Omstart

Ja, en liten omstart har det blivit nu, på 3 olika sätt:

- Igår köpte jag mig en ny mobiltelefon, en Sony Ericsson C902, love it! Grym kamera, det enda jag ville ha.. Behöver inte mp3 i telefonen eller så, föredrar en vanlig mp3-spelare :) nog för att den här telefonen verkar ha det, men jag kommer nog inte använda den särskilt flitigt.

- Idag började skolan om, både på gott och ont. Det är skönt med kortare dagar, men däremot tillkommer ju studerandet på hemmaplan.. Läxor och skit.

- Köpte mig ett årskort på Nautilus idag, så himla billigt.. Kostar 2700:- för studerande. Sen får jag 1200:- från jobbet för typ.. friskvård? Så 1500:- för ett år, då tycker jag det är värt att gå på ett lite tråkigare gym (de har ju inte lika roliga pass och sånt där, som t ex på Inpuls..). En bonus är ju att man får simma också!

Mjukstartade med ett kort simpass på Pontusbadet idag tillsammans med Karro.. Skönt, men jag ogillar verkligen andra människor när de skriker, skvätter vatten eller simmar långsamt framför en. Därför blev det ett mycket kortare pass än vad vi tänkte från början, men vi tyckte det var okej när det ändå var första gången :)

Imorgon tänkte jag ta mig iväg och träna efter skolan.. Kanske simma en sväng efteråt? Låter skönt. Lägg till cykel till och från skolan på det, så borde väl det räcka som dagens (morgondagens) träningspass?

Idag skrev jag ju nästan mycket, wow! Tänkte avsluta med att visa en bild på mina fina liljor som slagit ut i helgen.. De doftar väldigt starkt och jag kan inte bestämma om jag gillar doften eller inte.


Självklart min nya mobil som jag fotat med, inte så illa väl?

PÖZZ!


Projekt slingor

Efter ett jäkla dragandes av slingor (usch för slinghätta) sitter jag med slingmedel på huvudet i hopp om att bli lite ljusare.. Tänk om det blir förjävligt, lagom till imorgon och festen?! That would suck.

Imorgon tänkte jag hinna en sväng på stan innan jobbet 11.30.. Sen slutar jag 14.30 och tänkte hinna med att handla lite smått och gott då.. De första festarna kommer kring 17.30 redan.. Det ska börjas i tid ;)

Snart dags att skölja håret.. So long!
pözz


3 dagar

Det är vad som återstår av min praktik, 3 dagar. Tors, fre och måndag.. Känns sjukt, tiden har gått så fort. Back to business sen alltså.. Eller skolan, rättare sagt.

Men innan dess är det dags för party på lördag, perfekt avslutning på praktiken :D Eller ja, har ju på måndag också på praktiken, men det räknas inte. Aaah, kommer bli så roligt, folk verkar taggade också. Ännu bättre!

JUST JA! Jag fick en spikmatta igår av Jens :) Tyvärr så upplevde jag inte den där fantastiska känslan som folk verkar prata om. Gjorde mest ont, men ändå längtar jag lite efter att lägga mig på den innan jag sover ikväll :D Blev ändå en ganska underlig känsla efter ett tag, skön fast ändå inte.. Ja, svårt att förklara. Så här ser iaf ryggen ut efteråt, ett riktigt mästerverk:


Ser ut som värsta apelsinhuden :D

Det var nog allt för nu, see you when I see you!
pözz


Resultat

Såhär två dagar efter hoppandet på mattan kan jag säga att jag har härlig träningsvärk i vaderna, haha.. Huuh vad jag har varit dålig på att träna på sistone. Skärpning!

Idag har jag ett kort arbetspass på 3 timmar, efter det ska jag kanske dra en liten shoppingrunda (fler plastblommor) samt handla inför kvällen.. Ska käka gomiddag med fina flickor ikväll :) Blir nog riktigt trevligt! Skönt med en lugn helg nu, få vila ut lite..

Sista veckan på praktiken till veckan! Det har gått så jäääkla fort alltså.. Kommer kännas lite underligt att komma tillbaka till skolan igen, men roligt!

Har förresten fått dille på yoghurt, god yoghurt! Yoggi dröm är mums.

Nu ska jag äta upp min yoghurt och sen göra mig färdig för dagen.
pözz

Det rinner!

Tänkte bara berätta att tv-spelande kan vara riktigt ansträngande, åtminstone om man har en dansmatta.. Har stått och hoppat i ungefär en timma och svetten bara rinner! Puh! Orka dra till nåt gym liksom ;)

Hej.

Liten update bara;

- Jag fick ingen spikmatta, men däremot fick jag pengar som jag tänker använda till att köpa en. Fick även en symaskin (som jag får välja själv) och presentkort på Stadium som går till nya joggingskor.
- Min mobil dog igår så den är nu på service, vilket innebär att jag har en lånetelefon (crappyshit-telefon).
- Födelsedagsfestinbjudningarna (oj vilket långt ord) är nu utskickade på facebook, kan hända att jag glömt någon! Känner du att du vill komma och inte har fått nån inbjudan så får du hojta lite :) det kommer bli kulkulkul!

Det var nog allt för nu.. Snart helg, skönt!

pözz

Medan jag kommer ihåg.

1. Igår fyllde jag 23. Det var sådär.

2. Det går en reklam på tv nu, för Unicef. Man får se hur en man (typ indier eller liknande) står och skriker och gormar på en liten flicka som arbetar (barnarbete alltså). Samtidigt i Sverige köper en man en Unicef-nål och sätter fast den på jackan. I samma stund får då den där elaka mannen typ en hjärtattack och det kommer en text "Du gör större skillnad än du tror."  Men hur bra budskap är det? Stöd Unicef - ge en elak person en dödlig hjärtattack! Visst, barnarbete är förjävligt, men jag tror inte på att lösa det så, även om de kanske inte menar exakt på det sättet.

3. Volvos varumärke är detsamma som symbolen för man. Jag tycker det suger. Aldrig att jag tänker köpa en Volvo nu, jag är ju faktiskt en kvinna.

 
Volvo                                                        Man

4. Jag vill ha en hund, NU! Bara tanken på att ha en liten lurvig vän gör mig lycklig i själen. Högst på önskelistan står en vit dvärgschnauzer eller en fransk bulldog..

Det var det för nu, jag återkommer väl imorgon när jag faktiskt fått fira min födelsedag.
pözz

Tanke

"Och om han nu blir kär i kväll, ja det ser så ut..
De glada dar vi haft tillsammans, är utan tvekan slut...."

Ur Lejonkungen, ni vet.. Känn en doft av kärleken.

Det är ju förjävligt, att man skulle lämna sina polare bara för att man hittat kärlek. Tyvärr blir det ju så ibland.. Men jag tror på att hålla hårt i sina vänner, för goda vänner finns det inte miljoner av.. Självklart ska man vara rädd om sin partner också, inte försumma honom/henne.

Nu känner jag att tankarna vandrade iväg lite för mycket, orkar inte sätta ner det på pränt.. Det får räcka så.

1535 gram

Så mycket väger ett utav påskäggen som jag knåpat ihop, lite mer än 1,5 kg alltså! Jisses.. Det är min käre sambo som ska få det. Tur att det inte bara är godis i det :P Haha, hade lite svårt att få plats med allt i det.. Var tvungen att knyta ihop det med presentsnöre.
Påskägg nummer två är det inte lika bråttom med. men det är nästan färdigt :)


Kan bara nämna att det andra ägget blir mycket finare, för det får lite nya "kläder". Orkade inte klä om båda :)

Har varit på Allstars ikväll alltså, blev så jäääkla mätt! Himla gott var det dock :) Efteråt tog jag en promenad hem till Bergnäset, mycket skönt.. Maten fick sjunka lite och jag fick en behaglig promenad.

Dags för sängen nu då.. Har lovat att komma ut till stugan imorgon, Jens kommer och hämtar mig kring 10.. Kan ju vara lite utvilad åtminstone!

Natt då!
PÖZZ

Det gick inte vägen.

Resultatet av bilbesiktningen blev en ombesiktning pga glapp i spindel-nånting. I övrigt utan anmärkning, tur då!

Jag har haft trevligt sällskap under kvällen i form av Stina och Johanna. Suttit och myst med tända ljus, skön musik och en kaffekopp, surrat skit :) Resten av tiden har jag pysslat med påskägg som två väldigt speciella och viktiga personer ska få, lurigt värre :) Helt olika innehåll dock.. Väldigt genomtänkt.

Känner att det kurrar lite i magen, men tänkte gå och lägga mig istället.. Klockan är ju trots allt efter midnatt. Imorgon vankas middag på Allstars med Anna och Lotta, ska bli spännande att prova maten där! Har höga förväntningar, kanske inte alltför bra.

Men sängen nu, glad påsk alla!



pözz


Bilbesiktning och annat

Idag ska jag ta Renaulten (?)  till farbror Bilbesiktning. Jag kommer inte riktigt ihåg hur det går till, senast jag var på bilbesiktning var väl för typ 3 år sen, den gången med den lilla skruttbilen som jag inte minns vad den heter.. Det var en ombesiktning för att vi fick för höga värden på avgaserna, tror jag.. Hur som haver, efter besiktningen säger karln till mig att: "Jaa, det är ju fortfarande lite för högt det här värdet... Men jag godkänner den ändå den här gången!" Man tackar och undrar varför?
 
Nåväl, nu ska jag dit igen, håller tummarna för att allt är grönt.

Innan det tänkte jag hinna med stan en snabbis, får se hur snart jag tar mig iväg. Efteråt blir det nog en liten runda på ovanliga ställen tillsammans med Anna, som för övrigt har fått jobb hos Polisen! Tjoho för henne, trumpeter och fanfarer :) Förhoppningsvis hinner jag även träffa Johanna innan hon måste försvinna igen.

Det var det, nu ska jag peta i mig lite frukost.
pözz

Aj aj aj..

Jag var duktig och tog mig ut med stavarna i nästan en timme idag. Riktigt skönt! Lite halkigt här och var, men bar mark nästan hela vägen.. Däremot fick jag ett hemskt skavsår på köpet :(



Förstå vilken smärta! Jag kunde inte ens ha foten inne i duschen när jag skulle duscha.. Inåt helvete vad det sved, stod och svor för mig själv. Får se hur det går med promenixerna resten av veckan.. Måste leta fram något compeed eller liknande.

Mätt i magen nu, lite trött, men ska ta mig iväg till Anna och dricka ett halvt glas vin. Som jag nämnde tidigare idag så ska vi fira att vi är långlediga :D

Lite kläder på nu and then I'm off! Ciao!

pözz


En ledig vecka!

Yes, mitt påsklov är här. Har under helgen fått besvärande tankar på att jag ska behöva stiga upp tidigt hela veckan, men så har jag kommit på att jag faktiskt är ledig. Då blev jag lugn igen. Idag sov jag till 10, vaknade av mig själv. SKÖNT!

Idag tänkte jag nog först och främst se någon film, sen ta mig ut på en långpromenad med stavar i händerna och musik i öronen. Ev baka morotskaka? Gött :) Till kvällen blir det nog häng med Anna, fira att vi är långlediga haha.. Hur det ska göras väljer jag att inte nämna just nu!
 
Förresten så fyller jag år snart, rättare sagt på söndag. Födelsedagsfest vankas, men inte förrän någon helg efteråt. Inbjudningarna åker ut på facebook snart! Jag har inte kommit på riktigt vad jag önskar mig, förutom en spikmatta, vill se om de är så fantastiska som alla påstår.

Det var det för tillfället
Film nu då!

pözz

Charlie and the chocolate factory

Såg just den filmen på 5:an.. Ganska rolig :) Velat se den ett tag, men inte tagit mig för.. Nu kan jag dock bocka av den på min vill-se-lista.

Vet inte om jag berättat hur det gick med tatueringen? Isf upprepar jag det. Den var bara lite infekterad, så jag fick bakteriedödande kräm att smörja med och nu ser den bra ut igen.. Dock en tjock sårskorpa ovanpå som förhoppningsvis lossnar snart..

Ska dra mig iväg till Anna nu och se när hon och Nina åker in i vindimman.. haha :)

pözz

Nemi

Hade lite att göra imorse i receptionen, så jag läste lite Nemi.. Haha, hon är ju störtskön :)


Satt och skrattade lite för mig själv :) finns massor mer, kolla http://channels.msn.se/serier/ och skratta lite.

Är hemma på på lunch, ska snart ta mig iväg till Sunderbyn.. Funderade på att åka buss, men ändrade mig och tar bilen istället.. Inte ett klimatsmart val, men sparar så mycket tid! Ska inte vara där förrän 14, så jag kanske hinner vila ett tag..

So long!
pözz


Arghhh!

Jag blir lite irriterad, därav piratmorret (ovan). Ni kanske uppmärksammar ett nytt utseende? Yes mam! Men saker och ting som jag också försöker ändra på får jag inte att funka, åtminstone inte i min webläsare..  Eller jo, nu funkade det visst haha, då var det inget att klaga över :) Ska bara ta hand om bakgrunden här nån dag när jag orkar, den ser ju inte helt 100 ut..

Tjaa, annars då? Tatueringen mår bättre, jag fick nån bakteriedödande kräm att smörja med igår, den ser redan bättre ut. Skönt att slippa amputera foten eller nåt.. Hade varit surt!

Redan torsdag imorgon alltså, veckorna går rätt fort.. Går bara halv dag imorgon dessutom, ska till läkaren efter lunch.. Sen är det fredag och sen äre helg! Sweeeet! Fast jag jobbar lör-sön.. Huuh.. Nåja, det är ju pengar.

Det var väl ungefär det jag hade att säga, nu ska jag söka mig mot sängen!

Pözz

RSS 2.0