skitklister!

Nyss påbörjat projekt "göra-väggen-lite-finare", med dessa väggdekorationer från IKEA (dock i guldfärg):

Till saken hör den att bitarna sitter uppe i ungefär 5 sekunder (en del lite längre) innan de släpper och trillar ner igen. Jäkla skitklister säger jag bara! Nu funderar jag på en lösning till detta och det enda jag kommit fram till är häftmassa. Frågan är om det lämnar märken? Någon kunnig som vet? Jag tänkte att dubbelhäftande tejp river med tapeten när man väl vill ta bort grejerna, extra klister river också med tapeten.. Så vad annars? Tips tack!

Helgbestyr!

I lördags var det galej. Bästa kvällen på länge, hade så himla kul! Först en liten pre-drink hos Anna, vidare till Nina och sen ut på Färjan.. Mycket, mycket bra kväll!


Annas partypose.. Passande ;)

Elgiganten old school, visst var det så?

Fina flickor!

Fler flickor

puss!

Strike a pose

Glada i hågen på Färjan :)

Detta var bara ett axplock av Annas alla bilder, vissa bör censureras haha.. Men som sagt, grym kväll!

Det var allt!
pözz

Haha, blöt hund

Herr Alfons fick ta sig ytterligare ett bad häromdagen, lyckats grisa ner sig igen.. Denna gång gick det bättre, han klagade inte lika mycket.. Började t o m dricka av vattnet kring honom, hoho :)


Aaw, så söt, men ändå inte.. haha..


Men efteråt var han söt iaf :)

Kan bara meddela att jag fått tag på en Bop It! En från Malmö som säljer den för 50:- (60:- för frakten), så jag slår till :) De kostar kring 300-400 att beställa annars! Klart jag inte kan låta bli. Den som önskar får sedan komma och boppa med mig, haha..

Det får räcka för nu. Eller jo, kan nämna att vi var och såg Ice Age 3 ikväll, riktigt rolig var den! Mycket skratt :) På torsdag vankas Harry Potter, ser grymt mycket fram emot det!

pözz

Vill haaa!

Helt onödig leksak egentligen, men sjukt kul och beroendeframkallande :) Jag vill ha!

Dra, tryck, vrid och sväng och följ anvisningarna för att sätta nytt rekord i det här elektroniska spelet. Spela mot dig själv, mot en kompis eller i en grupp där ni alla tävlar mot varandra till musiken. Många timmars skoj för både barn och vuxna.

Men Linnea, den finns typ ingenstans att köpa verkar det som :( Kanske måste beställa från nån annanstans än Sverige (Amerikat?) om ingen vänlig själ vill ge mig en :) Kan gärna ta den i Pink edition:


Sååå.. Bop it Extreme 2, gimme gimme gimme!


Trött hund

... och matte för den delen!



Fredag imorgon alltså! Arbetsveckan har gått väldigt fort, trots att dagarna går lite långsamt. Skönt med helg. Det är prat om fiske, jag som är SÅ intresserad. yay.

Godnatter!

Jag hade inte full koll

Det var ju faktiskt säsong 4 av Dexter jag väntar på, inte 3:an. Den börjar inte sändas förrän i september i Amerikat.. Jag missade ingenting!

Om jag skulle ta och titta på en film.. Eller Paris Hiltons jakt på en ny bästis? Vi får se.


Hrmpf...

Vad kan jag säga? För att koppla till föregående inlägg: Alfons fick ett bad och är nu fluffigare än tidigare (är det verkligen möjligt?). Det var dock inte roligt att bada!
Men... Det var ju premiär av Dexter säsong 3, kvällens höjdpunkt! Jag såg sååå mycket fram emot det.. Men så började det ju inte förrän 22.30.. Såklart hade jag somnat när det började. Vaknade när Jens kom hem 22.50, och då var det ju ingen idé att börja se :( Nåja, kanske går en repris (....internet).

Nu går vi och lägger oss.
pözz!


Inte glömma!

Ikväll är det premiär på 6:an av säsong 3 av Dexter :) Det får jag INTE missa! Då kan jag och Alfons ligga och mysa lite, Jens är på fotbollsträning då tror jag..

Undrar om jag ska ta och bada lill-lurvet?


Full fart eller totalstopp

Jaa, helgen kan man då inte påstå varit händelselös! Alfons kutar fram och tillbaka, ligger under soffbordet och biter på någon leksak, eller så skuttar han omkring på gräsmattan.. Det är antingen det, eller så ligger han och sover! Den lille har 2 växlar: full fart eller tvärstopp :)

Däremot har han varit betydligt enklare att ha att göra med, än vad jag hade föreställt mig! Endast en gång har han pinkat inomhus (peppar, peppar). Det verkar faktiskt som att han är liiite lite rumsren, då han oftast går och pinkar direkt vi kommer ut. Skönt! Nåja, ska inte ta ut något i förskott.

Vad jag däremot inte förstår är hur jag ska kunna arbeta 8 timmar varje dag utan att längta ihjäl mig efter honom nu till veckan :) Jens får nog komma förbi vårdcentralen när jag har lunch..


Folk påstår att han liknar Chewbacca? Det kan vi nog leva med.


Favoritplatsen under soffbordet.. Med favoritleksaken :)

Nåväl, jag gissar att det inte är tokintressant med en massa hund-updates, så jag ska försöka begränsa mig.. Men det blir nog svårt :)

Nu tackar vi för oss, hejsvej!

Mina damer och herrar... *trumvirvel*

... får jag lov att presentera Alfons Affenpinscher!







Nu har han kommit hem till oss, nosat sig runt, tuggat lite på ett ben, gått på promenad i trädgården.. Nu ligger han och sover så sött i sin nya biabädd (sista bilden)..

I'm in love :) Kan ju nämna att det är mig han helst hoppar upp i famnen på ;)

Glömde ju!

Haha, glömde ju berätta det bästa med shoppingturen jag nämnde nedan.. Ser ni den rosa grisen?

Hur som haver; jag och Anna letar frenetiskt efter ett kramdjur som inte piper eller låter på något sätt.. Klämmer, skakar, vrider.. U name it! Till sist hittade vi den rosa grisen, som egentligen skulle pipa (eller något liknande), men grejen inuti hade gått sönder. BINGO! Jag lovar, det fanns inget som inte gjorde ljud på det där stället..

Vidare till kassan, lägger snällt fram varorna..
Jag: Jag tror den där grisen är trasig, ska den inte låta?
Kassörskan: Hmm, joo, det ska den nog. Hittade du ingen annan?
Jag: Neej, det var den enda som fanns kvar.. (det var sant)
Kassörskan (efter lite diskuterande med sin kollega): Jaa, men då får du den för halva priset!

KATCHING! Haha, nöjd :) Tog den ju endast för att den var trasig ;)

Förberedelser

Imorgon sker det! Som jag har längtat.. Vår lilla Alfons ska hämtas :) Har idag varit och inhandlat smått och gott, tack Anna för hjälpen, det behövdes!


Biabädd, diverse leksaker, koppel, borste och poop-påsar :)

Jag kan lätt förstå dessa människor som ska ha barn och inhandlar en massa saker inför nedkomsten.. Det är ju jättespännande att bara handla till en liten vovve! Fast det blir ju mitt barn.. Eller ja okej, Jens också :P Haha det fanns så många fina rosa halsband, men jag hade inte riktigt mage att köpa ett rosa halsband till en pojkhund.. Kanske blir ett senare :) Fick bli ett mörkblått iaf!

Ååhh så jag längtar, nu måste vi bara säkerställa lägenheten.. Kompostgaller har införskaffats, smart grej!

Annars så går jobbet väldigt bra, första veckan redan över snart! Det är som trevligt där, träffar massor med folk och har trevliga personer att surra med. Gick förvånansvärt lätt att komma in i hur allt fungerar igen, man har nog lärt sig en del under praktiken ändå!

Nää, om jag skulle dra mig mot sängen.. Läsa min valpbok :) Jo förresten, bjuder väl på några bilder från Grekland så småningom också, när jag orkar ;)

pözz!


RSS 2.0