Jag är SÅ ihärdig..

.. med mitt bloggande! Ja jisses, jag borde få pris för att jag skriver så ofta... :)

Här på Bergnäset fungerar Internet så fruktansvärt dåligt, så jag orkar knappt spendera tid med datorn, hör och häpna.. Folk som har mig på msn märker kanske att jag försvinner offline och kommer online flera ggr om dagen.. Det är just för att det fungerar som det gör, jäkla trådlösa crap.

Jag lever iaf och har flyttat tillbaka till min Jens.. Good news, right? Ibland behövs ett tag från varandra för att inse att man faktiskt vill vara tillsammans!

Imorgon har vi tenta i mikrobiologi, känns inte alls bra.. Fy tusan säger jag bara. Har ett gäng engelska glosor som ska förhöras imorgon också, på ett litet specialsätt.. De kan jag nog. Mikrobiologin däremot.. huuuh... Ska läsa lite nu.

Jobb till helgen väntar, en trevlig fredagskväll på något sätt och eventuellt en skotertur på söndag? Gråsjälören var på förslag från sambon. We'll see!

Nej du. Plugga bör man, annars.. failar man.
Pözz

OMG!

Oh jeeez vad förvånad och glad jag blev nu då :) Massa nya avsnitt av Gossip girl som jag helt och hållet missat! SWEEEEET!

Tänkte börja se Californication, folk som tipsar om den.. Och The mentalist ska jag kika på också för att se om det är något att hänga i julgranen..

Haft en riktigt bra dag idag.... :)

Det var bara det!
PÖZZ

Jag är glad!

Jag är så lycklig just nu!
Nu känns det rätt. Yay :)

Nyfiken? Bra!


Tacos och bio

Jobbat idag. Inget nytt där, samma visa som alltid.. Fick trevligt lunchsällskap iaf :)
Efter jobbet åkte jag med Sofi till Lotta som hade lagat tacos, mums vad gott det var! Shit pommes vad mätt jag blev.. Slocknade på Lottas soffa efter maten, haha.. Funderade starkt på att skippa bion som vi bokat, men insåg att jag inte skulle göra något bättre hemma.. Så det blev Bröllopsduellen, halvrolig film. Kanske inte värd ett biobesök, men jag är nöjd och glad ändå!

Igår var en berg- och dalbana.. Ja jisses.. Vad ska man säga? Det jag kan säga är att jag tippade att Plannja skulle vinna mot Uppsala med 17 p.. vilket de såklart gjorde! Fy vad nöjd jag var! Jag är nog lite synsk eller något.
Såg sen film med Stina och sov över hos henne.. Hon är en bra vän.

Nu borde jag dra mig mot sängen. Kanske sova en film.. Då går det nog snabbare!

Natti!
Pözz


Neverending story

Blev så sugen på att se den filmen, Neverending story alltså.. Kommer knappt ihåg något alls om den förutom att det är en stor flygande hund och en liten pojke, lite halvläskig tyckte jag nog att den var när jag var liten. Så jag fixade hem den, kanske somnar till den ikväll :)

Gick bra hos ögonsköterskan idag iaf! Snabbt var det gjort. Lyckades däremot hoppa på fel buss när jag skulle till Sunderbyn (6:an istället för 1:an).. Smidigt. Typiskt mig! Inte första gången jag lyckats ta fel buss.. Men det är en annan historia :) Blev typ 2 min sen till sjukhuset, men det gjorde inget..

Hade min fina Stina förbi på besök ikväll, det var trevligt! Hon ville komma och dricka kaffe, men som det är nu så har jag inget kaffe att erbjuda, haha.. Så hon tog med sig en termos och bjöd på kaffe istället :) Jag hade kakor iaf!

Funderar på att lägga mig nu på en gång.. Börjar inte förrän 10.45 imorgon, men tänker vara uppe till 9 och kolla direktbokningarna hos Lulebo..

Eller justja, tänkte visa en halvtaskig bild på de gigantiska alienpupillerna man får när man ska göra undersökningen jag var på idag... Blir som lite rädd att folk ska tro att man knarkar eller nåt :)



Sova film nu alltså!
Pözz

Plask plask

Idag hade vi som sagt jättekort dag, slutade 12.. Käkade lunch, sen drog jag och Karro och simmade! Har inte varit på länge, nån gång innan jul var senast.. Så det kändes i armarna! Skönt dock. Det bästa är ändå efteråt när man får basta, duscha och skrubba sig tills man blir alldeles röd :)

Skola imorgon igen då. Måste smita lite tidigare, ska till sjukhuset för ögonbottenfotografering (lite halvläskig grej jag gör vartannat år pga diabetesen).. Första gången jag går ensam dock :/ Har alltid haft någon med mig, vad jag kan minnas.. Man blir lite halvkonstig efteråt, ser alldeles suddigt och så!

Nä, om man skulle söka sig mot sängen!
PÖZZ

Walking

Det är just var jag gjort mycket de senaste dagarna, gått! Inte just för att jag tänkt vara hurtig, utan mer för att det är lagom gå-avstånd till allt härifrån.. Stan, skolan, mormor.. Västra Skurholmen is the shit! Ge mig en lägenhet här, tack.

Idag började skolan igen, både positivt och negativt! Det braiga är att jag får lite rutiner igen, lite struktur på livet.. Det dåliga är att det är tidiga morgnar och att jag är trött hela dagarna i ända, oavsett hur jag sover :P Vi har ganska skönt schema nu iaf, ganska korta dagar. En lååång sovmorgon på torsdagar vilket gör att jag hinner simma innan skolan när jag orkar vara hurtig! Karro hänger med då också, right? ;)

Annars så har jag konstaterat vilket skön frihet det är att ha en bil.. Blir ganska låst av att behöva ta buss överallt (dit jag inte orkar gå), passa busstider och så.. Så därför får du gärna ge mig en bil, tack.

Det var nog det lilla för idag. Jag funderar vääldigt mycket nuförtiden, men inget jag vill delge mig särskilt mycket av.
Tack och godnatt!

PÖZZ


Lillebror har fotograferat ett fint vinterträd.

Glitter och glamour

Kan ju bjuda på någon bild från glitterfesten iaf..


Värdinnan herself med snygghåret :)


Jag med det galna turkosa sminket och snyggminen, haha


Johanna och Nina innan vi drog till festen..


Det dansades (kolla in Annas moves, love it!)..

Äh, det får vara nog :) Fick inte så många bra bilder, tyvärr.. Men det är fler som har fotat, så jag hoppas att du skickar de till mig när du får dem Anna ;)

I'm still alive

Ja! Jag lever!

Låt se.. Under ganska precis 10 dagar har jag inte haft konstant tillgång till Internet, utan bara kunnat kolla det vikigaste när jag varit hemma hos folk. Shit vad handikappad jag blir utan Internet.. Ingen bank, inga busstider, no nothing! Inget snokande, bloggläsande och skitsnackande för den delen heller (men jag vill låtsas att jag inte är beroende av det) ;)

Nu är det problemet äntligen löst! Har gått och väntat på ett lösenord från bredbandsbolaget som inte ville komma förrän idag.. När jag fick igång allting så tror jag att det kändes som det gör för en heroinist som är lite abstinent och till sist får sig en dos.. Aaaahhh.

En sak bara innan jag lägger ner för ikväll..
Det är fortfarande jobbigt och därför kan jag inte prata med vissa människor, det känns bara värre då. Jag är absolut inte arg på eller har glömt bort någon, bara det att det är för jobbigt att prata om dessa saker med dem. Så fort jag känner mig redo så hör jag av mig. Då vet du.
_________________________________________
Pözz!

RSS 2.0