En vecka till

Jag tycker att veckorna går ganska snabbt nu.. Varit och jobbat en del på vårdcentralen, då går det så mycket fortare. Dock hamnar examensarbetet lite i skymundan, inte bra.. Fortfarande lika omotiverad att skriva det där jäkla arbetet, men det måste ju göras.. Suck.

Önskar dock att veckorna skulle gå ännu snabbare! Vill ha varmare ute, vara färdig med skolan.. Och annat. Har förresten fått veta att jag får jobba nästan hela mars på vårdcentralen, dock bara 50%. Passar mig alldeles utmärkt dock, hunden kan ju inte vara ensam hela tiden. Sen är det grönt att jag får jobba i sommar också, vet inte hur och när bara. Skönt att ha det klart!

Har konstaterat att jag åker till Stockholm nästa helg! Kul! Tillsammans med far, bror och särboende sambo ska jag göra en favorit i repris - se Rammstein :) Var med pappa för x antal (typ 5-6??) år sedan och såg de, så jäkla häftigt.. Nu lyssnar jag inte alls lika mycket på de som jag gjorde då, men det är en jäkla upplevelse att se de live. Riktigt häftig show. Ska bli kul! Får nog ta och lyssna in mig på nytt..

Well well.. På ett tag vankas promenad på isen tillsammans med Lotta. Himla fint ute idag, dock lite kyligt.. Senare ska jag iväg och jobba några timmar, inte jättesugen, men som tur är är det ju bara 3,5 timma.

Ska käka lite lunch innan jag ska iväg nu!
Pözz

Längtar

Nu längtar jag något fruktansvärt till fredag kväll! Gissa varför? Jens kommer hem! Tjoho! Senaste dagarna här har jag bara gått och väntat och väntat.. Han är mer välkommen än någonsin :)

Det var bara det. Så bra på att uppdatera är jag!
Godnatt!

RSS 2.0