Hemma!

Okej, nu är vi hemma igen, välmående och hela! Ja, bortsett från alla mina myggbett, de är inte att leka med... Nåväl, tänkte inte skriva särskilt mycket nu, jag ska ju upp tidigt som tusan imorgon! Börjar ju jobba på vårdcentralen :) Spännande!

Till helgen hämtas lillvalpen som vi till slut enats om att han får heta Alfons.. Alfons affenpinscher :)

Det var bara det just nu! Vi hörs!

Packpanik!

Här sitter jag och har lite småpanik över att packa inför Grekland.. Vi åker tametusan imorgon! Trots denna sk panik, sitter jag ändå och gör ingenting åt den ;) Typiskt mig. Har slängt ihop några grejer iaf.. Nåja, vi åker inte förrän 20.50 imorgon, så jag har tid på mig imorgon + hela kvällen idag på mig.. Jag bör hinna!

Igår var det midsommar, firades med släkten. Trevligt som vanligt, kul att titta på fulla människor, haha :) Själv mår jag prima idag efter att ha druckit ytterst lite igår.. Hade lika gärna kunnat skippa alkoholen och kört bil hem, tänker jag nu såhär i efterhand.. Men men, jag är inte ledsen för det inte :)

Ska alldeles snart åka till hertsön för att äta middag, någon form av rosa fisk (regnbåge?) som Simon och Jens drog upp igår. Mumma! Ska hämta bilen i samma veva också..

Jens ska till ske-å ikväll och gå på trav, så jag har hela kvällen ensam.. Undrar hur jag ska spendera den? Film? Packa? Vi får se.

Ha en go kväll!
pözz

Trött och varm

Så, nu har jag precis tagit ut min cheesecake ur ugnen.. Det blev varmt! Inför morgondagens händelser har jag gjort en halloncheesecake med vit choklad.. Eller nåt :) Kanske vore nåt för dig Anna, du gillar väl vit choklad? ;)

Planerna för morgondagen är att spendera förmiddagen ute i Jens stuga, 70-årsfirande med sillunch (huga!) och grejer.. Sen framåt 17 bär det av mot Hertsön för ett traditionellt midsommarfirande med min släkt, det brukar vara kalaskul :) Mitt bidrag i år är den jag nämnde tidigare, the cheesecake. Hoppas den blir mumma..

Gårkvällen var mycket trevlig! Jag och Anna startade kvällen med att göra pizza som var grymt god! Senare anslöt sig Tina, Stina, Petter och Lina sällskapade in i dimman, haha.. For sedan ut på Färjan, där det var i princip dött.. Drog vidare till Allstars där det var fullt drag! Shit var mycket folk, lite oväntat då det ändå bara var onsdag.. Men det var riktigt roligt ute (förlåt Lina, men det är sant), träffade massor med folk :) En liten minisläktträff lyckades det bli också, kul!

Nä du, nu håller jag på att somna sittandes, ska dra mig till sängs så man orkar med hela morgondagen..
Sov gott!

pözz!

Skryt

Idag talade vi betyg i Svenskan och Engelskan.. Kurserna är inte färdiga ännu, men bara för att se hur vi ligger till. Ligger på ett stadigt VG i båda. Sweeet!

Inte nog med det! Igår fick vi veta hur det går på ekonomiprovet vi skrev förra veckan: VG, yeaahh.. Plus att jag fick veta att jag fått VG i Anatomi- och sjukdomslära, Arbetsliv och organisation, LIA-perioden.. Hm, det var nog allt! VG all the way baby!

Kanske ska nämna att det är det högsta betyget vi kan få? ;P

Så, nu har jag skrytit färdigt.

Looking good!



Anna! Onsdag looking gooood :)

Får hoppas att norskarna håller vad de lovar.. Jag och Anna ska ju ha kul på onsdag!


Händelserik lördag

Igår var det lördag och som planerat gick vi på dop. Det var Jens brorsdotter Anja som döptes. Mitt under dopet säger prästen att Andreas (Jens bror) har något att berätta.. Så klämmer han ur sig att han och Anna skulle gifta sig! Något chockerande.. Så från att vara ett barndop blev det också ett bröllop! Väldigt fint, inte många ögon som var torra under ceremonin :)

Sen på kvällen blev det bröllopsfirande med middag på Gennys, mumsig mat! Drack vin och surrade.. Sen kom världens bästa Lina och gjorde oss sällskap, innan vi två och Jens gick vidare till Anna där det var partaj.. Riktigt trevligt var det :) Sen gick vi ut på Färjan och hade kalaskul! Var faktiskt riktigt kul, vet inte varför.. Bara en jäkligt bra kväll! Dansade lite, men gick mest omkring och surrade med folk.


Jag och Jens var på besök i vårat gamla trapphus på Kyrkogatan.. Samma portkod som när vi lämnade stället :)

Fina Lina och jag hos Anna

Andreas och Linda, Elgiganten rocks! Right? ;)

Så, en mycket bra kväll. Tog en promenad hem över bron, väldigt skönt faktiskt.. Tar inte särskilt länge heller, lätt värt att gå istället för att ta taxi!

Nu ska jag knåpa lite till på ena skoluppgiften innan det är dags för sängen..
Godnatt! Pözzz

tjena!

En sak har jag lagt märke till; jag är sämst på att plugga när jag inte har världens press på mig! Som det ser ut nu så har jag två större uppgifter som ska in på måndag, varav den ena har jag inte ens börjat med.. Tänkte åtminstone börja skriva på den nu, men känner jag mig själv rätt så sitter jag söndag kväll och pluggar, pluggar, pluggar..

Imorgon är det dop för Jens brorsdotter.. Jag har bistått med fika! Har bakat chokladbollar, kokosdrömtårta och snickersrutor.. Lär må alldeles förträffligt efter allt fikande imorgon :P

Annars så händer det väl inte så mycket annat, skola 3 dagar till veckan, sen sommarlov.. Åker till Grekland nästa måndag, tjoho! Ska bli SÅ skönt! Sen kommer vi hem och jag börjar jobba på vårdcentralen på en gång.. Och helgen efter att vi kommit hem ska vi ju hämta lillvalpen :) Spännande!


Här är han :)

Nä, annars var det väl inte så mycket mer.. Borde väl ta tag i skolgrejen.. VILL INTE!

So long.. :)
pözz

Ingen soffliggare

Så, nu har jag fullgjort min medborgerliga plikt: varit och röstat.

En sak undrar jag däremot; varför kan man inte rösta via Internet?

Valpisar

Jag var ju som sagt och hälsade på alla valparna häromdagen, men såklart har jag inte orkat lägga in bilder än ;) Det blev inte särskilt många och de blev inte heller särskilt bra, tyvärr.. Men här är några:






Favoritsysselsättningen var att tugga på mina fingrar, skitmysigt, haha :)

Jag längtar.......

Long time no see

OJ, jag är lite dålig på att uppdatera.. Jag skyller på att jag inte är vid min dator så ofta, den enda jag kan skriva från.. Av nån underlig anledning kan jag inte logga in på publishme.se från den stationära? I wonder why. Anledningen till att jag inte orkar ha igång min egen söta laptop är att internet krånglar så mycket, jäkla trådlösa anslutning.

Häromdagen kom taxfree-katalogen hem, jävlar i gatan vad billig spriten är haha :) Är det nån som behöver fylla på barskåpet är det bara att höra av sig! Vi får ju ta hem 20 liter starksprit, haha.

Imorgon ska jag hälsa på valparna igen :) Nu har vi bokat en utav dem också, den som heter Jens, passande nog :) haha.. Den kommer INTE att fortsätta heta det senare :) Jag längtar sååå till vecka 27 då vi ska hämta honom, drömmer om hundarna lite då och då.. Får väl kanske bjuda på nån bild imorgon, de har visst vuxit massor sen senast :)

Nu ska jag hoppa i duschen, luktar grillade hamburgare.. Inte jättehärligt direkt.

So long suckers! (det där menade jag inte)
pözz

RSS 2.0