bjuder på den här :)

hur smart var inte den människa som uppfann kepsar med inbyggda solglasögon? fantastiskt, om än inte så stiligt kanske ;)


kvällen har varit mycket trevlig med sång och dans och god mat.. Trevligt umgänge! Nu ska jag bara slänga mig i sängen och sova, jobb imorgon..

Sov sött!  (fast de flesta sover nog redan?)

Pözz

......

fyfan så charmigt
verkligen!

godnatt

ysch!

Sitter här och tittar på Scream å håller på att skita på mig.. haha, pallar inte skräckfilm! Men det är kul ändå :) Det bästa är att se skräckis med Stina, hon skriker alltid.. hehe, eller hur Lina? ;D Ah, Lina blir fan aldrig rädd, behöver ingen skyddskudde eller händer för ögonen.. Fattar det inte.

Idag har jag sorterat garderoben och rensat bort lite kläder, sånt jag aldrig använder numera.. Känns bra att kunna tänka att man faktiskt inte kommer använda en del saker igen, och faktiskt slänga bort dem.. Istället för att tänka att man KANSKE har användning för dem nån gång. Right?

Imorgon blir det födelsedagspartaj för min kära far som fyller 50 år.. Gammelgubbe! Nästan iaf :) Mycket alkohol kommer att flöda, men jag håller mig sober och kör bil istället, jobbar ju trots allt på söndag. Men lika glad för det är jag!

För tillfället har jag nio (9) lila naglar och en (1) omålad. Den var också lila för ett tag sen, men hade inte torkat ordentligt när jag råkade kladda med den nånstans. Inte bra! Så nu ska jag måla om den. Snälla, notera det här, det är väldigt intressant ;)

Snart är det god natt.

Pözz

dripp dropp..

det bara vräker ner här utanför! kanske att jag går ut och tar mig en dusch? :)

Guuud vad det går segt att packa.. skyller på att jag blev uppsliten på tok för tidigt imorse och inte fick sova ut. Jag är alltså för trött för att göra nånting! Fast jag har ju faktiskt tvättat idag.. ska snart gå ner och hämta sista laddningen..

Middag ute ikväll.. mums!

pözzzzz

Inte minsta besviken

Som den SATC-älskare jag är, måste jag säga att filmen inte alls gjorde mig besviken på något sätt, och den levde upp till alla förväntningar :) kommer nog köpa den så fort den kommer ut.. hehe.. Se den!


Annars då? Tjaa, sprättade iväg otaliga tusenlappar idag på El Giganto.. Men det kostar om man ska ha ny kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin och mikrovågsugn.. Kommer bli så fint å bra kök! Can't wait :)

Imorgon blir det att fortsätta packa, tänkte sikta in mig på vitrinskåpet och köksgrejer, kanske kläder. Intressant va? :D Verkar blir middag med ett gäng tjejor imorgon, trevligt! Men Anna, var vill du äta? :) åååhhh.. snart åker hon ju :'(.. Men vi tar någonstans i Europa till hösten, right? 

Nej om man skulle spendera lite kvalitetstid med Jens för en gångs skull, blir inte så mycket nu när vi bygger och donar.. Bättre blir det sen :)

Sov så gott! Tack och godnatt!

Pözzzzzz

Snart iväg

Yep, så är det.. Ska alldeles snart traska iväg till Exotic för att äta middag med tjejorna som jobbar i kassan på El Giganto.. Trevligt värre :) Och senare blir det bio, Sex and the city! Tjoho, som jag längtat!

Igår kom vi igång med tapetseringen, ser riktigt snyggt ut :) Köksluckorna kom idag.. Jag har börjat packa ihop lägenheten.. Nu rullar det på :) Ska bli så skönt och kul när det är färdigt! Bilder utlovas, både före och efter renovering.. Fast helst av allt vill jag ju att ni kommer och hälsar på!

Ska nog börja röra på mig snart.. Spraya på lite parfym bara..

Hej och svej och grej

PöZz

Mardrömmar

Brukar  väldigt, väldigt sällan drömma mardrömmar.. Men inatt blev det 2, huuuga..

Vaknade först kring 6, alldeles hjärthoppig, kunde inte riktigt somna om på en gång. Jävla film från igår! haha.. Jag å Fia såg The Skeleton Key, fy bubblan säger jag bara.. Den var läskig!
Lyckades iaf somna om, men då började jag visst drömma ännu mer, fast inte lika hemskt.. Men ändå! Varför drömmer man mardrömmar? Berätta för mig!



Får se vad det blir idag.. En sväng med Anna nånstans? Hade ju tänkt börja packa ihop lägenheten också, men måste få hit några kartonger först.. ujuj.. Om en vecka måste vi vara ute härifrån.. Men det känns bra :) Lägenheten på Bergnäset börjar se riktigt bra ut nu! Jens och Simon jobbar på så duktigt..

Nu ska jag hojta till Anna och höra vad vi ska göra :)

Ha en bra dag!

PÖZZZZZ

ang. FRA

bara en kul grej Jens var med om på jobbet idag..

Jag är inte sådär väldigt insatt i den här omdebatterade FRA-lagen, men av det jag förstått kan jag säga att jag är emot hela grejen.. Tänker inte gå in vidare på det, MEN, en smart gubbe som kom in till Jens och hade världens bästa förslag (han var själv emot lagen):
Varför kan inte alla i hela Sverige skicka mail och sms där de skriver ord som; terrorist, bomba osv. (utan att mena nånting egentligen) så kanske hela deras system kraschar? haha :) skön gubbe!

eller vad säger ni? Lina? ;P

Äntligen :)

Nu ni, mina kära vänner, är det äntligen sommarlov!
Sista tentan avklarad, förhoppningsvis gick den bra.. Kändes OK iaf!

Nu väntar en sommar med jobb och renovering.. Förhoppningsvis lite sol och bad (även fast jag inte planerat att visa mig i bikini en enda gång :P).
 
Men närmast väntar tårtbakande! Ni (kanske) vet den där tårtan som var på framsidan till senaste Buffé? Jättemånga som pratar om den iaf.. Den ska jag göra till imorgon :) Så det ska jag sätta igång med så fort jag skrivit färdigt.. En liten lunch med Jens ska jag klämma in också, och sen träffa Anna.. Får se vad vi hittar på!

Meeen.. Ha en trevlig midsommarhelg alla ni :)


PÖZZ

gammal goding :D


Roligt!

Fick mig en tur till Leos Lekland igår och det var riktigt roligt! Man blev  som barn på nytt igen :) Det bästa var den uppblåsta ruschbanan (hur stavas det?), helt mjuk å snabb.. haha :) Var förresten som ett riktigt träningspass att vara där, klättra omkring, kräla och hoppa studsmatta.. Skitskoj! Åk dit, gratis för vuxna.. hehe

Idag hade vi kort skoldag, slutade 12.. For till El giganto och lämnade biochecken som ska användas till på tisdag, vi ska på middag och bio med kassan :) Trevligt värre! Får se var det blir mat.. Vi ska då se Sex and the city filmen :D YAY!

Ska alldeles snart åka tillbaka till El Giganto och kolla ut vitvaror.. Lär inte bli så billigt :S Har spisen och fläkten klart för oss iaf, någorlunda koll på kyl/frys och diskmaskin.. Men vi får se!

 
Nu har jag inget med att tillägga :)
Hejdå!

pözz (såklart)

Study hard!

Det tänker jag göra nu, så fort jag har ätit frukost. Ska göra färdigt alla instuderingsfrågorna, och kika igenom de jag redan gjort.. Sen jag kan repetera ikväll, se om det har satt sig!

För vet ni vad? Om jag tycker att jag är färdig med pluggandet där kring 16.30 får jag belöna mig själv med att följa till Leos Lekland.. :D Haha, som jag har längtat till det där stället :) Hoppa och leka! Tur att Jens brorsdöttrar ska dit, kan man använda de som täckmantel :P Hur skulle det se ut om man for dit utan barn?

Mycket snack, lite verkstad.
Time for breakfast!

PöZzzZZzzZZzz

sommar på riktigt snart?

Man kan ju hoppas! Inte helt tokigt väder ute nu iaf.. Om det bara lät bli att blåsa :)

Och snart är det slut på skolan.. sista veckan, 3 dagar! SKÖNT! Tenta på torsdag och sen är det öööver... Måste bara få skryta lite; vi hade ju första delen av tentan i slutet av maj och den i sin tur var som delad i 2 (pga olika lärare) på den ena delen fick jag full pott (20/20) och på den andra delen VG (precis på gränsen, men det syns ju inte i nåt betyg ;)) TJOHO!

Igår var vi till IKEA och handlade kök.. Jisses vilket jidder fram å tillbaka, att det ska vara så besvärligt! Tänk om man hade haft ett liiiite större kök, hade varit enklare.. Nåja, det blir nog bra :)

Mycket på G nu alltså... Köksbyggande, tapetserande, PLUGGANDE (i första hand ett tag till), och massa renoveringsfix.. Kommer bli så kul när det är färdigt, och då ställer vi till med fest så att Åsa och Lasse inte kommer kunna sova på hela natten.. HAHA! ;D

Nu vet jag inte vad jag ska ta mig för.. Vila lite framför tv:n kanske, tänker inte plugga nånting nu.. Får bli på måndag, heeela dagen.

Det var allt!

PÖZZZZ

så kul :)

haha, först den här übergulliga valpen, som säkert alla redan sett.. men jag dööööööör, den är för gullig :)




och sen en riktigt kul sida, om man har lite att göra: www.engrish.com
jag lovar, det är underhållande :)

tack, det var allt.

PÖZZ

bättre sent än bortglömt

Tyvärr ser jag ut som ett mongo på ungefär alla bilderna (inte med flit som på den nedan) så därför får ni bara 2 bilder! Pratar förstås om banketten vi var på för typ... flera år sen.. nej men 17:e maj iaf!

  

Nåja.. Där har ni det.
Hejdå.

Pözz

sorry åsa...

Jag är döööö-hungrig! Jättegott med kycklingen och pottissalladen..MEN nu är jag lika hungrig som innan vi käkade.. Ska nog peta i mig en macka eller två och somna framför tv:n :) Sounds like a plan!

LOTTA! När ska vi inviga inlinesen!?! :D

mmmmmmhhh.... macka..
HEJDÅ

Pözz

det var den helgen!

Så var ännu en helg över!
Hunnit med att jobba, fira Jens examen, spela brännboll (varvade t.o.m!), förtära alkoholhaltiga drycker, äta middag på Waldorf och sova lite grann :) En väldigt bra helg med andra ord!

Känner inte att jag orkar skriva så mycket bara.. Har som inget direkt speciellt att förtälja? Nåja..

Till veckan väntar en  massa pluggande, prov snart igen.. Och byggande, rivande och IKEA! Dags att börja bygga kök snart.. Måste kolla tapeter också... Ska bli så kuul :)

Nej nu ska jag göra lite köksplanering på ikea.se.. se hur det funkar!
ha en bra kväll!

pözz

3 år sedan

3 år sedan tog vi studenten.. Jag tror inte det var exakt på datumet, men shit the same liksom.. Vilka flashbacks man får när man ser alla glada studenter som åker runt i lastbilarna i stan och sjunger ale ale ale.. Ojoj :) Vilken härlig dag det var!

Jag blir så glad när jag ser alla människor i sina vita kläder, glad för att de fått så fantastiskt väder på deras dag.. Vet ju själv hur jäkla glad man var!

3 år går så väldigt snabbt.. Känns nästan som att det var igår! Mycket hinner hända..

Har precis tagit en svalkande dusch, smet från skolan lite tidigare för jag har så många saker jag måste hinna med innan vi ska till hertsön och fira att Simon gått ut grundskolan.. Grattis lillebror! :)

Så.. Jag ska ta tag i allting nu, men vi hörs!

Lite minnen bara....






underbar

Måste bara tipsa om filmen vi såg nyss, The bucket list..

Så underbart härlig! Har längtat efter att se en riktigt bra film, och här kom den... Skrattade mycket och grinade som ett litet barn. Fantastisk! Så, se den.. rekommenderar verkligen!


Äckelpäckel

Huuuga, upptäckte nyss någonting fruktansvärt motbjudande!

Har som sett att tangentbordet varit ganska dammigt i några dagar, så jag tänkte dammsuga det.. Fine, gjorde det, inga problem.. Men så vände jag på det upp och ned, och ut kommer massvis med smulor och grejer, uäck. Men det värsta var när jag då började pilla bort lite tangenter för att komma åt allting... Där under frodas en massa fastkletat klägg som inte vill åka med dammsugaren! Usch blä och fy! Man har ju hört att just tangentbord och datormöss är riktiga bakteriehärdar, och nu förstår jag ju varför.. Hur ofta rengör man egentligen? Hur som haver, imorgon jobbar jag och då ska jag köpa både nytt tangentbord och mus, kan ju inte vara alltför dyrt?

Haha, klantade ju till mig lite också.. Hade dammsugaren på full fart med slangen liggandes över benen på mig när jag pillade bort några tangenter... Swisch, slurp och mums tyckte dammsugaren och sög upp min N och M :) Tur att man har en Jens som fixade fram dem igen..

Snart kommer människan som ska ha lägenheten och kollar lite mer.. Kul att se vad det är för en person!

Nu ska jag lämna datorn, ----->sprita händerna<----- och göra nånting annat.

PÖZZZZ

Jåppaaa

Skönt att börja lite senare idag, 11.45.. Får man sova ut lite, och ta det lite lugnare.
Ska ta och peta i mig lite frukost nu, och sen rulla iväg!

Fyyy vilket tråkigt väder det är förresten, regnar.. Det som varit så fint i några dagar nu! Aja, tur att jag ska jobba, slipper jag ha ångest för att jag inte  kan vara utomhus :)

frukost-tajm!

PÖZZ

RSS 2.0