ingen partyprinsessa

huga vad trött jag är!
Var nyss på fest med Jens en yttepytte bit härifrån, men så skulle han hem och hämta några fler öl.. Jag sa att jag skulle följa med honom, men nämnde inget om att stanna kvar hemma :P Hemska människa jag är.. Men jag ORKAR inte! Det tar på krafterna att plugga! But.. Still loving it! :)

Upptäckte hur bra det är att repetera högt för alla i min närhet vad jag har lärt mig, haha.. "Det här är femur.. Och där sitter spina iliaca inferior superior......" osv osv.. Jens lyssnar knappt vad duktig jag är :( Men jag lär mig själv av det, så det gör ingenting.

Nu är mina planer att jag ska ta bort ansiktet och hänga upp det på tork över natten (annars får det fula märken av kudden), eventuellt peta i mig något salt och sen soooova! Gudars vad skönt! Kan ju förresten nämna att det blev en trevlig kväll med god grillad mat :) tack för det Åsa.

Godnatt alla, nu är det dags för nattmössan.

Pözz!

halvtimma sen

Jaa, kom i säng kring 22.30 igår.. Godkänt! Jag hann då med mina to-do:s :)

Idag var en bra skoldag, fick skratta en del. Vi pratade om muskler och sen hade läraren med sig olika skelettdelar som vi fick titta på, och repetera måndagens lektion. Ganska kul med skallen som vi döpte till Ingvar Kamprad, eftersom en av oss tyckte han var hemskt lik, haha.. Hur som haver, lektionen skulle vara till 12.30, men läraren tyckte att vi skulle ta en tidig valborg, och vi fick då sluta 11.30 istället.. Grymt skönt!

Hann då med en lunch med världens bästa Lina och världens bästa Jens.. Gott och trevligt :)

Nu ligger jag och pluggar det som jag har som hemuppgift nästa onsdag.. Lika bra att göra bort det!

Nåväl, hoppas att alla får en trevlig valborgskväll! Själv ska jag till svärmor och svärfar och förhoppningsvis ha en trevlig kväll med god mat.

image43   image42
världens bästa lina och världens bästa jens


PÖZZ!

to do

dagen har rullat på i delvis fruktansvärt långsamt tempo, för att på slutet rasa på i desto högre!
Från 8.30 - 16.30 har vi haft lektion i VAS, på Sunderby sjukhus... För den som inte vet så är VAS systemet de arbetar i över hela NLL, norbottens läns landsting.. För journaler, fixar recept till apoteken, all slags information.. you name it! Så i princip hela dagen har vi suttit och lyssnat på vår lärare som har berättat, berättat och åter berättat om detta system och vad man kan göra.. Det var sååå långsamt! Fick som inga praktiska uppgifter eller så, utan var bara att sitta och lyssna.. Nåväl, då var det bortgjort åtminstone.

Nu har jag precis kommit hem från ett svettigt BodyStep pass, shit vad man flåsar och svettas :) så himla roligt! Var tvungen att duscha på plats, eftersom att Jens har plockat ner hela duschkabinen här hemma.. Ska fixas och donas inför kommande lägenhetssäljning.

Så! Det var min dag. Klockan är nu 20.26 och det jag har tänkt mig utav kvällen som är kvar är följande (to do):
- Äta upp mitt blåbärsfil med rågfras (intressant va? ;))
- Vika tvätt och sortera in det som är mitt
- Bädda nya sängkläder
- Studera lite skelett och muskler, inför lektionen imorgon.. Repetera lite.

Detta har jag tänkt vara klar med innan kl 22 då jag planerar att slockna i min nybäddade säng :) Bäst att jag sätter igång!

Puss och kram vi ses på stan

klaaar

Yogan var okej, tror det kan bli mycket bättre när man lär sig allting och blir lite smidigare! Hehe, kände mig lite som en vinglig pinne till och från! Men passet var riktigt skönt och avkopplande iaf! Definitivt något jag kan gå på igen...

Jens for precis iväg för att föra skotern till hertsön.. Så jag har några timmar för mig själv :) Tyvärr inget vettigt på tv... Kanske får plugga lite? :P

pözz!

Poweryoga

Ooooh så spännande!
Ska alldeles snart iväg på poweryoga med 2 ifrån klassen.. Har aldrig provat yoga förut, så det ska bli kul! Lite nervöst dock :) Men de har inte heller varit på just poweryoga, dock provat vanlig yoga nån gång tidigare... Hur som haver, det ska bli intressant! Får berätta senare :)

Känner mig helt hungrig dock.. Men de rekommenderar inte att man ska äta något innan yogan, eftersom att man kommer åt och "masserar" hela magsäcken och så... vilket gör att man kan börja må illa om man ätit nyligen.. Det får helt enkelt vänta tills jag kommer hem igen!

Skulle bara säga det :)

pözzzz

glosträning

Har hittat en riktigt bra sida för mina latinska studier :) http://glosboken.se/
Man kan jätteenkelt lägga upp sina ord och öva på dem... Haha, ni kan ju gå dit och testa själv, ladda hem mina listor :P Det är det jag suttit med nu i 1,5 timma ungefär... Så nu sitter mina ord från A-H någorlunda iaf!
Sen har jag också laddat hem ett program för tangentbordsträning också, så nu kan jag sitta hemma och öva också. Visst, jag försöker skriva rätt när jag skriver som vanligt, men bra med ett program som säger vad man ska öva mer på och så...

Annars då, helgen.. Lugn! I fredags var vi och käkade tacos på hertsön, mums! Hem och sov.. Jobbade lördag, var ganska trevligt, längesen sist kändes det som! Kvällen spenderades på hertsön hos mor och far igen, tillsammans med ett stycke släkt samt svärföräldrar. Underbart god, grillad mat, Nintendo Wii (svettigt!) och skönsång från "gamlingarna", haha.. Själv stod jag över Singstar, sånt gör jag bara när jag har druckit :)

Nej.. Inte mycket att uppdatera annars, en till skolvecka på G, dock ledig tors-fre.. Eller ja, självstudier på fredag, men det kan nog behöva nyttjas, så riktigt ledig är jag väl inte. Så gott som iaf!

Kanske ska ta och öva lite tangentbord nu...

pözz

Latin och tangentbordsteknik

Var inte riktigt beredd på hur seg morgonens lektion skulle vara.. Anatomi, handlade om celler och vävnad, inte alltför roligt tyvärr.. Läraren babblade bara på och skrev på tavlan, i rask takt... I 4 TIMMAR!! Gäspade lagom mycket där mot slutet :) Anyhow.. Vi fick en hel del ord vi ska börja plugga in, på latin.. Jisses säger jag bara... Vad sägs om thoryx, anastomos och caput? De och 133 andra ord ska jag lära mig... till att börja med! Sen är det väl bara en miljon till eller nåt, haha :)

Efter denna 4-timmarslektion hade vi en kort lunch, och därefter 2 timmar data.. Tangentbordsteknik-nötande för hela slanten! Huh så frustrerande det är att inte få skriva som jag vill.. Men ifall man skriver bra sen tidigare utan att det ser alltför taskigt ut så gör det visst inget om man gör några bokstäver med fel hand.. But still... Jobbigt! Jag vill ju göra rätt :)

Ikväll blir det en tidig kväll, ska nog lägga mig ganska snart.. Innan 23 iaf. Imorgon väntar ännu en fantastisk 4-timmarslektion om celler och vävnad.. tjoho liksom.. Men sen är det helg :) vankas jobb för hela slanten.

Sen tänker jag inte nämna mer förutom att det idag blev bestämt att Jens ska gå på, och ta med mig, på sin bankett som är nu när han tar ut sin examen.. Min duktiga kille :) Så nu måste jag införskaffa en långklänning... suck! Kommer nog inte i min gamla balklänning.. Men kul ska det allt bli, har fixat så att jag fick byta bort min jobbhelg :)


  
bilder från min studentbal..

men... det var det... Pylorus, dorsum och aponeuros.. Here I come!

pözz

Ny teknik

Jaha, då var första lektionen avklarad, datan. Vad vi fick göra var att öva på tangentbordsteknik, ha rätt fingrar på rätt tangent.. Jisses vad frustrerande när jag är van på ett (nästan) helt annat sätt. Är helt ovan att skriva med vänster lillfinger, som ska skriva A, Q och Z, samt 1 och §. Sitter nu och övar, vilket gör att det tar liiiiite längre än vanligt att skriva, hehe :) Har ett papper att tjuvkika på... Känner dessutom nu att man inte kan sitta och hänga i ryggen när man skriver så här, vilket kanske iofs är tanken, det ska ju vara ergonomiskt riktigt. Jag ska bli kung på det här! Bara jag får lite övning :) Kom och prova själv vet jag, jag bjuder på fika! haha

Haha jo... Så jäkla söt, jag dööör.. En av årets störiga sommarplågor??



Nej, nu ska jag vänta på att världens bästa Stina ska dyka upp, så ska vi kika på Frusna män söker kärlek, och så småningom Top model :) kanske trycker i henne någon muffin... Och lite kaffe..

pözz :)

som det ska

Nu har livet kommit igång känns det som :)

Andra dagen i skolan, och det känns jättefint.. Klassen består av 23 tjejer och 1 kille (stackars, eller inte?), i åldrarna 20 - 46. Verkar som ganska vettiga människor :)

Igår, första dagen, fick vi bara en massa information om utbildningen, CSN och så, presenterade oss. Var helt slut i huvudet och orkade göra ungefär 0 knop efter att jag kom hem, det var alldeles för mycket sitta och lyssna!
Idag, andra dagen, har vi haft teambuilding på Ormberget, fick göra en massa tillitsövningar och samarbeta på olika sätt.. Var riktigt trevligt och himla roligt till och från :) Kändes lite halvskumt när det första vi fick göra var att massera varandra.. Hrm.. Nåja, det gick bra efter ett tag!
Imorgon börjar vi med första lektionen, Yrkesspecifika datorsystem och datasäkerhet. Spännande!
Jag får uppdatera mer senare hur det går med min flytt tillbaka till skolbänken.. Det var ju ändå 3 år sen jag pluggade sist, så lite ringrostig kommer jag nog att vara. Däremot, det jag ska ändra på från min tidigare skolgång, är att jag ska lägga ner tid på det här! Inte slarva eller "glömma bort" uppgifter, få arbetet gjort snabbt :) Yeah right, vi får se hur det går ;)

Men! Häromdagen kom vi ju hem från Björkliden, efter en veckas semester. Har varit riktigt skönt att komma bort och bara slappna av, slippa tänka på saker som händer här hemma. Vi hade tyvärr lite otur med vädret, inte riktigt superväder någon dag. De dagarna vi hade tänkt åka skidor var det nästan storm, så de hade inte öppna några liftar (förutom till barnbacken och en annan). De planerade 3 skiddagarna blev till 1. Vi åkte till Riksgränsen på lördagen, då det var sagt att bli bättre väder. Tyvärr blåste det och snöade en del på fjället, men det gick att åka ändå! Hur bra det gick låter vi vara osagt ;)

Under en av dessa stormiga dagar tog jag, Jens och Johanna beslutet att åka över till grannlandet i väster för att ha något att göra. Vilka fantastiska vyer det var längs vägen mot Narvik, när vi väl kommit in i Norge.. Vackert som en saga :) Priserna i Norge däremot, shiiieeet. 117:- för ett 100gr hamburgermål. Galet! Nåväl, vi sparade ju in pengar från liftkorten som aldrig köptes. Här nedan några bilder från resan..

   



Blev inte så mycket fest som jag hade trott, hade nästan räknat med att det skulle bli lite varenda kväll (det där läste du inte Åsa), hehe. Friskluften tar slut på energin, jag orkade inte med helt enkelt! Haha :) Var en kväll dock, då alla var så fulla och glada och helt galna! Torsdag var det.. Kommer aldrig glömma hur vi satt och slog i bordet i takt till musiken, typ 8 personer samtidigt :D Det smälldes även i väggar och golv vill jag minnas.. Jisses vad det måste låtit mycket utåt. Fantastiskt roligt :) Samma kväll kan jag ju nämna att vi hade makaronkrig efter middagen, eftersom att alla redan var ganska påverkade av alkoholen efter after skin :)

Lördagen innan vi for, min födelsedag, blev en himla bra dag (kanske jag har sagt tidigare). Tänkte bara slänga in några bilder från festen också :)

   
    
   



Det var en kul kväll :)

Hoja, bra jobbat ni som orkat läsa allt nu.. Själv orkar jag sällan läsa långa inlägg, om det inte är nån väldigt trevlig människa. Kort är gott :)

Men nu får det räcka.. Ska fixa lite CSN papper nu, så att jag får studiepengar, tjoho! Och förresten, nu har jag sagt bort mig från arbetsförmedlingen, SÅÅÅÅ skönt att slippa allt det tjafset. Att säga upp a-kassan blir nästa etapp.

Tack och gonatt!
pözzz


hemma igen!

nu är vi äntligen hemma igen efter en skön vecka i fjällen :)
det är så sant som det är sagt - borta bra men hemma bäst!

måste bara återhämta mig lite efter den nästan 6 timmar långa bilfärden nu, men ska försöka blogga och berätta lite mer senare ikväll :) får se om jag orkar lägga in bilder också..

snark!

Nu bär det av

Efter en massa packande nu under morgonen (i relativt sakta tempo för min del) verkar det som att vi är redo att åka, ungefär en timma efter planerad start... Hehe, my bad.. :)
Men det ska bli så skönt att komma iväg nu, verkligen. Det där med mms-bloggning kan jag glömma, hinner inte börja fixa allt sånt. Nej.. Ni får helt enkelt vänta en vecka :) Om vi inte på något  mirakulöst sätt kommer över internet, vilket inte är troligt.

Gårdagen var som sagt mycket trevlig! Den känns idag, kan jag ju säga :P hehe. Sånt man får ta!

Jag hinner inte skriva mer, nu bär det av!

pözz!
vi hörs snart :)

aaah lalalla

har varit sååå bra dag! bästa födelsedagen på länge :) jag blir så lycklig när jag vet att folk bryr sig om mig (är jag ego då), det är trevligt att vara omtyckt. Nu är jag alldeles lagom trött (och full :P), får snart sova, men ska åka iväg imorgon bitti kring 10-11 nån gång tror jag? upp vid 9 och packa...... suck. Inge kul! Men vilken kul vecka det ska bli :) får se om jag lyckas blogga via mms?? man kan ju hoppas...  men min mobil funkar inte som jag vill med MMS:en, så hoppas inte alltför mycket. Om inte annat så blir det fullt med bilder från ikväll, samt hela nästa vecka, om ungefär EN vecka :P jisses. jag blir borta länge alltså!

nä, ska peta i mig lite tårta, sen blir det nattmössan.
godnatt!

xoxo


Grattis mig! :)

Ja må jag leva, ja må jag leeeva osv. osv.. :)

Bra dag väntar, och närsomhelst kommer nog Stina och Lina brummandes, så jag hinner inte skriva mer för tillfället! Nordpoolen nästa!

xoxo, sanna
(haha)

huvudvärk :(

jag tänker inte säga grattis jag ännu, även fast klockan är efter midnatt! jag är alldeles för trött och slut, och huvudvärken gör ajaj! Nej, lite sömn, sen är det grattis mig :)

Haft släkten här för grattis-mig:ande, fick lite pengar, presentkort, ett finfint halsband och d40x accessorie kit :) ett till objektiv, väska och minneskort till min superkamera.. Nu kan jag ta med mig kameran på ett säkert sätt, och fotografera finfina bilder i Björkliden :) tjoho! pra krejjer



Men nu ska jag nog gå och avsluta matlagandet, peta i mig nånting ätbart, sen SOOOOVA! Fyyyy så skönt. Jag längtar! Men skulle behöva lite längre sömn än vad jag kommer få, imorgon blir en lååång dag.. Rapporterar imorgon :)

gonatt gullunge!

pözz

inköpslista

kan inte någon bara ge mig en färdig lista på vad vi behöver handla inför veckan? :P Usch vad tråkigt det känns att skriva den.. Vill ju inte glömma något!

Ikväll ska jag alltså (och nu är klockan 20.41):

- Skriva en låååång att-handla-lista, samt göra dessa inköp
- Baka en tårta till (den första blev så liten)
- Laga 2 middagar

Eventuellt att jag bara lagar 1 av middagarna nu, och nästa imorgon efter jag jobbat.. hinner innan det kommer gäster!

Idag har det inte varit så väldigt händelserikt (som vanligt).. Har bakat en tårta och ett gäng muffins.. Varit till stan med Lina en sväng, blev väldigt förvånad att hon var så snabb att besluta sig om vilken bikini hon skulle köpa :D duktig flicka. Efter det var jag och tränade, gick på step idag igen.. Gick lite bättre nu :)

Imorgon ska jag jobba en kort sväng, 12-15.. kring 19 kommer släkten och hurrar mig. Däremellan ska vi handla på bolaget, städa, och ev. laga den där middagen (som ska med till björkliden)

Nämen.. Ska väl ta tag i den där listan nu... SUCK.

Pözz!


tips bara...

Ett spel att bli galen på!

http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html

Jag kom till level 6... And no further! Men jag ger det ett nytt försök imorgon...
Hur långt kommer DU?

ibland blir man lite irriterad

Dagen har flytit på i lagom tempo. Vaknade sent, åt frukost.. Bakade chokladbollar.. Handlade på willys.. Stadstur med Stina.. Middag.. Sen for vi till bergnäset, Jens skulle städa garaget och rensa. Jag passade istället på att baka mer :) dubbla havrekakor med citronkräm blev det.. Nu har jag bara kvar noblessemuffins och tårtan jag ska göra.. Men så upptäckte jag nu när vi kom hem att jag glömde kvar margarinet där borta :/ Suck. Då måste jag köpa nytt imorgon bitti! Annars hinner jag inte med allt jag ska göra :)

Björkliden lurar bakom hörnet nu, och det är massor som måste handlas + lagas! Ska laga 2 middagar för 6 personer.. Jobbigt värre! Nämen, det går nog bra! Vad som blir jobbigt är dock att komma ihåg allt man kan tänkas behöva i matväg annars, hur mycket och så. Nåja. Det går som det går!

Jag känner mig lite vilsen just nu när jag skriver, blir fel hela tiden! Jag ska nog kolla blodsockret..
Jag lyfter på hatten och säger: God natt!

pözz

Stadstur

Har precis varit med världens bästa Stina på stan på jaket efter en bikini åt henne inför det stundande badhusbesöket :) hon hittade iaf ett par jättefina bikinitrosor, överdelen har hon hemma! Själv köpte jag inte mer än ett par lösögonfransar, som jag den här gången tänker vårda ömt, så att jag kan använda de fler än en gång :P

Längtar massor till lördag! Tror det blir en riktigt bra födelsedag :) Först bad med mina bästa flickor, förhoppningsvis nån god middag.. Party på kvällen! Undrar vad jag ska ha på mig bara.. Ett evigt problem.. :/

Och jo Lina, det är tänkt att det blir utgång, troligen på Cleo om vi fixar det.. Dansa hela natten! Haha, och jo, Singstar har vi ju här hela kvällen också ;) gud vad vackert det kommer låta.. Jag längtar verkligen!

Nu är det dags för middag iaf...
Pözz

titta! :)

vad fint det blev i köket :) lite skillnad jämfört med igår..
Till höger ser ni också mina tjusiga gardiner som blev införskaffade tidigare idag!


så bra så! Nu kan jag sova gott.. Fast först, nånting ätbart. Blev inga hårdbrödmackor som jag nämnde sist, utan har pysslat med köket ända sen dess, städat å rensat.

Sluta babbla! Hejdå!

Puh :)

Gick förvånansvärt bra på bodystepen, lite vilse var jag lite här och var.. Men shit vad kul det var! Och jag tror inte att jag svettats så mycket förut.. Jag säger som Benjamin: "Bodystep får 4 av 5 toasters. Kanonkul."
Haha, han är för bra :) fast.. det är nog snarare 4,5 toasters. Full pott blir det när jag klarar av det utan att vara vilse i pannkakan :)

Idag har det shoppats lite.. Hittade 3 gardiner på Hemtex för 248:- totalt, riktigt nöjd! Sen som tack för att jag agerat färdtjänst åt Åsa, fick jag en lampa också :) Men den var inte dyr.. 150:-. Sovrummet blev så mycket bättre nu! Flyttade ihop byråerna och la en löpare över.. Och så nya gardiner + lampan.. Så fint så fint :)

 


Gick inte riktigt att få nån bra bild på lampan hur den ser ut.. Men den har lite bling bling där innanför skärmen iaf!

För tillfället håller Jens på med att installera nya spisfläkten.. Dra en massa rör och grejer. Det låter illa! Men fint blir det :) Så han får nog hålla på ett tag till...

Imorgon tänker jag nog baka, har ju som fått för mig att fylla år till helgen :P Men jag ÄLSKAR att baka, så det är inga problem :) Ni som kommer på lördag ska minsann också få fika.. Inte bara de som kommer på fredag, dvs släkten. Frågan är bara vad jag ska baka... Finns så mycket jag vill göra, men man kanske borde begränsa sig lite :P eller? :D

Nej om man skulle peta i sig lite hårdbröd eller nåt.. Se heroes, så fort Jens är färdig och nervarvad.

Ha en god kväll/natt allihopa!
Tack för mig, over and out!

Godmorgon!

Fick världens panikväckning idag. Det är inte första gången heller... Jens är ordförande i bostadsrättsföreningen, vilket gör att folk vill prata med honom lite då och då. Och speciellt en gubbe, han är duktig på att komma på morgonen, och plinga hårt på dörrklockan. Fattade ingenting när jag vaknade :) trodde typ att nån kom och skulle väcka mig för att jag var sen till jobbet eller nåt... Det här var strax efter 9. Öppnade inte dörren när jag såg att det var han, han får komma tillbaka sen! Jag var varken klädd eller presentabel :P

idag då.. Ska agera färdtjänst, haha :) skämt åsido.. Åsa behöver skjuts lite här och var, och visst ställer man upp. Blir lite lunch på det hela också ;) Sen ikväll blir det bodystep för första gången! Spännande värre.. Brukade gå på lätt step tidigare, enklare kombinationer och så.. Men det här är en svårighetsgrad värre, får se hur det går. Ser lite krångligt ut, men jag tror det går bra!

image11

Får lämna en rapport ikväll om vi överlevde eller inte...
Ha en bra dag alla!

Måste bara visa :)

haha, så bra!


Tur att man har en svärmor!

Jahapp, då var det inte så svårt att välja om det blir Piteå eller Boden till helgen!

image10


Så! Tack Åsa för tipset :)

Det blir alltså Nordpoolen på lördag. Bra på 2 sätt, billigare och närmare! Tjoho! Mycket nöje :)

Fancy dinner

Såå, dagens planer gick inte riktigt som det var tänkt.
Inpuls blev Storheden, promenaden med Lina och Stina blev istället biltur med Stina och Tobbe :) var alltså till Storheden med sistnämnda! Handlade riktigt mycket.. Lacknafta, köksrengöring, sugrör, mjölk å kakor.. Var på jakt efter en ny lampa till diskbänken, men hittade ingen. Eller jo, ett gäng olika, men inga som fyllde rätt funktioner. Sen att de hade precis samma utbud på Jula, Rusta OCH Coop Bygg var ju ingen höjdare. Får leta vidare senare! Anledningen till att vi ska ha en ny, är för att det ska se lite finare ut när lägenheten ska säljas.

På tal om att fixa lägenheten, Jens har satt igång med ett projekt idag som gjorde att det inte blev nån middag hemma... För tillfället ser det ut så här i köket:


Hela diskbänken är full i grejer och spisen är täckt med papper.. Han plockade ner fläkten, för vi har köpt en ny, och när den var borta upptäckte han att det såg lite taskigt ut med färgen. Så nu är det vit färg på torkning på väggen! Hoppas det blir fint :)

Som sagt, planerna gick inte riktigt som tänkt, men personalmötet ikväll blir ju iaf av. Vad ska jag hitta på fram tills dess? Kanske "råkar" somna på soffan ett tag ;)

Pöss!

Hungrig som en människa

Dags för frukost! Magen kurrar..

Satt inte uppe sååå väldigt länge inatt ändå, blev bara till ca 02.30.. Och vaknade av att telefonen ringde 09.30 imorse, var förvånansvärt pigg! Brukar jag sällan vara på morgonkvisten.

Vad har dagen att erbjuda? En runda på Inpuls, eventuellt promenad med världens bästa Lina och världens bästa Stina, personalmöte ikväll.. Tja, hinner nog med en del idag ändå. Vad ska jag laga för middag? Vareviga dags problem, haha. Det är jobbigt att komma på VAD man ska äta, men själva lagandet tycker jag är ganska kul :)

Huuh, kan inte sitta och tänka på mat nu, jag hungrar ihjäl! 

Pöss!

Hela natten

Haha, nu kommer jag nog sitta uppe hela natten och fiffla med utseendet på bloggen :D
shit vad spännande..

Det blev för övrigt ungefär 20 minuters tittande av Sweeney Todd, sen dömde vi ut filmen.. Kanske att jag kollar den senare, men det var inte bra för tillfället.. För mycket konstig sång, hela tiden! Nej det blev att börja se Heroes istället! Alla tjatar om att jag måste se det.. Så, nu är det gjort! Betat av de 2 första avsnitten, duktigt!

Ska pilla vidare :)

Helgen över

Så, då har jag överlevt ännu en jobbhelg.. Oerhört jobbigt! Eller så inte..

Det kommer att vara så himla perfekt att jobba bara varannan helg när jag börjar plugga :) Tänk de pengarna + alla studiepengar.. Och att vi sen flyttar till überbilligt boende om någon månad gör ju inte saken sämre! Typ... 0:- i utgifter (inte riktigt, men nästan), och flera miljooooner (åter igen: inte riktigt, men nästan) i inkomster :)

Jag kom på världens bästa grej häromdagen! Att börja skolan.. borta på Östermalm.. = världens bästa motionstillfälle :) åtminstone då det inte är kasst väder.. Men så länge vi bor i stan kommer jag ju bara att gå, och såsmåningom även cykla dit. Skitbra! Sen när vi flyttar till Bergnäset kan man ju cykla, tar bara lite längre tid.. Tills det blir för kallt ute! Hur bra som helst! Jag blir rik OCH vältränad, bara genom att flytta. TJOHO! Det du :)

Och förresten, nu är det bara 1 vecka kvar, sen lämnar jag (vi) stan för en heeeel vecka! Lovely! Upp till fjällen.. Björkliden närmare bestämt. Åka skoter, skidor och festa :D Kommer bli så skönt att bara slappna av.. En perfekt semester innan allvaret kommer igång!

Ikväll ska vi nog mysa upp i soffan och titta på Sweeney Todd. Är lite sugen på popcorn.. Kanske lite choklad t.o.m? Myspys!

That's all folks!

Det är lördag em.

Har jobbat idag.. Somnade inte förrän kring 3-snåret inatt, var INTE kul att stiga upp klocka 8 imorse! Gick bra att jobba dock, har varit ganska lungt. Men nu är jag däremot tröttmössa! Vet inte om jag ska lägga mig och vila ett tag kanske? Fast då somnar jag bara och vaknar kanske inte förrän sena kvällen.. Jag är duktig på att stänga av larm och bara sova vidare ;)

Men då går jag vidare till nästa fråga.. Vad bjuder jag mig själv på för mat idag!? Känner ingen som helst lust att laga nånting.. Men plånboken tillåter inte så mycket annat.. SUCK. Kanske snikar in på hertsön och tigger lite, haha.. Har redan hunnit med att tigga till mig dagens lunchlåda :D Hade inget att ta med hemifrån imorse, och var inte det minsta sugen på Max.. Så eftersom att jag visste att papi skulle till yamaha och hämta skojtern ringde jag till mami och frågade snällt om det inte fanns nån matlåda hon kunde skicka med papi :) Jodå, kyckling och nudlar fick jag mig. Ibland har man tur! Men kan man vara så slööö 2 gånger på en dag?

Undrar om det är nåt spännande på tv att slumra till :) känner att det får nog bli så ett tag..
Men senare.... Vad har kvällen att erbjuda, Lina? ;)

Kram varenda dag!

Något att se fram emot :)

Hade just besök av världens bästa Stina! Eller just och just.. hon for för över en timme sen.
Hur som haver, vi såg film och åt kladdkaka, satt där den skulle! (jag är JÄTTEduktig på att äta nyttigt, haha, det är ju nästan komiskt) men vad fasen, det är ju fredag! 
Hon berättade att hon fått för sig häromkvällen att hon ville bada. Vad som bör nämnas är att Stina ALDRIG badar på publika ställen, så det var något av en chock att höra nånting sånt från henne.. Min hjärna började snurra och kom på världens bästa idé :) Fyller år nästa lördag och har planerat att ha lite party, men tänkte då att man kunde fara antingen till boden eller piteå och bada på dagen! Lyckades övertala Stina, och Lina var inte heller långsam att haka på :)

Ser fram emot det.. Kanske inte att springa omkring i bikini dock (ÅNGEST!).. Men att få umgås med miiiina (bara miiiiina) flickor och busa :) yay!

Man kanske borde sova.. Ska ju ändå jobba imorgon, börjar om 8 timmar.. Suck!
Meeen... Även om det bara är Lina som läser det här, sov gott alla :) Och speciellt KUBDA!

*KjAm*

jag är less!

Jag vill aldrig någonsin ha någonting att göra med a-kassan och allt som har med det att göra... Det ska bli skönt att börja plugga och slippa de där människorna. Fy fader säger jag bara!

Slapp luncha ensam iaf, Åsa bjöd på mat :) det var trevligt som vanligt!

Nu måste jag göra något vettigt tror jag.. kanske går och hämtar bilen på bergnäset, så slipper jens gå också.. Kan vara skönt med en promenad och lite ljud i öronen! Ganska skönt väder ute ändå, inte så kallt.

Vi ser ju....
Hajj!

Det är morgon!

Lyckas inte riktigt med att stiga upp när jag ställt klockan, blir att jag snoozar åtminstone en halvtimma extra. Det är skööönt! :)

Vad har dagen att erbjuda mig då? Bestämt är att jag ska fara och hämta våra däck med Åsa.. Ena däcket hade gått sönder på nåt vänster, så hela bilen skakade när man körde. Trodde att det var nå felinställningar på hjulen, men icket.. Så 4 nya (begagnade) däck ska på nu!

Lunch ska jag äta också, vad och med vem vet jag inte riktigt (rester från igår, ensam?) haha :)

Kanske hör med papi om jag ska följa med honom till Elgiganten sen, han ska hämta en spis.. Jag skulle behöva reklamera vår telefon som inte laddar batterierna. Sen är det alltid lika trevligt att svänga förbi jobbet :)


Men först av allt: FRUKOST!
Hej!

reboot

Hmm. Jag är inte så duktig på att blogga och ha mig..

Men nu har jag börjat mitt nya liv! (hur många gånger har man inte det....)
Igår fick jag bara en tvärvändning i huvudet, nu får det vara nog.. Man kan ju inte leva hursomhelst, nån måtta får det vara :) därför ska jag...

- Börja träna oftare (inte bara 2 ggr/vecka)
- Äta bättre (man sparar hemskt mycket insulin på att äta rätt!)
- Lägga mig och stiga upp tidigare (snart börjar skolan :) )
- Blogga mer! (varför vet jag inte)

Inte bara för att man vill se någorlunda okej ut till sommaren, men jag har ju faktiskt en sjukdom också som påverkas väldigt positivt om man har ett sunt leverne :)

Gjorde kalasbra middag idag, kyckling med bönsallad. Till och med Jens uppskattade det! Får se vad det blir imorgon?

Nej men.. nu får det vara nog! Hajj!


Nya livet startas för övrigt som mörkhårig!
(vi får se hur länge det dröjer tills jag ledsnar)


RSS 2.0