Swee-he-he-he-heeeet!

Fått pengarna från CSN såg jag nu, 19 400:- rakt in på kontot.. KA-CHING!

Tråkigt ;)

Idag är det onsdag

Igår var jag dödens dödstrött efter praktiken, vilket resulterade i att jag låg i säng - hör och häpna - redan klockan 21. Somnade visserligen inte förrän framåt 22 skulle jag tro, men ändå..
Imorse då jag vaknade var jag ännu tröttare än vad jag varit tidigare morgnar denna vecka. Då blev jag lite irriterad och tänkte "vad tusan ska jag lägga mig tidigare för om det inte hjälper?". Var trött under hela morgonen och framåt förmiddagen.. Då knäckte jag upp en energidricka som inte smakade mums, men som gjorde att jag höll mig vaken.

Måndag och tisdag den här veckan har jag hållt på att somna direkt efter lunch (kl 12) och varit konstant somna-trött ända tills jag gått hem, men inte idag! Idag var jag tamigtusan inte trött överhuvudtaget under hela eftermiddagen, hur skönt som helst.. Jag funderar på om det var nattens sömn eller energidrycken som gjorde mig vaken.

Var inte ens trött när jag kom hem från stan, eller speciellt trött nu kl 20.. Skumt.. Tänker hursomhelst gå och lägga mig kring 22 idag, för att se om resultatet håller i sig.

Idag har jag lärt mig att vaniljyoghurt med blåbär i är väldigt smakligt, och ett väldigt nyttigt alternativ till chokladbollar :)

Det var allt!
pözz

Dagens goda gärning = dagens motionspass

Planen för dagen var att ta en lång promenad i snöovädret, men det lämpade sig så att hela gården var igensnöad (no shit!?) när jag kom hem från första praktikdagen.. Då passade det ju att skotta hela gården, vilket tog över 1 timma! Lasse var väldigt tacksam när han kom hem.. Så, det var alltså en väldigt god gärning OCH dagens motionspass. 2 flugor i 1 smäll, visst säger man väl så?

Lugnet och bio

Fredag: födelsedagsmiddag hos mormor, därefter 1 timmas powerwalk och diverse övningar som resulterade i lite träningsvärk. Lovely!
Lördag: jobb, middag på Hertsön, sen en väldigt lugn kväll inne hos "grannen" eftersom att Jens hade grabbfest inne hos oss.. Jag var förbjuden. Erbjöd mig att köra de till stan, vilket var uppskattat.
Söndag: slödag! Sov till 12, hade Stina här en sväng för kaffe, middag på Hertsön och sedan bio.. Såg The Wrestler, gillade den riktigt mycket! Underligt slut, men mycket bra film..


Kort sammafattning. Less is more :)

Jag läste en ganska bra grej nyss.. Vill du veta hur din andedräkt luktar, utan att behöva andas på en annan människa?
- Slicka på handen, låt det torka i 10 sekunder och lukta sen..
Enligt tidningen så ska det funka.. Har dock inte testat! You try ;) Funkade det?

Imorgon börjar praktiken, bäst att sova snart.
Pözz!


Helgdags

Yep, friday it is.. Ingen skola på fredagar, vilket innebär att igår var sista skoldagen på flera veckor :) Går ju på praktik nästa vecka.. Lite bättre placering den här gången, åtminstone om man ser på avståndet.. Förra gången var jag ju i Kalix i 6 veckor.. Nu ska jag vara på Bergnäsets vårdcentral i 8 veckor! 4 minuters promenad, ganska bekvämt!

Idag har jag hunnit med att vara på en plumsig promenad ute kring Kallaxtrakterna tillsammans med Anna, hennes hundar och Pecke.. Mycket trevligt! Skönt att röra på sig lite, har blivit lite väl slö på sistone. Skärpning!

Nu funderar jag på att slå igång Fucking Åmål, blev som sugen att se den för ett tag sen.. Finns en viss risk att jag somnar, men vi ser ju.

PÖZZ

Grekland, here we come!

Yes, var ju som känt sedan tidigare att vi var sugna på Grekland.. Men i slutändan blev det ändå Skiathos vi åker till, efter lite påverkan från Lotta. Den 22:a juni åker vi dit och stannar där i 1 vecka.. Ska bli så skönt!

So.. Skiathos:





Ser lagom härligt ut! Hoppas på bra väder och grymt god mat.. Längtar så fruktansvärt efter tzatsiki haha.. :)

Hotellet heter Skiathos Palace och verkar väldigt fint:




Alla bilderna är från Apollos hemsida!


Det var bara det jag ville säga :)
pözz

Yay :)

Nu är resan bokad... Återkommer med detaljer senare :)

Dagen so far

Klockan är nu 12.30. Skrev prov imorse kl 9, kändes helt okej! Handlade om vårdhygien.. Fick tillbaka provet i mikrobiologin, fick VG, yay! :) Typ alla gånger jag trott att jag bara ska klara G så får jag VG.. Inte illa!

Varit förbi El giganto en sväng (1 timma :P), fick med mig en stekpanna hem.. Eller nej det gjorde jag ju inte.. Glömde den där :P Men snart kommer Anna, som var förbi giganten strax efter mig och med sig har hon min stekpanna.. Vi ska gå på långpromenad med hundarna i den här svinkylan.. Jisses, bara att pälsa på sig!

Nu är det lunchtime, pasta med tonfisk å grejer. Mums!

Pözz


I go bananas!

Grekland.. Dit vill jag åka! Grejen är bara den att det finns för många öar, städer och hotell att välja på... HJÄLP! Jag blir tokig på att inte kunna bestämma..

Nästa stopp blir hos Nina på Ticket, lite hjälp på vägen :)

Måste överväga framtida promenader..

.. här på Bergnäset.

Nyss var vi ute på en liten kort promenad här runt kvarteren.. Finns ett litet skogsparti man kan gå igenom, vilket vi gjorde. Knatade på i rätt hög hastighet (Jens tyckte jag gick för fort...) då jag hörde att det knakade till inne i skogen. Vänder huvudet åt höger och 6-8 meter bort från mig står det en älgko!

- Det står en älg där! väser jag åt Jens och ökar farten ännu mer.
- Vaaaa? Vad sa du?
- DET STÅR EN ÄLG DÄR!!
kutar på lite snabbare..
- Jag hör inte, vad säger du?
- ÄÄLG!

Ja.. Ungefär. Jag har tidigare sagt att jag inte vet om jag vågar åka skidor på elljusspåret som finns här på Bergnäset, eftersom att ett flertal älgar har skådats i närheten av huset här (!). Nu är ju den tanken befogad.

Tack, det var det. Nu måste jag nog ta en dusch efter min lilla springtur, haha..
Pözz

Liten uppdatering

Helgen har varit mycket, mycket bra!
Massor med skratt, lite lagom med gott vin, god mat, goda vänner.. Lite shopping :) Mycket skvaller och skitsnack.. Perfect mix. Tur att Anna kommer hem snart så jag får ha henne på hemmaplan och kan hitta på bus lite oftare :)

Det enda som var lite synd var att jag inte hann gå på Bolagret och Stockhome.. De butikerna gillar jag.

Sen kommer man hem till det här j***a skitvädret!! Egentligen är det helt dumt att man blir på så dåligt humör av vädret.. Jag står helt enkelt inte ut med att man knappt kan köra bil på vägarna för att de inte hunnit ploga än, eller att hela bilen immar igen för att det är så f**bannat fuktigt i bilen.. Jag blir ARG!!!

*andas ut*

Så. Nu ska jag bara ta det lugnt, äta ett knäckebröd och sova sen.. SKÖNT!

Tack Anna för en kanonhelg :) (jag kan fortfarande inte kommentera på din blogg)

PÖZZ


Nästan favorit i repris

Någon som kommer ihåg spontanresan i november? Har nog lyckats slå den impulsiviteten nu, haha..
Anna var precis förbi, hon åker ju hem imorgon.. Men så kom vi på den eminenta idén att jag kunde bila ner med henne och åka hem på söndag igen.. Sagt och gjort, 10 minuters fundering och sen var hemresan bokat och betald :D Älskar spontanitet!

Hon jobbar på lördag och då hade jag tänkt att jag skulle strosa runt i stockholm eller nåt.. Men så kom jag på att min käraste Fia bor ju där nere, så ett samtal senare hade jag bokat dejt med henne också :) Lovely!

Vilken superhelg! Vad kul! :)

Pözz


Aaahhh...

Nyss sett en match med en av mina favoriter, George St Pierre.. Jag är alldeles salig. Han är för bra!


Alltså.. Titta på människan. Oh my.

Kan ju nämna att han vann, motståndaren hade inte en CHANS.

En bra helg

I det största hela har det varit en mycket bra helg, med några mindre bra inslag bara. Inget farligt dock :)

I fredags tog vi det bara lugnt, fick middag hos "grannarna".. Såg lite film efteråt, käkade popcorn (som jag har längtat efter dessa popcorn!!!).. Skulle upp och jobba igår (lördag), började 9.30.. Då är det ingen höjdare att go crazy kvällen innan :)

Ja igår då.. Jobbade hela dagen, smet in på middag hos päronen och drog sedan iväg på en fest hos en jobbarkompis.. Riktigt, riktigt trevligt fastän jag var nykter, drog hemåt kring 22.

Helgens allra bästa dag var idag! Kring 9.30 drog vi från Bergnäset på skotern, for och träffade upp Lotta och Micke, samt min far och lillebror.. For iväg till nåt vatten och öar där kring Brändöområdet, pimplade, grillade, NJÖÖÖT! Fantastiskt bra väder idag, sol hela dagen. Vi kunde inte ha valt en bättre dag att fara ut :) Får hoppas att vi har sån tur fler gånger :) Synd bara att jag inte hade med mig kameran, hade kunnat bli bra bilder.. Jag fick faktiskt 2 aborrar som inte var pyttesmå :)

Jahapp, så kommer en till vecka med skola.. Får se vad den har att erbjuda. Jag vet vad jag hoppas på iaf!
Det var den rapporten.

Pözz


RSS 2.0