Tentan över

Skönt att ha den bortgjord nu, första tentan. Kan ju så här i efterhand konstatera att man pluggat på tok för mycket än vad som behövdes, det kändes enkelt. Men jag ska inte klaga! Nu är det dock bara att sikta in sig på nästa tenta, den 19:e..

Och mina vänner, en god nyhet:
LÄGENHETEN ÄR SÅLD!

Så från och med den 1:a augusti kommer vi  inte längre att bo på på Kyrkogatan 6, inne i kära centrum! Jag lovar, vi ordnar en riktigt utflyttningsfest, be there! ;)

Annars så händer inte mycket.. Jobba i helgen, skjutsa Jens å hans vänner till Boden imorgon.. Blir nog ännu en lugn och skön kväll. Ikväll har vi bara ätit glass och kollat på tv :) Ska gå och sova så snart Ondskan är över, fy faen vilken vidrig film. Men jisses så SNYGG han är karln, Erik Ponti (eller Andreas Wilson som han heter), haha :D slurp!



Och jo förresten, min dåliga blogguppdatering beror på att datorn står på golvet utan bord eller stol eller nånting.. Så det är alldeles för jobbigt att ligga och skriva på golvet, får så ont i ryggen.. Så ni vet :)

Nu ska jag återgå till dreglandet... Ha det!
PÖZZ

Luleåbor!

Jag blir så IRRITERAD när jag ska cykla till och från skolan varje dag.
De flesta människor har inte den minsta koll på var man ska gå och cykla! Så nu tar jag tag i saken, min plikt som medmänniska.

Det är faktiskt riktigt enkelt:
- Cykla på höger sida i körriktningen
- Gå på vänster sida i "gåriktningen"

Lätt va? :) För att förtydliga det hela lite:



Det är alltså INTE okej att:
- Gå på höger sida i "gåriktningen"
- Cykla på vänster sida i körriktningen

Det är heller inte okej att gå någonstans i mitten och därmed blockera hela vägen!

Tack för mig, det var dagens lektion. Synd att hela Luleå inte läser min blogg bara :)

man blir helt slut..

.. av att sitta och plugga i 6-7 timmar! Speciellt när det handlar om samma grej, som inte är vidare okomplicerad.. Bara en massa korvstoppning, suck.. Undrar om något har fastnat? Hursomhelst, lyckades såklart somna på soffan efter maten, och sov väl i 1,5 - 2 timmar säkert?! Undrar hur lycklig Jens är :P jag vågar inte fråga. Men han kan inte klandra mig, plugga 6 timmar och komma direkt hem och laga mat i en halvtimma. Det tar slut på vem som helst!

Imorgon är det visning på lägenheten igen, så det är städa som gäller ikväll. Inte riktigt lika mycket som inför senaste visningen, det mesta är ju redan gjort.. Bara lite finputsning nu! Ska sätta igång så fort jag skrivit av mig :)

Lördagen var trevlig, teambuilding i Brändön med El Giganto. God mat, roliga lekar osv :) Ut på Cleo, som var sådär.. Lite folk, och ingen var på annat humör än att sitta ner :P Nåja, jag lyckades uppehålla mig vid Black Jack-bordet och titta, tycker det är skitkul :) Spelar inte!

Igår var det då Mors dag, men inte fick jag träffa mor min och ge henne en blomma.. De var ju inte hemma när vi skulle dit :P Men Åsa var vi då och hälsade på.. Trots att jag inte är mamma fick jag mig en present, kul :) Åsa är allt bra på det där med bra grejer.. Fick Satin hands kit från Mary Kay, så himla bra! Tusen tack Åsa! Nu kommer jag att ha mjuka händer :)

image53

Nu räcker det. Städa-dags.

Pözz!

sovast!

eller nåt...

Vaknade nyss av telefonen, efter att jag sovit i drygt 4 timmar?! Vad är det för fel på mig? Haha.. Var ju och pluggade med Jenny först då, till 13.. Sen blev det lunch, en stadstur med Anna och till sist ett besök på 7th Heaven :) Underbart god glass alltså.. (jag är glassknarkare)

När vi väl var färdiga var klockan strax innan 16, jag knatade direkt hem och skulle börja se Men in trees.. Slocknade efter en sisådär 5 min! Vaknade till lite när Jens kom hem och förflyttade mig till sängen och har snarkat vidare till 19.30! Såå, 3,5 timma bara sådär, vi får se hur det går att somna sen.. Säkert jättebra, har aldrig problem att sova :D

Tänker göra absolut ingenting ikväll, känner att det är precis det jag vill göra! Bara slöa. Imorgon blir det jobb, och efter det har vi teambuilding ute i Brändön (tror jag?), kanske får festa till det lite? Eller, Anna? :D

En dusch behöver jag!

hejdå.

Pözzz (såklart)

"ledig" och uppe med tuppen

Jaa, riktigt ledig är jag ju inte, har självstudier.. Ska träffa en från klassen på biblioteket i Kulturens hus och plugga inför tentan nästa fredag.. Shit, det är jättesnart! Ska inte träffa henne förrän 10, men ändå var jag uppe och iväg innan 7 imorse :P Åkte med kära mor till Sunderbyn så att hon fick ta de där proverna, och sen tog jag bussen hem lika snabbt igen! Snacka trött nu alltså.. Kanske sover en sväng till innan jag ska iväg.

Det här med proverna är nog egentligen inte alls något, men då kan man utesluta det ena och tro mer på det andra isf :) no need to worry.

Nämen om jag skulle vila lite, och sen käka frukost.. Det får nog bli så!
Ha en bra dag alla :)

pözzz

long time no write

sorry, lite segt med uppdateringen :) men jag har som inte haft något att skriva om direkt, och svammel är inte vidare kul att läsa.. eller?

har ju lovat att bilder från banketten ska komma och det gör de, så småningom, när jag orkar lägga in bilderna i datorn :D det är så omständigt med kablar å grejer..

ikväll vankas det räkfrossa på laponia! varför? JO, jag har blivit styrelseledamot i Höken Basket :) de hade redan bokat in kvällen, men lyckades klämma med mig också... Blir nog trevligt! Äter dock inte räkor, haha.. Men jag ska få nå kycklingsallad :) blir braaa..

sen ska jag nog till sunderby sjukhus imorgon och ta ett blodprov, se vad mina problem kanske kan vara :P mer om det senare isf!

nu måste jag vila lite.. kanske äta en banankaka? :)

PöZzzz

mitt i natten

Det har varit en så fantastiskt bra kväll :) På banketten var det riktigt trevligt, och maten var så himla god! Till förrätt fcik vi laxmousse på bröd, varmrätten var rådjur med potatislåda och rödvinssås, efterrätten som dock kunde ha varit aning sötare var en cheesecake med blåbär och lingon. Men överlag var det fantastiskt bra!

Efter middagen lyckades jag locka med Jens till dansgolvet, och det var så himka kul :) Vi försökte oss på lite bugg å så.. Svettigt :) Men himla roligt! Tilll ca 23.20 beställde vi en taxi för att åka till stan.. Gick hem, bytte kläder och sjöng en  del ballader, sen vidare till cleo.. Dansade ungefär hela tiden, som det ska vara!

En riktigt, RIKTIG bra kväll,  med andra ord :)

Bilder på klänningen å det kommer upp senare... Nu vill jag bara önska alla en god natt!

Pözz


dan före bortare-dan (?)

Det är Jens rubrik, jag vet inte riiiktigt vad det innebär. Jag hade rubriktorka!

Lyckades sova länge idag.. Har inte alls märkt av larmet på morgonen, som var ställt till halv 10.. Halv 11 kom Jens och anklagade mig för att vara slö.. Det var det värsta! Det är ju sååå skönt att sova.. Men har fått lite sov-samvete nuförtiden. Förut kunde jag sova till 12-13 utan problem, med glädje t.o.m! Nu får jag dåligt samvete om jag ställer klockan på senare än 10 (vilket därför inte händer).. Man hinner ju inte med nånting under dagen när man sover så länge, all tid går till spillo!

Imorgon vankas det examensceremoni och bankett, spännande värre! 9.30 är det brunch på kulturens hus, 11 börjar Jens ceremoni. Sen får vi se om jag kommer lyckas fixa mitt hår själv, eller om jag får skippa banketten helt å hållet :P Haha, nämen, på nåt vis ska jag få ihop burret :)

Nu är jag dööödens trött! Borde tvätta bort ansiktet och lägga mig.. Med detsamma!

pözzzz

redhead

yess! nu är huvudet lite röd-aktigt igen.. Blev less på den blaskiga brunaktiga färgen! Så nu är det kopparfärgat med lite slingor här å var.. I like :) Tack Anna!

Idag är det ingen skola, men däremot ska jag iväg och jobba.. Börjar om en timme, men innan dess ska jag skjutsa jens till nordkalotten, ska åka på nån minut bara.. Har stängning ikväll, vilket innebär att jag inte slutar förrän 19.30.. Och sen måste jag äta middag ensam :( buhuu...

Nuuu... Måste vi åka! Tack och adjö.

PözZ

@ school

Sitter i skolan nu, har rast... Lektionen som jag bävade lite inför var inte lika hemsk som den brukar.. Dock ändå inte vidare rolig.. Nåja, ska inte klaga alltför mycket nu :) Får se det från den ljusa sidan: det kan bara bli bättre!

Ca 1 timma kvar av dagen.. Sen ska jag vidare till hertsön, som nämnt i tidigare inlägg.. Just nu känner jag bara för att sooova! Kommer det tyvärr inte att bli nånting av, förrän ikväll :P Eller ja, tyvärr och tyvärr.. Ska ju få mig en klänning :)

Det var allt. (jag orkar inte/har inget mer att skriva)

pözz!

godkväll!

jag är trötter! skola från 08.30 - 14.45.. sen jobbat 16 - 19.30.. och tidigare ikväll fick vi för oss att vi skulle gå på bio :) hur mysigt som helst.. kul med lite spontangrejer! Klockan var 21 och vi visste inte vad vi skulle hitta på, så jag föreslog bio, mest på o-allvar egentligen.. Men så visade det sig att What happens in Vegas började 21.30, så vi passade på! Har varit jättesugen på att se den.. Och jag blev INTE besviken! Så kul film har jag inte sett på hur länge som helst.. Visst, den var lite förutsägbar å så.. Men den var så fruktansvärt rolig, skrattade jättemycket :) Kan jag rekommendera, verkligen!

Ska gå och lägga mig alldeles snart, har ju skola imorgon.. Tråkigaste kursen vi har :P Vet inte riktigt vad den heter ens? haha :) läraren står mest bara och pratar om nånting som inte ens är värt att anteckna.. Det hon säger handlar mest om yrket som läkarsekreterare, lite hur det funkar och vad de gör å så.. Fruktansvärt ointressant! Inte själva yrket, men sättet hon framför det på.. Förhoppningsvis får vi börja prova lite dokumentation och sånt snart.. Annars står jag inte ut!

För övrigt så ska det sys klänning imorgon :) Kul! Har köpt ett jättefint, svart tyg.. Kommer att falla så fint :) Sen har jag två olika funderingar på hur bandet under bröstet ska se ut.. Nåja, ni lär väl få se klänningen sen!

Nu.. Säng!

over and out.
pözz

köp köp köp!

gå nu in och betala jättemånga pengar (gärna typ 12 miljoner) på våran (Jens) lägenhet :D

det var allt.

blå blå blå

Ikväll är jag blå hela jag :) Leggings, klänning, naglar, ögon.. Ja man syns iaf :)
Det vankas party ikväll med ett gäng folk, mest från giganten. Trevligt värre!

Igårkväll åt vi god mat, jag och Jens.. Drack lite vin.. Och sen for vi ut och cyklade! Strax efter 21 åkte vi ut.. Förbi mormor och lämnade några ramar till mina tavlor och pratade om hon kunde fixa en enkel klänning till nästa lördag då Jens har bankett.. Ska bli en enkel, svart, axelbandslös historia.. Får se hur det går :) Ska bli spännande.. Sen cyklade vi vidare till hertsön och hälsade på mor å far.. Vidare hem.. Blev en lagom cykeltur sådär halvt mitt i natten :P

Ska fortsätta att kamma till ansiktet nu, sen sminka håret.. (?)

Ha en trevlig kväll alla :)
pözzzzZZZzzz

överlycklig!

jag blir helt glad i brallan, har precis upptäckt att det finns en massa fler avsnitt av Men in Trees som jag inte sett! TJOHO! säger jag bara :) Tyckte att det var lite konstigt "slut" när jag kollade mitt sista avsnitt för flera veckor sen.. Men det var ju inte slut! Vad glad jag blir.. lalallallaa :)

Haha, dagens sjuka:
För några veckor sen började folk ringa hem till mamma och pappa, för att fråga varför min far har tagit kreditupplysning på dem, vilket han inte han.. Det är någon människa som snott papis identitet (typ) och kollar upp en massa människor, helskumt! Hursomhelst, han har ju fått förklara hur det ligger till, att det inte är han o.s.v... Pappa har ringt till polisen, men det är inget de kan göra. Får höra vad företaget säger, pappa har mailat dit... ANYHOW, ni kan inte gissa vem som ringde till dem idag och undrade varför pappa kollat upp honom? BERT KARLSSON! AAAaahh, jag döör :)

image52

Ja.. Det var det! Plugga lite anatomi nu kanske?
PÖZZZ

detta är en rubrik

godkväll!

Idag har varit en mycket bra dag.. Började med att jag fick sova ut första gången på länge, och inte behöva gå till jobb eller skola. Frukosten blev en lunch (frunch?) på café symphonie med anna, sjukt gott :) bästa salladen i stan, lätt! Efter det införskaffade jag mig ett apsnyggt knalligt nagellack, blått/turkost.. "Som ett hav i Karibien", som jag sa till Lina tidigare ikväll, haha :) Men det är sant!

Ett tag senare träffade jag Lina och tog en promenad till Elgiganten (home sweet home...), lyckades smutsa ner mina fina vita strumpbyxor :( Skönt att gå dock! Träffade upp Stina, hon körde oss tilbaka till stan, kom med hem till mig.. Fick jag dricka lite kaffe med mina tjejor :) Trevligt.. Kvällen har även spenderats med dessa fina brudar.. Sett Frusna män söker kärlek och Top Model. GUD vad skönt att Bianca åkte ut, yay! Haha, Top model-nörd, yes I am.

Imorgon är det skola, men sen är jag ledig till på måndag! Hur skönt som helst.. Vila lite, festa lite.. Blir bra :)

Ska göra mig sängfärdig nu, lägga mig och plugga lite.. Måste lära mig lite muskler!
Tack och godnatt.

pözz


IKEA och grannlandet

Hade kort skoldag idag, slutade strax innan 12.. Tack vare den korta skoldagen kunde jag följa med Erika och Jocke till Haparanda :) Skittrevligt var det.. De är som så roliga de två :) Jättesnällt att jag fick följa också..

Det började med en tur till grannlandet för ett besök på ja... gissa vad? :P Fick med mig 4 flaskor med diverse %-igt innehåll :D Sliskigt och sockersött, hehe.
Sedan tillbaka till kära Sverige, för att gå på IKEA, alltid lika roligt! Blev ganska blligt också, ca 500:-. Köpte mest bara smågrejer, en massa blockljus, diskborstar och handdukar. Hittade 3 ramar också som jag ska lämna över till mormor så hon får göra mina tavlor.. Jag har beställt 3 tavlor av henne, hon får göra precis hur hon vill, men temat är hjärtan :) Hon är så duktig på hantverk och måla, ska bli spännande att se vad det blir. Har redan fått tjuvkika på en, och jag gillade det jag såg :)

I och med den stundande flytten, så var det lite extra kul att gå på IKEA och kolla på sängar, soffor och sånt.. Jag har redan bestämt vad vi ska ha, Jens får inget inflytande ;D
Den här sängen gillar jag, Malm, just för att det fanns en så smart ram man kunde sätta bakom:

image47image48

Hyllorna går att dra ut åt sidorna, så där har man ju skitbra förvaring.. Alla mina diabetesgrejer å shit :) Sen skjuter man bara in de igen så är det städat å fint.. Jens gillar säkert! Vi har pratat om Hopen tidigare, men jag gillade Malm lite extra, bara för den där förvaringen bakom..

Idag kom dessutom mina saker jag beställt från bagsandfashion, blev toknöjd! Jättefina saker, sitter som ett smäck :) 2 armband, en klocka och ett par örhängen.. Skitbra!

Nu har jag skrivit för mycket. Förlåt.

Godnatt!
pözzZzz

Perfekt!

Satt i soffan nyss och tänkte se om det började nåt vettigt på tv.. Så märkte jag att Djävulen bär Prada börjar nu om 3 minuter :) Perfekt, eftersom att jag tänkt se den i någon vecka nu! Läste ut boken för ett tag sen, måste ju se filmen också :) Så det blir min kväll det..

Gårkvällen var mycket trevlig, var hos Anna och snackade dynga över några vinglas :) Sov över också, besvärligt att ta sig in till stan mitt i natten.. Tack för det bruden :)


Någon som kan komma och få mitt bluetooth USB-minne att fungera!?!? PLEASE!?

pözz :)

Tummen och tummens mamma :)

Sitter här hos jocke och spelar ölspel.. Haha, riktigt kul :) En massa olika regler nu, man får inte säga namn eller "du" och man måste hålla för näsan när man pratar... Många skratt :) ville bara berätta!

pözz

sockersött och rosa

Ska bara skriva en liten snabbis :)

Sitter här och väntar på att lina och lisa ska komma och plocka upp mig... Ska till örnäset på festligheter! Kvällens ord är rosa rosa rosa.. Chockrosa t.o.m! Lägger in en bild senare... Rosa ögonskugga, naglar och linne.. Jag matchar :)

Nej nu ska jag springa ner ifall de har kommit! Ha en bra kväll alla :)

pözz

Jens är inte en riktig karl

Målningen är nu färdig, åtminstone första rundan.. Mer väntar imorgon!

När vi står där och målar, Jens rollar fram och tillbaka, jag gör pillergörat med pensel, så säger Jens:
- F*n, jag fick färg på armbågen!
Och springer direkt iväg och tvättar bort det..
Själv står jag där full med vita fläckar på både armar och ben, utan att säga ett ord.. Jag tycker att Jens är lite fjantig :)

image44
Visst är han fin? :)

Nu kommer han säkert döööda mig för att jag gjorde sådär, haha :) men jag kunde inte låta bli...

Sängen väntar nu.. Måste springa ner till tvättstugan där det finns en toalett först.. Vi har ju som sagt ingen för tillfället! Meen.. sov gott! (fast alla sover nog redan vid den här tiden)

GOD MORGON (istället)!
pözz

@ hertsön

Sitter här med dator i famnen, hemma hos päronen.. Mätt efter väldigt god middag, grillad kyckling å så :) världens godaste sallad med halloumiost och bacon stod också på bordet, mums!

Efter diverse grisiga och äckliga arbeten med olika rör å grejer från badrummet, så är det ikväll dags för första målningen i badrummet! Vad jag kan nämna också, för att få Jens att skämmas lite mer, är att han lyckats förstöra färg för ca 500:-, och var tvungen att köpa ny... Bra jobbat baby! ;D

Ni som träffar mig i helgen får ha överseende med att jag kanske är smutsig och äcklig, eftersom att jag inte kommer att få duscha hemma på en vecka typ... Blä. Nåja, Inpuls ligger ju nära så jag kan gå och träna lite för att sen utnyttja deras duschar :) två flugor i en smäll.

Nej du... Snart vankas kladdkaka, sen hem och börja måla! :)

pözzzzzzz

RSS 2.0