Lördagen

Lite dålig på att uppdatera märker jag!

I lördags var det mycket trevligt! Vi hann inte vara hos oss väldigt länge innan vi kom på att vi skulle åka till en annan fest! Tur var väl det för det var skitskoj där :) Massor med folk! Sen for vi vidare till Invit (det var för att komma in där!?), var där ett väldigt kort tag.. Sen tänkte vi gå till Olivers men där var det så lång kö så jag höll mig till grundplanen och traskade till Kafelino. Trevligt var det då där iaf, ganska mycket folk!

Av nån lustig anledning fick jag 2 jobberbjudanden under kvällen, inte illa.. Först ville Erik att jag skulle komma och jobba på Mikes under nå pubkvällar eller nåt.. Sen tyckte Per att jag skulle komma och jobba på Magma igen, eftersom att han tyckte att jag var duktig! Alltid kul att höra såna saker.. Men vi får väl se, jag har ju mina anledningar varför jag sökte mig bort från det stället.. Men visst, det är ganska skoj att komma nån gång då och då. Som sagt, vi får se!

Nu är jag inne på 4:e veckan av LIA:n.. 2 kvar efter denna, sköönt.. Dessutom är jag ledig både nu på fredag och nästa fredag.. Inte illa :)

Ska se var Jens tog vägen och vad som händer med middagen...

PÖZZZZ


På gång!

Ska alldeles snart kila in i duschen, så att man kanske ser ut och luktar som en människa ikväll! Det blir nog trevligt ikväll, vi blir minst 6 tjejer här hos oss ikväll :) Kul!

Har iaf lämnat in min stackars kamera på service och hoppas på att den går och laga, så att jag inte behöver betala självrisk för en ny.. Det blir nog Jens som får stå för det isf, det var ju trots allt hans fel! Det var ju när vi var i Riga som han lyckades tappa ner den på golvet inne i en affär.. Olycka såklart..Tur att jag tog försäkring!

Kan ju bjuda på några bilder som jag hann ta innan kameran gick sönder:

 Planerar att hoppa överbord, men det var förjävla läskigt så jag lät bli haha :)
 Tacka vet jag livbojarna :)
 Speldjävulen tog över Jens!
 De (INTE) så imponerande dansarna.. Haha, underhållande var det ju iaf!
 Ganska fint i Riga ändå!
 Jens vägrade följa mig när jag ville fota ändorna (hihi).. Han var skitskraj!

Det hann ju tyvärr inte bli så många bilder som sagt, men där var några..
Nu är det duschdags! Ha en bra kväll!

pözz

Bio

Tjohopp! Ikväll har vi varit på bio, jag, Jens och Åsa.. Såg andra Arn-filmen.. Bra var den! Bättre än första :) Har förresten köpt mig Sex and the city filmen nu, så den som är sugen på tjejkväll hos mig, anmäl dig när som helst! haha..

Imorgon ska jag och Jens nog fara en sväng förbi loppisen i Arcus.. Kan vara lite skoj, även om jag inte har några större planer på att dra med mig något hem! Men man vet ju aldrig! Imorgonkväll ska vi till Kafelino, tydligen nån reaggekväll eller nåt?? Dags att söka sig bort från Cleo, lite uttjatat ställe... Så alla som ska ut imorgon, gå till Kafelino! :)

Nu är det nattdags tror jag minsann.. Skönt att vara ledig i helgen!!

Pözz

en gång är ingen gång, två gånger är en gång-gång

Skönast!

Tack vare diverse personalmöten imorgon, så behöver vi inte börja förrän kl 10 :) Det innebär 2 timmar länge sömn typ!! Fatta vilken lyx! Kan knappt bärga mig att gå i säng, haha :)

Har varit och tränat med Stina.. Skulle gå på lätt aerobic, vilket vi gjorde.. Men det var så jäääkla dåligt att vi gick efter 10 min! Fattar inte.. Den instruktören brukar vara absolut bäst, men nu hade hon skitdålig musik och tråkiga steg. Blä. Vi gick ner i gymmet istället, funkade det med! Imorgon blir det afro dance igen, shit vad skoj :) längtar!

Nu måste jag peta i mig något att äta, sen söka mig mot sängen.. Tänkte bara uppdatera lite snabbt.
Tack och gonatt.
pözzz

döööhh

klart jag lyckades skriva fel i förra inlägget... som lotta påpekade, en VEGGIEBURGARE MED BACON.. inte ostburgare :)

Helgen är över (ännu en gång)

Varför är inte helgen längre? Det går för fort!

I fredags var jag toktrött som vanligt. Gick och la mig redan 22.. En fredag!! Fantastiskt skönt att inte göra något alls :) Jens var borta i Piteå över natten också, ännu bättre.. haha.. Det är så skönt att vara ensam hemma!

Lördagen bestod först av jobb, sen lite partaj hemma hos Lotta (väldigt ovanligt, händer typ 0,5 ggr/vartannat år.. haha). Lite gigantfolk och någon outsider.. Riktigt trevligt först, men sen drog vi ut.. Vilken nitlott alltså! Var till Olivers först och där var det så mycket folk att man knappt rymdes, tråkigt som fan. Drog till Cleo, där var det så lite folk att det nästan ekade, tråkigt som fan. Vi gick och käkade världens godaste max-mat istället :) Haha, Anna gjorde roligaste beställningen; en ostburgare med bacon :D Hon som tog emot beställningen skrattade också.. haha..


Jag och Anna i bagaget på väg mot stan, rolig bilfärd :)

Idag är däremot ganska ointressant. Jag ska lägga in bilder från vår Riga-resa, hade nästan glömt bort dem.. Kanske bjuder på någon senare!

pözz

Lite grejer.

1. Imorse när jag körde iväg med bilen mot Kalix var månen framme. I eftermiddag när jag körde hem, ja gissa.. Då var månen framme! Det är bokstavligt talat ett jävla mörker att åka till och från Kalix!

2. Jag är helt slut i huvudet nu för tiden. Konstant trött. Jag har planer på att gå och lägga mig om 25 minuter, då är klockan 21.00. Det är 3 timmar tidigare än vad jag brukar.

3. Jag lyckades släpa iväg mig till Inpuls efter praktiken idag. Gick på Afro Power Dance, helt sjukt skoj! Jobbigt också, svetten bara rann. Lätt att jag ska gå nästa onsdag igen, bara jag hinner boka i tid! Det är alltid fullbokat.. Vem följer? :)

4. Nu ska jag fixa ny musik till bilen, sen sova. (det är nu 14 min kvar till planerat sänggående)

Godnatt!
PÖZZ

Tänker bara lite

Satt i bilen på väg hem och lyssnade på radion där de pratade om denne kända svenska artist som påstås misshandlat sin fru (de som är pålästa har nog luskat fram att det troligen är Papa Dee det handlar om).. Hur som haver, han säger ju att han är oskyldig, vittnen säger att de bl a sett honom släpa henne i håret genom trapphuset.. Och hon säger att hon fått en panikattack och skadat sig själv?!

Ja gudars.. Vad ska man säga? Jag antar att ungefär alla som hört historien tror att han är skyldig.. Och om han nu är det, varför vill frun skydda honom? Eller ja.. Säkert lätt om man är kär.. I don't know.. Jag blir snurrig.

Världen är liten :)

Igår var jag på en liten förfest tillsammans med mina jobbkollegor Linda och Cecilia (hemma hos sistnämnda btw).. Satt och pratade med Cicci om att jag bodde på Bergnäset, vilken gata och så där.. Då ville det ju sig inte bättre än att hon hade väldigt bra koll på vilket hus vi bor i, eftersom att det var hennes kusin som bodde i vår lägenhet innan! haha :) Så hon har varit här flera gånger tydligen...

Men till det bästa av allt! För ca 1,5 år sen (inte säker på när det var) så var vi och hälsade på Åsa och Lasse (Jens föräldrar, som äger huset.. vi bor i en separat lägenhet i huset). Efter ett tag ringer det på dörren och det är en kompis till tjejen som bodde här tidigare och säger att hon backat på en bil som stod på gården, vår bil. Haha, tror ni inte vi igår då kom fram till att det var Cecilia som hade gjort det! Shit vad vi skrattade... :)

Hur som helst, det var väldigt trevligt igår! Drog ut på Cleo sen.. Efter många om och men fick jag till sist komma in, hade inte legitimationen med mig.. Men det löste sig. Sjukt mycket folk ute alltså! Hade jättekul :)

Får se vad det blir ikväll då... Nu ska jag göra något annat.

PÖZZ

Lärande i arbete

Så heter det. LIA. Det jag pysslar med just nu! Pendlar till Kalix varje dag i 6 veckor (30 arbetsdagar, jag har avverkat 2). Vad har jag fått göra? Hittills har jag mest lyssnat på redan skrivna diktat, skrivit de själv i VAS (datasystemet som används inom landstinget) och jämfört med "det rätta".. Min handledare tycker jag är så duktig att jag ska få börja skriva "på riktigt" imorgon redan :) Inte några som någon skrivit redan alltså.. Men vi ska gå igenom de tillsammans innan de hamnar i journalen, så att det inte blir några jättefel..

Det är ändå ganska roligt att vara där! Var inte så farligt att pendla ändå, även om det inte är särskilt kul att köra bil ca 2 timmar varje dag.. Det är ju jag och en annan tjej från klassen som pendlar till Kalix, så vi ska köra varannan vecka. Blir lite billigare så! Anyhow, alla läkarsekreterarna på avdelningen tycker att det är så kul att jag är där :) Känns ju bra att veta att man är välkommen!

Vad som däremot måste ändras på är att jag ska lägga mig tidigare.. Ska man upp innan 06 så räcker det inte att lägga sig vid midnatt... Därför tänkte jag runda av nu och söka mig mot sängen.

Godnatt och fnatt!
PÖZZ

Bara en snabbis

Jag måste verkligen sova nu, tänkte bara slänga in en snabb uppdatering...

Fredagen var helt grym! Björn, Özz, Måns och Soran, wow! Så jäääkla roligt alltså :) Har inte skrattat så mycket på länge.. Och Björn.. Ahhh... Så bra, så sööööt, så rolig! Han tyckte förstås att det var helt fantastiskt att äntligen få se mig också ;)

Igår blev det lite party, helt oplanerat! Förfest hemma hos Stina tillsammans med några av hennes kändisar.. Sen Cleo med drinkbord och grejer, var en riktigt kul kväll :)

Idag har jag jobbat... Kom nyss hem från stan, har varit på bio med Anna och Linda från jobbet, såg Mirrors.. Läskig film alltså! Hade inte så höga förväntningar, men den var betydligt bättre än vad jag väntat mig! Kul att gå på bio :)

Imorgon väntar praktiken alltså, därför borde jag varit i sängen för typ 5 timmar sen haha :) Måste upp så tidigt... Ska bli intressant att åka till Kalix. Får se er en uppdatering imorgon igen!

Så. Det var en kort update :)
Godnatt.

PÖZZ


Ikväll :)

Ikväll får jag se min blivande fästman (nåja...), can't wait!

Pratar såklart om kvällens händelse; Björn, Måns, Soran & Özz på Kulturens Hus! Min framtida make är såklart Herr Gustavsson (drömma kan man alltid).. :) Det blir nog hursomhelst väldigt underållande! Har ju sett åtminstone Måns Möller och Özz Nûjen tidigare och det var riktigt, riktigt roligt!


Vi ska väl ta och käka nånstans innan.. Det börjar inte förrän 22.30, toksent! Vi pratade om en romantisk middag på Max :P Ska se om vi kanske kan ändra de planerna.. Pastabacken, eller nåt lite trevligare! Ska plantera tanken hos Jens iaf..

Nu har jag varit i skolan för sista gången på 6 veckor! Det är dags för LIA.. Ska bli kul! Jobbigt med pendlingen dock.. Nåja, det löser sig!

Den här rapporten räcker för nu.

Pözz

RSS 2.0