bara en sak....

... jag HATAR mönsterpassning. Tur att Jens finns och kan assistera.
Nu återgår jag till tapeterna.

Tapetsering på G

Ska slutföra tapetseringen i sovrummet nu... Fondväggen kvar! Ska bli skönt att ha det färdigt, men det är f*n inte kul att tapetsera :P Sen är det lilla förvaringsutrymmet bredvid sovrummet också, men det går nog ganska snabbt hoppas jag!

Nyss käkat tacos (igen) med svärmor och svärfar, vi lagade.. Gott som alltid :) Mätt mätt mätt nu..

Kom idag fram till att på tisdag, 2 dagar innan frystiden på gymkortet går ut, så ska jag börja träna igen.. Ingen idé att vänta tills tiden är ute.. Nu känner jag mig sporrad igen! Skönt att komma igång, få röra lite på ryggen/nacke/axlar som inte mår så bra för tillfället.. Lätt aerobic vankas på tisdag, kul :)

Om man skulle börja med tapeterna..

PöZZ

tröttast

Kul kväll igår :) Jag, Lina och Stina käkade god tacos och drack vin här hemma hos oss.. Hade riktigt, riktigt trevligt! Haha, lekte Sanning eller konsekvens som jag köpte häromdagen.. Lina fick ett roligt kort, "Räkna till 100 högt medan de andra deltagarna gömmer sig. Spelet fortsätter när du hittat alla." Det finns en väldigt bra gömställen här nere i källaren :)

Sen drog vi vidare till Cleo, helt perfekt mängd folk alltså.. Kön tog inte ens 10 min och man slapp trängas där nere.. Svamlade runt, dansade lite och drack lite mer :) Mycket bra kväll!

Desto värre var det idag, men jag gissar att man mår som man förtjänar, right?! Tröttare än tröttast, har nyss sovit på vår utomordentligt sköna soffa i ca 3 timmar.. Hade lätt kunnat sova vidare, om det inte var så att vi ska se film alldeles strax!

Nu kom Åsa, så nu är det dags för film!

Pözz

2 av mina män

Tur att Jens inte bryr sig (han säger åtminstone ingenting, bara suckar och skakar på huvudet) när jag sitter och dreglar över bilder på heta grabbar..


Petter Andersson i Hammarby, yummie yummie!


George St Pierre, han slåss och sparkas och brottas och är FRUKTANSVÄRT vacker när han gör det.. haha :)

Förlåt Jens, jag var tvungen :)

PÖZZ

Jävla trådlösa anslutning

Det funkar inget vidare med anslutningen till min dator.. Fattar inte varför, Jens har inga problem alls! För mig kopplar den ner väääldigt ofta och hittar inte tillbaka anslutningen på jättelänge :(

Jag är sjukt sugen på guacamole och tortillachips! Haha, hade lätt kunnat ställa mig och göra nu :) Tror inte Jens är så sugen dock.. Eller man vet ju aldrig, kanske får fråga! Han blev iaf nöjd med presenten :) En Hugo boss parfym (luktar supergott!) och ett presentkort på 1 timmes halvkroppsmassage.. Jag vill ha själv! Skulle behöva till min puckelrygg..

Imorgon lutar det åt att förtära %haltiga drycker i goda vänners lag. Premiär på CLEO! Ut och träffa folk, känns som att det var längesen.. Kul kul :)

nu räcker det!
pözz

Nu surfar jag smart.. eller nåt

Hej och hå! Efter några om och men och diverse funderingar fungerar nu det trådlösa modemet även till min rosa skönhet.. Men det går lite halvknaggligt inne i vår lägenhet däremot, inte vidare bra! Vi får se, det löser sig nog.. Skönt att få tillgång till internet själv nu, utan att uppehålla Åsas dator!

Imorgon är 2a och sista skoldagen för veckan.. Haha, det är så slött! Skola 3 dagar i veckan.. Man blir lite bortskämd! Däremot har jag konstaterat en sak angående skolan.. Det känns inte direkt utmanande! Känns tyvärr inte som att vi gör något vettigt för tillfället, men det kommer väl förhoppningsvis!

Imorgon fyller Jens år... 24 hela år :) Köpt present å det idag, känns bra! Hoppas att han blir nöjd :)


så här söt är han :)

Morgondagens födelsedagsbestyr innebär även att vi måste städa ordentligt  inne i lägenheten.. Suck. Ska bli skönt att få det städat och snyggt, men jag vill inte stressa med det, utan ta det bit för bit och pilla på med smådetaljer istället..

Nu säger Jens att vi måste städa.. Jag måste väl lyda!

Pözz

hemma igen

Borta bra - men hemma bäst, right?

Var riktigt, riktigt skönt att få komma iväg ett tag, koppla bort vardagen och bara njuta av vår lilla minisemester :) Men nu är åtminstone jag hemma igen (Jens har ytterligare 2,5 timma kvar på arlanda innan han får flyga) och det är nästan lika skönt som att komma bort! Uppdaterar lite mer om resan senare när jag har ork och lust :P

Fick psykbryt på mitt hår under helgen! Långt, fult, jobbigt och besvärligt.. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att åka till frisören och ta bort en stor del utav det :) Så nu är jag korthårig igen! SKÖNT!

Nu har det trådlösa modemet kommit, vilket innebär att från imorgon (troligen) så kommer jag att börja surfa från min egen dator, inne hos oss! YAY! Kanonkul!

Nej nu får det räcka.. jag är sjukt glassugen.. ge mig Ben & Jerrys, någon?

PÖZZ

Jag blev utmanad!

Utmaningen

Jag blev utmanad av Karro (nollkollision.blogg.se) såg jag nyss.. So here we go!

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Det kryper kalla kårar längs ryggen när jag ser ubåtar på filmer å sånt, tycker det är skitläskigt! T.o.m när jag såg Hitta Nemo tyckte jag det var obehagligt med en massa läskiga minor där på botten :P

2. Jag tar själv sprutor och sticker mig i fingrar och har inga som helst problem med det, men kan inte alls se andra göra det, varken på film eller i verkligheten!

3. Även fast jag nästan kan alla repliker utantill i Sex and the city kan jag inte få nog av denna härliga serie :)

4. Jag har aldrig haft hål i tänderna!

5. När jag var liten var jag kär i Darkwing Duck, tyckte han var SNYGG! :P

6. När jag gick i 6an var jag upp över öronen besatt av Hanson (bandet, ni vet) och var helt övertygad om att jag skulle gifta mig med Taylor :)

Jag utmanar:
- Nina
- Anna
- Karin

nu händer det :P

Jaa.. vi får se vad det blir av det hela! Pannkaka kanske? Förhoppningsvis inte! Men imorgon så :) Ni får veta mer senare.

På måndag blir det en lite sväng till IKEA, förhoppningsvis sista rundan nu :P Måste ha köksstolar, tvbänk och gärna en soffa.. Garderob! Ja vi får se vad vi hittar.. Men nu börjar jag nästan bli gode less på att åka dit.. Blivit lite för mycket på senaste.

Ledig i helgen, så himla skönt! Fast av någon konstig anledning vaknade jag 9 imorse?? Hmm.. Skolskadad redan? Hoppas jag inte!

Började med tapeterna i sovrummet idag.. Man börjar se slutet :) Dock lite tveksam hur jag ska göra med min fondtapet.. Det blir liksom lite för knas att bara ha den bakom sängen.. Ja vi får se.

Nu; iväg till hertsön och snåläta middag :) Alltid lika bra!

Pözz

haha..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3096797.ab

Lettland, here we come!

Haha, oh yes :) Hela 7 timmar kommer jag spendera i detta land, närmare bestämt i Riga! Jag och Jens åker ner till sthlm nästa fredag, inte nu till helgen alltså.. Fre kväll åker vi med färja, sover där en natt.. Lördagen kommer spenderas i Riga för att sen på kvällen hoppa på färjan igen tillbaka mot Sverige.. Det blir det mest exotiska jag är med om den här sommaren (som nu är i princip höst), näst efter det kommer Haparanda :P

Men äventyren är inte färdiga när vi kommer tillbaka på söndag morgon, nej! Mot kvällen har jag nämligen bokat en dejt med världens bästa ANNA!! Shit var skoj att få träffa henne igen! Får se vad vi gör måndag förmiddag/dag.. På kvällen ska jag och Jens se derby.. Hammarby mot.. AIK, tror jag? Har desto mindre koll på sånt :P Blir skoj det med, fastän jag inte är nån fotbollsfantast.. Var på derby förra året när Bajen spelade mot Djurgården och det var sån sjuk stämning! Riktigt häftigt.. Blir skoj! Tisdag morgon åker jag hem igen och far direkt till skolan..

Nu är det riktigt nära tills lägenheten är färdig, Jens är så duktig och jobbar på.. Själv bidrog jag med att måla taket till sovrummet igår, iförd den hetaste munderingen.. Gråvitrandiga leggings, stor grön BAIK-tisha och kilklackskor (man når bättre upp till taket då ;P).. A sight for sore eyes.

Det var nog allt för nu... Snart blir jag nog bättre med uppdateringarna, då det trådlösa modemet kommer inom 4 dagar! Vi hörs mer då va?

Pözz

YES!

Upptäckte nu när jag loggade in på banken att jag fått tillbaka skatten och att jag fick tillbaka allt! :) Var ju lite orolig där att det skulle bli lite avdrag när jag råkade deklarera för sent.. Så nu blev jag glad :) Tattoo, here I come..

Kändes ändå okej att vara tillbaka i skolan idag, men imorgon blir det tyngre.. Börjar 8.30 :( Måste cykla hemifrån 8 tror jag.. INTE skoj. Men det går så bra när man har bra musik i öronen :)

Det blev några smileys nu ser jag.. Gonatt!

Pözz

slut på sommaren, officiellt!

Yep, för min del iaf.. Imorgon börjar skolan igen :/ Vi har bara en lektion imorgon dock, kl 13-15, så det är en ganska skön mjukstart ändå.. Nåja, ska ändå bli skoj att börja igen, få lite ordning på tillvaron igen :) Rutiner å sånt..

Har förresten börjat pilla en del med en tatuering :) Jag har en ganska färdig bild på den, men jag tänkte fundera lite till och människan som får äran att tatuera mig får nog putsa till den lite också.. Ah, det kliar i min tatueringstarm!! Den här kommer hamna på höger vad/ankel/fot, en ganska lång en.. Inget specifikt mönster, bara lite virrvarr och nån färg här och var.. Sen ska det stå väldigt diskret Dx som är förkortning för dexter som i sin tur betyder höger på latin :D Nästa projekt blir att sätta en liknande på vänster ben.. Där kommer det då istället stå Sin som är förkortat från sinister och betyder.. ja, gissa.. Lite sådär roligt när vi har läst en massa medicinsk terminologi :)

Nämen, om man skulle lägga sig och sova nu eller nåt? Det är ju trots att schoolnight.. Suck..
Godnatt!

pözz

Skön skön skön!

Bra låt jag lyckades höra på MTV inatt :) Skön partylåt... Rätt läcker video också, titta! Lite synd med halvtaskigt ljud, men shit the same liksom!

 
Rihanna - Disturbia

det finns riktiga idioter

Ibland kommer det såna människor man inte alls förstår hur de agerar och tänker..

Så var fallet idag då en gammal man (~60), halvfinne, kommer in på jobbet.. Ska handla nån vitvara för X antal kr, betalar med kort.. Köpet medges ej och han försöker någon gång till.. Jag säger snällt och artigt att det kan vara problem med kopplingen till banken (oftast har de inte pengar, men det låter så otrevligt att säga :P), och att han kan hämta ut pengar på Kvantum om han vill.. Gubben blir skitsur och står och gapar åt mig att jag måste fixa det, ringa nånstans och lösa det å allt vad det nu var.. Jag kunde ju inte göra mer än vad jag redan gjort, går inte köpet igenom på 3 försök, SAMT att jag ringde till kortkontrollen och även där blev det inte godkänt.. Jag frågade honom om han var säker på att han hade pengar på kontot; "JA vad tror du, klart jag har pengar om jag ska fara och handla".. Jo tjena. Sa åt honom igen om att han kan hämta ut pengar å så... "JAG ÄR INTE DIN RINGPOJKE!!" gapar han åt mig då.
- Ehh.. Är du inte min ringpojke? fattade ingenting just då.. haha

Ah, går inte att återberätta hur störd människan var, men han tyckte absolut att det var mitt fel att hans köp inte gick igenom (gubbjäveln hade inte nog pengar på kontot såg vi senare på felmeddelandet...) och han var ju inte min ringpojke som skulle hämta ut pengar på Kvantum för att HAN skulle köpa sig en jävla tvättmaskin.

Ringpojke.. haha.. Säg det med finsk brytning så blir det till springpojke, bara så ni vet :P

Efter att han gick var jag så upprörd att jag skakade. Förstår inte hur man kan bete sig på ett sånt sätt.. Jag var ju inte ens otrevlig mot honom, fast jag röt ifrån lite när han började gapa för mycket. Suck. Nåja, tyvärr finns det riktiga idioter.


Lägenhetsshoppat

Jaaa inte riktiga lägenheter såklart, men jag har shoppat TILL vår lägenhet.. En skitsnygg hatthylla, matchande nyckelskåp, en byggsats för att göra ett fönster i toadörren (frostat glas of course) samt dörrhandtag och lås till toadörren, den kommer bli så fin :) Börjar förresten se riktigt snyggt ut där inne nu.. Välkommen att ta en titt! Ännu är det inte färdigt, dröjer några veckor till.. (2-4 nånting kanske?)
  Sen har jag under kvällen varit på barnkalas, lilla Nicky som fyllde 1 år.. Han börjar bli så stor :) Knäppte lite bilder på honom, en del blev riktigt fina.. Tyvärr kan jag inte visa, de ligger i min rosa skönhet som inte har tillgång till Internet ännu :P

I helgen var det kalas och det var kalaskul! (haha) Var relativt lugnt ändå, kul att träffa folk å så! Höjdpunkten under hela kalaset var när Winnerbäck spelade Kom änglar sist av alla låtar, precis när man trodde han var färdig.. Jag stod och väntade på den låten hela spelningen :) Så fin..
"Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet. Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om, för det ekar i huvudet"..
I övrigt var hela spelningen jättebra, han är fantastiskt bra live. Man blir som nyförälskad när man hör honom :)
Lågpunkten (motsats till höjdpunkt, vad heter det? :P) var kön till bajamajorna under lördagen. Det tog alldeles för länge!

Nu undrar jag om jag ska peta i mig något ätbart, för det knorrar lite i magen.. Ledig imorgon, vad ska jag hitta på? Göra skolarbete troligen :P Usch. På måndag börjar det igen.. Jag vill hinna vara lite ledig!!

Pözz

Kalasdags

Så var det dags för det årliga Luleåkalaset.. Har tvekat fram och tillbaka om jag verkligen ska gå, men nu fixade älskling helgpass åt mig, så då behöver jag inte tveka längre :)

Har varit på bolaget och handlat både för ikväll och imorgon.. Ledig hela helgen också, så skönt! Sen är jag ledig mån-tis också, inte illa.. Jag kan vara bakis länge ;)

Problemet är bara vad jag ska ha på mig ikväll då... Suck.. Kallt är det ute, så nånting lite varmare.. Nåja, får gräva fram nåt nånstans! Det löööser sig.. Om man skulle leta fram en kamera också kanske? Fast jag har tyvärr INGEN aning om var den kan vara.. Äsch. Vi ser ju!

Så mycket hade jag att berätta, nu ska jag knäcka en cider!

Vi ses i vimlet!
pözz


RSS 2.0