Det kommer bli glitter!

Om mindre än 1 vecka är Annas fest.. Glitter och glamour, det är det bästa temat jag hört talas om tror jag ;)
Nu vill det ju sig så bra att jag ska få gå på en sån här makeup-kurs på Makeup store, innan festen! Bli sminkad av de som kan.. Bring on the glitter säger jag bara :)
Det är tur att tjejen till en på jobbet jobbar på Makeup store, annars hade jag inte fått någon tid.. Jättegulligt att klämma in mig där :)

Annars så har julen ganska snabbt sprungit förbi, njöt av de två lediga dagarna jag hade innan jag skulle upp och jobba 07.00 på annandagen.. Suck och stön så mycket folk det var! Helt slut när jag kom hem. Börjar bli less på att jobba nu, blir som så mycket under julen.. Nästan så att jag längtar till skolan! haha.. Men först tänker jag ha 2 sköna, lediga veckor i januari :) Det kommer bli bra! I en "egen" lägenhet och allt..

Nädu. Det var den uppdateringen.. Skriver väl om en vecka igen eller nåt, haha.. Jag är grym på att uppdatera ;)

pözz

Glory hallelujah!

Jag har åtminstone klarat den ena tentan av de tre vi skrev i tisdags! Det var en av de jag kände mig osäker på också.. Yay :) Vilken kul julnyhet! Det känns bra!

Imorgon är det alltså julafton.. Ska in till stan och panikhandla de sista klapparna, varav 1 jag vet vad det blir.. haha.. får se hur det blir med den andra! Blev väldigt få klappar i år.. Men det har ju sina anledningar.

Har under kvällen snott ihop lite rocky road, det borde ha stelnat nu.. Kanske får skära upp och provsmaka ;)

Det är några saker att se fram emot nu. Nyår, Annas fest och sen lite frihet om några dagar! Can't wait!

Nu ska jag umgås lite med min kära vän Betty..

PÖZZ

Jag lever!

Ja, tänkte bara meddela det. Men det är knappt.. Nej då, skojar. Mycket i skolan och livet på gång nu bara.. Har inte tid! Imorgon har jag prov igen, jag har ungefär halvt förberedd, men som det känts på de tidigare proven hade det räckt om man pluggat ungefär hälften.. Men man vet ju aldrig. Bara att hoppas nu att det räcker...

Jaha heej

Lite dålig på att uppdatera, I knooow.. Men just nu har jag ingen större lust.

Är så trött nu i dagarna.. Helt galet! Har lyckats försova mig 2 dagar i rad, när jag kommer hem efter skolan slocknar jag på en gång.. Igår spelade jag Betapet med min vän och somnade mitt i matchen!? Ja det är inte lätt när man är slut i huvudet.

Mycket i skolan nu, har prov på fredag, försöker plugga så gott jag kan.. Går halvdant. Egentligen inte så svårt ämne, men jag orkar inte! Jag vill bara sova och vakna lagom till jul. Sen kan jag somna om igen och vakna när Anna har fest (det ser jag fram emot som faen!)

På fredag ska jag på massage innan provet.. Ska bli skönt, går bara och spänner mig nu, gör så ont.

I helgen vaknas jobb, jobb, jobb.. Ja. Kul då.

Nu återgår jag till somatiska sjukdomar.
Hej.


Oinspirerad

Idag känner jag mig bara helt av. I wonder why!

Har varit en sväng till haparanda, men handlade ungefär ingenting.. 8 fina ljus på IKEA, samt lite sprit på alko.. Men annars så kände jag inte alls för att handla nåt..

Blir en lugn kväll ikväll, ska jobba hela dagen imorgon.. Efter det vankas julfest :) Det blir nog roligt! Ska stanna kvar på jobbet efter jag slutat och fixa mig där.. Orkar inte åka hem bara för 1 timma.. Inte värt stressen!

Snart borde Jens komma med maten..
Vi hörs!

pözz

Bilder

Oerhört intressant, jag vet. Men här kommer de iaf!







Nämde jag att jag gillar glitter? :P

Strax utanför vår dörr vaktar Rune. Han är väldigt ståtlig!


Julpyntning

Gardiner har kommit upp i vardagsrummet, lite ljusstakar, några halmbockar och en gris.. Lite girlanger och så.. Mysigt värre :) Har spelat julmusik hela dagen.. Men än är det inte färdigt! Har massor med glitter och tjafs som ska upp, haha.. JAG ÄLSKAR JULEN!!! Kan inte få nog av allt glitter..

Denna julkänsla resulterade i att middagen bestod av prinskorv och potatis.. hehe..

Lite dålig på att uppdatera märker jag! Mycket på gång nu bara. Har ungefär 1000 prov och uppgifter som ska in nu innan jullov.. Förstår ni, vi har 3 veckors jullov!? Hur skönt är inte det? Typiskt bara att jag måste jobba en del... :P

Ska försöka ta tag i lite skolgrejer nu..
Pözz

RSS 2.0