi skulle till stranden om det var fint väder idag, så kom jag att tänka på att jag var tvungen att leta fram alla mina bikinis som finns in nån låda nånstans.. Kom hem, började leta igenom varenda tänkbar låda.. Tror ni jag hittade nånting? NEJ. Arg som ett bi! Så jag fick masa mig till stan och införskaffa en helt ny istället.. Hehe.. Så trååååååååkigt. Eller inte :)

Kanske skulle göra en till Piggelindrink snart (jajemen, vi har hunnit med 1 redan ;)).. mums.

pözzzz

Go, went, gone

Nu har vi lämnat Kyrkogatan 6 för gott! Skönt, men ändå lite sorgligt.. Var tvungen att hålla tillbaka en liten, liten tår när vi stängde dörren dit för sista gången.. Nästan 3 år har vi ju bott där, många minnen :) Bra festställe, right!?

Sen känner man sig smått hemlös nu för tillfället.. Visst, vi har sovplats, tak över huvudet och mat så det blir över (nästan), men i och med att lägenheten inte är färdig förrän om flera veckor (vi sover inte ens där inne), så har man ju som inget eget.. Men, inte så mycket att göra åt, bara att vara glad att etapp 1 är över! Och visst är det skönt, men jag har för tillfället ingen som helst energi till nånting känns det som, det tar på krafterna att "måsta" göra saker hela tiden. Fast jag stänger liksom bara av dessa måsten och låter de vila lite tyngre på axlarna istället :P

1a juli hade vi idag, och vilket kanonväder! När vi satt ute på balkongen i morse och drack kaffe så bokstavligen rann det svett under tröjan på mig, huga. Tur att jag inte redan hade duschat :) Men, hoppade in i duschen iaf, och satt sen ute på balkongen och torkade, skööönt..

Nu är jag helt svimfärdig nästan, måste ta och sova..
Gonatt människor!

Pözzzzz

RSS 2.0