Stolt matte :)

Jag och Alfons har börjat lära oss att klickerträna.. Eller ja, jag försöker lära mig lära Alfons göra saker med hjälp av en s k klicker.. Hittills har han lärt sig att sitta och komma fram till handen, så mycket annat har vi inte testat. Ikväll tänkte jag försöka få honom att ligga ner, med mycket gott resultat :)

Satt bara och väntade ut honom, han såg så frågande ut.. Satte sig ner flera gånger, försökte komma fram till mig.. Efter några minuter la han sig ner och fick ett klick och lite leverpastej.. De följande gångerna dröjde det betydligt mindre tid, till sist bara ett par sekunder, innan han la sig ner :) Matte är superstolt :) Ännu har jag inte lagt till något kommando, men bara att han kopplar ihop handligen=godis är jag kalasnöjd över :)

Bildbevis! (don't mind the devil-dog-eyes)

Jag är inte ensam

Idag har jag fått äran att få en ny sambo, åtminstone för några dagar! Jag är lycklig :) Det är bästaste Lina som har flyttat in med mig och Alfons. Vi kommer att äta glass i mängder, hittills har vi köpt två olika B&J och lite från glassbilen också.. Höhö.. Det kommer bli great :)


Alfons och Lina kommer så bra överens, han är också glad att hon är här :)

Den som önskar får komma och hälsa på, VI bjuder på kaffe och glass (kanske)!
PÖZZ


Det blev en dammsugare

Yep, ända sedan vi bodde på Kyrkogatan har jag starkt ogillat vår dammsugare och har velat köpa en ny länge..  I torsdags tog jag tag i saken och spenderade en del av mina bingopengar på en ny dammsugare! Det är väl ungefär det tråkigaste att spendera pengar på, men ack så nödvändigt.. Nu har jag en bra dammsugare iaf! Den är testkörd med mycket bra resultat :)

Igårkväll gjorde jag en paj åt mig och Anna :) Lax och broccoli, mums! Haha, vi slängde i oss hela pajen, helt sjukt.. Sjukt god dock :) Sen satt vi och surrade över en flaska vin, mycket trevligt! Längesen vi hade lite qualitytime.

Idag blir det en sväng på stan, men sen då? Vi får se.
pözz

Inte helt fel :)



Bilbingon ikväll resulterade i 8000:- rakt i min hand! Det var som helt okej :)

Men efter en utlandsresa och ett hundköp är det inte fråga om att spendera alltihop.. Bara lite ;)

Sybordsbestyr

Häromveckan målade jag ju om ett gammalt skrivbord.. Så här såg det ut innan:


och resultatet efter ett lager färg (målade ett varv till, men glömde fota):


Det blev mycket mer lila än vad färgprovet i butiken visade! Där var det mer röd-brons-lila-aktigt.. Nu är det enbart lila. Lite störigt, men det gör inget då jag gillar färgen massor ändå.. Härlig metallicfärg :) Nu står bordet nere i sovrummet med symaskinen på, måste bara skaffa någon smart förvaringspryl att ha (en liten hylla i samma färg som bordet?) Det löser sig.


jäkla ansiktsbok

eftersom att det inte går att ladda upp loggfoton för mig så tar jag det här istället!



Har haft en mycket, mycket trevlig spontanutekväll på Färjan med Fia :)

Nu vankas sängen för imorgon är det lunchtime med mina babes!
pözz!

sötnöt


Så här söt kan man vara när man tittar på när husse lirar boll!

Till helgen vankas fest! Sista helgen Jens är hemma, så det blir en hejdå-fest.. Även om han kommer tillbaka, ofta :) Är det någon som är intresserad av att komma så får ni hojta, ni är säkert välkomna haha :)

Ikväll blir det andra födelsedagsfikat hos Lotta, med annat sällskap än senast.. Skulle nog säga att jag föredrar kvällens ;) I söndags var det med släkten, ikväll ska Anna dit :) tjoho! Jag har inte träffat henne på flera ååååår känns det som.. :( Anna, hur går jobbet? När är mördarveckan över!? I NEEED YOOOOUUUU!

That's all folks :)
pözz

info

På håll och kanter  får jag höra att folk undrar var Jens har köpt lägenhet, så då kan jag ju lika gärna meddela att det är i Midsommarkransen han har köpt!

Tänkte bara berätta...

.. att Jens nu har köpt sig en lägenhet i Stockholm, flyttar om typ lite mer än en vecka (jikes!! så snart?). Det betyder att jag kommer att vara väääldigt ensam här hemma, förutom Alfons.. Och det innebär att jag vill ha sällskap, ofta! :) Kom och hälsa på, jag bjuder på kaffe och kaka.

Just det, Jens flyttar till Stockholm eftersom att han fått jobb som förbundskassör för Unga Örnar Sverige, stort! Det ger klirr i kassan vill jag lova ;) Haha! Han börjar den 19:e augusti och är anställd tills vidare.. Jag stannar kvar här i stan tills jag är klar med skolan, dvs till mars 2010, sen flyttar antagligen jag också! Då vet ni.

Nu ska jag hoppa in i duschen, svettats efter att ha slipat och målat ett skrivbord som ska användas som sybord. Bilder kommer snart!

PÖZZ

en snabbis bara

Hittade en så söt bild på Alfons, måste bjuda på den :)



Det är inte lätt att inte bli sandig när man är blöt i skägget :)

RSS 2.0