Nu är det nära.

Först ikväll, när jag satt med min älskade Anna och konstaterade att jag åker till Stockholm imorgon, slog det mig att jag åker fan till Stockholm imorgon och är borta i nio veckor! Har dock planerat in en hemvisit där i slutet på november, annars funkar det inte :) Undrar hur jag ska klara mig där nere.. Utan Luleå!? Jisses, jag blir mer och mer hemkär.

Jag har inte alls börjat packa, det gör mig lite stressad.. Jag åker dock inte förrän kring 19 imorgon, så jag borde hinna! Men det är väl bara att slänga ner allt i en väska och hoppas att man fått med det viktiga :P Det mesta går ju att inhandla där nere också, faktiskt. Däremot så har jag faktiskt tvättat det som behövs tvättas, alltid något!

Ikväll har varit en helt fantastisk kväll måste jag säga. Jag och Anna var och käkade på Pastabacken, oj så gott! De har så god mat och som så mysig lokal :) Planen var att vi skulle käka och dricka 1, max 2, glas vin och sen åka hem. Det blev mat och 1 glas vin på restaurangen som följdes upp av en kaffedrink på Invit, och därefter 2 cider på Allstars. Blir inte alltid som man tänkt sig, tack och lov. Var så himla trevligt att bara sitta och surra med Anna, jisses vad jag kommer sakna henne nu när jag är borta :( Men jag tror vi överlever båda två, right? :) Ses ju den 27:e, då är det dags för Stig Larsson!

Veckan som kommer nu ser jag väldigt mycket fram emot. Jag ska bo hos Fia till på fredag, mysigt :) Jens åker till Egypten imorgon bitti, och hans bror bor hemma hos honom. Därför bor jag inte där. På fredag åker jag till Göteborg och hälsar på världens bästa Lina! Henne saknar jag också! Liniiiiiis, vad kul vi ska ha det till helgen! Du har lovat mig att visa Göteborg från sin bästa sida, don't forget ;)

Nä. Om jag skulle ta och typ.. Sova? Måste upp och packa imorgon. Fy.

Vi hörs i Stockholm :)
PÖZZ

Bloggtorka

Det var visst ett tag sen jag skrev sist, men det har sina anledningar.. Vad sägs om tre prov + en del inlämningsuppgifter på två veckor? Fullt upp innan det är dags för praktik, det vill jag lova! Har ett prov kvar nu på fredag i ekonomi och marknadsföring, hur ska det gå? Förhoppningsvis bra, tycker ändå inte att det är så svårt så fort man fattat vad det handlar om :)

En sak som jag funderat lite över är alla bloggare som ber om ursäkt så fort man inte skrivit på ett tag.. So what? Man har väl bättre saker för sig förhoppningsvis.. Jag ber alltså inte om ursäkt för min bloggtorka ;) Även om jag vet att ni saknat mig något så fruktansvärt, min trogna skara läsare.

Nu är det bara några dagar kvar tills jag drar ner till hufvudstaden och är där i nio veckor. Har lite panik över vad jag ska packa med mig, men det mesta går ju att köpa där nere också.. Faktiskt. Viktigaste prylarna är diabetesgrejorna och så jag har lite kläder att ha på mig. På praktiken är det privata kläder som gäller, alltid lite jobbigare att bestämma vad man ska ha på sig då.. Man kan ju inte komma i mjukisbyxor direkt.

En annan grej om praktiken, jag blir mer eller mindre tvångsvaccinerad mot svininfluensan. Eller ja, såklart är det frivilligt, men de vill helst att jag gör det. Kan förstå det, kommer ju ändå vara på en intensivvårdsavdelning, kanske inte det bästa att sprida influensa där. Hade jag inte gjort praktiken hade jag troligen inte vaccinerat mig dock.. Tycker hela grejen är helt överdriven, ska bli intressant att se om så många verkligen kommer bli sjuka.

Hmmm.. Har en massa saker jag skulle kunna skriva om, men jag väntar kanske till imorgon istället, är så trist att läsa milslånga blogginlägg.

Kan bara visa hur stor Alfons har blivit, en liten jämförelse.. Här är han någon dag efter att vi hämtade honom:

Som en liten nallebjörn :)

Häromdagen:

Börjar bli stor pojke, även om han inte syns så jättebra här :)

Det var allt för nu då, ska ta och plugga lite ekonomi nu..
Gnatt.


RSS 2.0