It makes sense!

Såå. Uppsala var kalas :) Flyget var försenat, men bara 15 min ca.. Inte så farligt. Vad har vi hunnit med då under den korta tiden?
- Åt underbart god mat på en mysig grekisk restaurant som vi tyvärr inte kan gå tillbaka till eftersom att servitören var så fräck att han tokstötte på Anna som klokt nog avvisade honom.. Lite sliskigt!
- Såg en fantastisk spelning med skönsjungande Melissa Horn, med Lasse Winnerbäck som gästartist :) Shit vad bra de är tillsammans! Lite rörd blev jag också... Vilka texter alltså, så slående.
- Beställde Appletinis, men fick "Ungefär Appletinis" som var FÖR goda. Jisses, farligt alltså, haha :)
- Kommit på en väldigt vettig sak.. Hold your hat on the Islandlandjourney :) Men det är en annan historia, haha.. :)

Varit en väldigt bra minisemester, tack Anna för bäst sällskap, kloka ord och allt :) Nu ser vi framemot 50-årskalas!

tack det var allt.
pözz


Peppar peppar!

Har hållt koll på Luftfartsverkets hemsida under dagen nu och mitt flyg är än så länge i tid, inga förseningar.. Var några i morse bara. Tur att jag inte åkte igår får vi väl säga!

Ska ta och packa ihop en liten väska nu.. Är ju bara över natten, men lite nödvändiga saker som måste med ändå.. Måste se över vad jag ska ta med och plugga på flyget, usch.. Det är så mycket i skolan nu, men jag fungerar mer som så att jag blundar för allt som måste göras och tar tag i det i sista minuten. Inte bra! Nåja, tar ju tag i det lite nu iaf..

Om ca 45 min får jag skjuts till Kallax, bäst att jag sätter fart!

Pözz

Ensam Mumin söker...

Denna lilla Mumin dök upp idag ur min jackficka. Jag har ingen aning om hur han kommit dit, eller varför? Är han less på sin förra mamma? Är förra mamma less på honom och la honom i min ficka? Jag har ingen aning!

Jag blev ganska överraskad får man väl säga, då jag inte har sett saken förut och definitivt inte tagit den någonstans ifrån! Haha :)

Saknar du denna blå, läskdrickande Mumin, hör av dig :)


Creeepy!

Jag måste ha ett sjätte sinne eller nåt..

Idag i skolan hade vi sjukdomslära, pratade om diverse sjukdomar och tillhörande undersökningar. Så kom det på tal om ögonbottenfotografering, vilket jag går på med jämna mellanrum pga diabetesen.. Jag konstaterade då att det var typ 2 år sen sist och sa då till en annan att jag borde få hem en kallelse snart..

Tror ni inte att när jag kommer hem så ligger det ett brev från sjukhuset med en kallelse till ögonbottenfotografering!??!

Undrar vad mina andra superkrafter är.. :)

Jag skar mig på kniiiiiven.....

.... vilken tur att jag hade ett häftigt plåtser, nu gör det inte lika ont :)


Klart å betalt

Yay :) Nu är flygbiljetterna bokade och färdiga! Blir en väldigt kort visit, men troligtvis en MYCKET trevlig sådan.
Vi ses till veckan Anna :D

Kul kul kul kul kul!

Vilken inpulsgrej jag och Anna kom på nu :) Ska nog åka ner till henne på måndag och åka hem igen på onsdagkväll.. Se Melissa Horn på tisdag i Uppsala :) Måste bara lösa det med skolan, men det ska nog gå! Får ta med och läsa lite på flyget eller nåt. Det hade varit så himla roligt!

Det var bara det jag ville säga.

Höga höjder

Igår jobbade jag på El Giganto. Julpyntning gällde! Jag fick klättra på en stege och hänga upp skyltar och sånt. Det var högt. Haha, det var t o m en kund som tyckte att det var roligt att skaka på min stege :P Det var inte så farligt, men tänk om jag skulle ramlat ner? Shit pommes!

Så här fin utsikt hade jag:



Sen på kvällen var jag och Jens hos Jocke och Erika och fick god middag :) Drack lite vin och så.. For ut på Stuk sen med Anna från jobbet, där var det kul :) Ganska mycket folk.. Blev polare med 2 "damer"... Ganska maskulina :P hehe.. Trevliga var de iaf :)

Imorgon ska jag på massage igen! Skönt! Ska gå förbi ett annat ställe jag spanat in och se om jag kan boka tid där.. Betydligt billigare! Vad sägs om 10 halvkroppsmassage för 2000:-?? Så får man en helkroppsmassage på köpet också! Det är billigt.

Sen ska jag bara passa på att tipsa om en grymt skönsjungande tjej.. Melissa Horn. Bara att lyssna och njuta!

Hejdå.

PÖZZ


1 dag kvar!

Ojoj.. Har verkligen 6 veckor redan susat förbi?? Imorgon är sista dagen i Kalix.. Ska bli så skönt att slippa pendla, de tidiga morgnarna och den eviga saknaden av energi..  Men lite trist är det ju ändå att sluta, de är ju så trevliga och gulliga på mottagningen :)

Har minsann bakat paj till imorgon att bjuda på.. Ananaspaj, vi får se hur den blir! Har slängt ihop 3 st, borde räcka (kanske till en liten bit ikväll också....).

Jag har upptäckt något alldeles fantastiskt med min dator, bluetooth! haha. Lite efter.. Visste ju att det fanns, men inte hur jag hittade igen det :P Nu vet jag dock.. Vad enkelt det är att föra över bilder!

Ska kika till mina pajer nu.. Vill ju inte att de bränns!

pözz

UFO?


Nej inget UFO.. men kanske IFC ? Identified flying car :)

Vi var och tvättade bilen igårkväll, det tog tamejfan 3 timmar. Nu är det gjort iaf.. Lillbilen hade blivit lite skitig efter saltiga E4:an!

Det var det för tillfället.

PÖZZ

Bowling!

Måste ju säga att det har varit en väldigt lugn och skön helg! Igårkväll gjorde jag inte många knop, såg bio och så.. Ikväll har vi käkat inne hos Åsa och Lasse, sen for vi och bowlade, jag, Jens och Åsa.. Skitskoj! Love the shoes :) haha. Jens vann, inte helt oväntat... Jag 2a tror jag? Väldigt jämnt mellan mig och Åsa i vilket fall som helst.

Tänkte mest bara visa vilken fin bild jag ritade idag.. Med tanke på ett tidigare inlägg :D



nu ska jag sova, för det är sent!
pözz

Bio!

Måste berätta att massagen var lika skön som jag väntat mig.. Hon som masserade mig sa att jag var typ.. stel som en pinne.. jättehård i nacken.. osv osv :P Inget som jag inte kände till! Bokade mig faktiskt en till tid om 2 veckor :) Jag tänker som sagt inte ha ont i nacken när jag är kring.. 30 redan. Vilket mörker! Ska däremot kika runt lite på massageställena här i Luleå och snoka lite om priserna..

Har varit och käkat på Hertsön ikväll, mami bjöd på go-lasagne :) Snälla mami bjöd inte bara på mat, utan även bio! Jag och Simon ska gå och se Bondfilmen ikväll.. Haha, jag har inte sett en enda Bondfilm :) Men skit samma, det kanske går bra ändå :P Verkar ju däremot som att den här är lite uppföljare på den förra.. Nåväl. Vi ser ju!

Största anledningen till att jag går på bio ikväll är att Jens har bannlyst mig hemifrån.. Han ska ha fest. Eftersom att jag jagat honom ur huset några gånger så kan jag faktiskt inte klaga.. Nog får han festa bäst han vill! :)

Nu ska jag hoppa i duschen så att jag luktar godare än vad jag gör nu.

adjö!
pözz


Knåda, knåda

Ja ni mina kära vänner, vet ni var jag ska nu?
Jo, till Holiday spa och få massage! Gode skönt!

Adjö.

Hihi

Haha, jag dör :)

 

Helt underbart söt!

Aerobics

Jeeeez vad jag svettades på aerobicspasset idag! Det bara rann.. Kan säga att det var gode skönt med en dusch och bastu på det :) Måste bara peta i mig nåt att äta nu, sen är jag fit for bed.

Imorgon är planen Kalix, afro, Hertsön. Lillebror Simon fyller år! 16.. Jisses. Stor lillebror! Haha, båda brorsorna har vuxit om mig.. Känner mig liten kring dem :P


Från förra vintern.. Pontus, jag, Simon


Tjaaa.. Nu är jag...  Hungrig!! Feed me.

Pözz


määätt

Jaha. Lyckades försova mig i morse! Första gången under hela LIA-perioden.. Nåja, vaknade halv 7, ungefär då jag brukar åka hemifrån. Hann i tid till Kalix iaf!

Hade tänkt gå på Step idag, men kom hem så sent så jag hann inte.. Sorry Nina, om du nu gick dit :P Afron på onsdag däremot, den missar jag inte för något i världen! :D

Idag blev det pannkaka till middag, första gången jag gör ungspannkaka.. Den blev väl... sådär. Det är fotboll på tv och det innebär att vi har besök under kvällen. Åsa har lite dåligt samvete för att hon kommer hit så fort det är hammarby på tv, så hon hade med sig glass.. Än tänker jag inte kasta ut henne! Nu är jag mucho mätt i mago.

Imorgon ska vi bara vara halva dagen i Kalix, fram till 12.. Mitt resesällskap ska till veterinären med sin hund och alternativet hade varit att vi åkt med 2 bilar, men min handledare tyckte det var onödigt och sa att det var ok att jag åkte tidigare också.. Hon är så snäll :)

Funtar på att se lite Betty nu.. Hajj!
pözz

RSS 2.0