Så var helgen över.

Var en mycket rolig fest hos Anna igår :) Riktigt trevlig förfest och kul ute på Allstar också! Mått mycket bra idag också, trots att jag jobbade.. Längesen jag jobbade en söndag, glömt bort hur korta dessa dagar är att jobba.

I fredags var jag bara hemma hela kvällen, tog det lugnt.. Började pillra lite med en ny header, får se när den blir färdig (OM den blir färdig...)

Något som är mindre bra är att den ena av mina tatueringar har börjat bråka lite med mig.. Ser inte bra ut just nu, kanske får be någon kunnig titta på den imorgon på vårdcentralen och säga vad jag ska göra.. På tal om vårdcentralen; jag har fått jobb där i sommar :) Bara 4 veckor, men oj vad roligt! Bekvämt avstånd hemifrån och allt ;) Bra erfarenhet när jag ska ut på arbetsmarknaden också..

Hm, det var nog allt för nu. Jag återkommer väl med domen om min stackars tatuering.

Pözz!


Slö-dag

Trivs bra på praktiken nu, sitter mest själv i receptionen och lallar på.. Alla tycker jag är så duktig :) Idag sa jag att jag skulle behöva smita lite tidigare för att jag ska på cellprovstagning på Stadsviken 15.45.. Strax efter 14 blev jag hemskickad, haha :) Helt okej.. Ligga och slappa lite innan jag ska iväg.

Vad ska jag äta för mat ikväll? Jens ska iväg på nåt svammel och jag tycker det är så tråkigt att laga mat till mig själv.. Nåja, det löser sig..

So long!

Bad hair-weeks

Mitt hår är en enda rishög, jag står inte ut längre! Det är liksom inte längre en bad hair-day, det handlar mer om veckor.. Så, jag tog tag i saken och bokade klipp och färgning imorgon :) Ska bli skönt att fräscha upp huvudet, tänkte nog bli lite vårblond! Få bort ristopparna.. Suck och stön. Synd bara att det kostar så mycket att färga på salong.

Var då en sväng till Ikea igår, kom hem med en massa nödvändigheter! Sängkläder (har mängder av enkla uppsättningar, sucks when you have a dubbelsäng), handdukar, plastväxter och krukor.. Och diverse andra småprylar vi antagligen inte behöver :)

Tänkte nog lägga mig och se senaste Gossip girl nu, nu har jag hållt mig nog länge.

pözz

Tatuerad!

Yes, det var det som hände i fredags.. Varit sugen jättelänge nu, så passade på när det var tatueringsmässa i stan! Blev två nya :) Inga tvillingar, som Fia kommenterade i inlägget nedan.. haha.




Så, Dx är förkortning för dexter, som betyder höger på latin.. Sin är då i sin tur förkortning för sinister, som på latin betyder.. guess what? Vänster!

De här tatueringarna gjorde jag för att jag vill symbolisera bla bla bla.. Nej, ingen symbolik, bara en kul grej :) Höger och vänster liksom, in case i forget.

Good shit.

Blev inte en, utan två! Yay :)

Ikväll har det hänt spännande grejer, men jag berättar inte förrän imorgon.. tidigast :) I am very happy.

Imorgon vankas inte bara ett, utan två födelsedagskalas! Först ska Åsa firas och senare på kvällen blir det Karins 30-årskalas.. Ledig imorgon, så det blir förhoppningsvis en mycket skön dag..

På söndag blir det nog Ikea! Kul! Minns inte riktigt vad vi ska handla dock.. Eller jo, krukor och plastblommor (jag är expert på att ta död på levande blommor.. vaddå vattna?)

Nej, ska ta mig ett knäckebröd eller två, hungrig som tusan!

natti, pözz!


Sprängande värk

Jaa, hade världens huvudvärk i pannområdet i typ 3 timmar.. Släppte för typ en halvtimma sedan, skönt.. Strax efter middagen smög det sig på och till sist värkte det så mycket att jag var tvungen att lägga mig, tog en Ipren först.. Somnade till och vaknade efter 20 min ca, fortfarande lika sprängande.. Började misstänka bihåleinflammation, får se imorgon om det värker nånting.

Nu ska jag iaf sova. Håller tummarna att jag mår toppen imorgon!
pözz

Vilket väder!

Det vore ju en skam att låta detta skolsken gå till spillo! Jag är hemma idag igen, tänkte att jag skulle kurera mig en dag till.. Imorgon är jag fit for fight igen :) Känner nu att förkylningen går sin död till mötes, så jag börjar hosta upp härliga slembollar, huvudvärken är borta och nästäppan har försvunnit.. Snorar fortfarande, men jag kan åtminstone andas!

Funderar alltså starkt på att ta mig ut på en promenad, kanske t o m med stavar.. Så länge man inte har ont i halsen ska det väl inte vara någon fara att röra lite på sig?

Igårkväll fastnade jag med photoshop, knåpade på en bild som eventuellt kan få nålas fast på min kropp sen.. Wiiie :)

Yes box, det var allt.
Pözz

Hemma idag

Yep, kände inte att jag ville sitta på vårdcentralen och snora idag, så jag är hemma och kurerar mig istället. Dricker mängder med pepparmyntathe, inbillar mig att det hjälper. Annars tänkte jag typ titta på film hela dagen, kanske får ett besök av kära Anna!

Nej, dags för ett snyt.. Later!

Sjuker

Yes, dragit på mig världens förkylning.. Det bara rinner och rinner, huvudet känns tjockt och uppblåst. Håller god min ändå :)

Var hos Anna igår och såg alla tre filmer med captain Jack Sparrow.. Annas älskling above all, haha :) Vi var inte färdiga förrän 03.30 ca, började kring 20.. Det tog sitt tag! Somnade till några ggr, inte helt oväntat... Hur som helst, kom i säng kring 4 och så vaknar jag 10 i morse!? Inte roligt.

Nu ska jag snora vidare och titta på Flashdance.

Fresh and clean

Häromdagen gjorde jag en sak ytterligare en sak jag funderat på länge (inte ännu ett fadderbarn).. Jag köpte en elektrisk tandborste! Det är nog det bästa jag gjort för mina tänder, förutom att vara duktig med tandtråden :) Jisses vad rent och fräscht det känns.. Nu känns det ju som att man inte alls fått tänderna så rena tidigare, även när man borstat supernoga.. Ja, nu är jag mycket nöjd :)



Köpte en som hade dubbla tandborstar.. En till moi och en till Jens. Inte den värsta och flashigaste modellen, men Chrille sa att de var typ likadana ändå (den jag köpte och modellen som var snäppet värre).. Då sparade jag 400:- och körde på den billigare.. Lika bra det, den funkar ju sketabra!

Det var bara det.. Nu ska jag sova!
pözz

Bättre sent än aldrig

Har länge funderat på att "skaffa" ett fadderbarn, tänkt att jag ska göra det när jag har lite större inkomst. Jag och Jens satt och pratade om att skänka pengar till diverse välgörande ändamål, då jag konstaterade att jag gör det lite då och då, såna där sms-bidrag.. Då kom vi på att vi kanske skulle bli faddrar och vips så hade vi skickat iväg anmälan! Nu ska det bli spännande att se vad vi "får" för barn :) Du borde också bli fadder, 250:- i månaden för att ett barn ska få ett bättre liv!

Annars så har helgen varit mycket behaglig och trevlig. I fredags bjöd jag Anna på middag, after work på Kafelino. Grymt gott! Sen gick vi på bio och såg den antagligen bästa svenska film jag sett - Män som hatar kvinnor. Så jäkla bra! En mycket lyckad fredag. Tack Anna för sällskapet :)

Igår, lördag, så jobbade jag en sväng på dagen.. Sen god middag på Hertsön innan jag drog in till stan och mötte upp Anna och Nina.. Iväg till Olivers, där det var full fart :) Hade riktigt, riktigt roligt faktiskt! Är lite anti-Olivers egentligen, men igår överträffade det mina förväntningar.

Ännu en vecka på praktiken väntar, får se om jag börar bli piggare snart.. Har energidricka i beredskap annars :P

Det var väl det jag hade att berätta, ska slöa vidare nu!
pözz

Vardagslyx på morgonen

Såhär lyxade jag till min morgon:




Ingen sup på morgonen inte, utan ett glas vaniljyoghurt med blåbär och hallon i.. Mums! Eller just ja Anna, jums! Körde på ett vanligt glas igår, men lilla vinglaset kändes lite mer vardagslyxigt :)


RSS 2.0